اگه کسی در مورد این بازی چیزی می دونه که منو راهنمایی کنه ممنون میشم جواب بده
هر کسی می تونه کمک کنه اول یه خورده در مورد بازی توضیح بده
اگه کسی در مورد این بازی چیزی می دونه که منو راهنمایی کنه ممنون میشم جواب بده
هر کسی می تونه کمک کنه اول یه خورده در مورد بازی توضیح بده
سلام این دقیقا مشکل من هم هست.
هرچی ساختمون میسازم سریع می سوزن
کسی هست کمک کنه؟
البته یه چیز برای شما میدونم
اگه میخوای مردم شورش نکنن و شهر رو نسوزونن باید مردم رو راضی نگه داری
مثلا مالیات کم بگیری و تو شهرت نیرو و دیپلمات بزاری و ساختمون های مختلف توش بسازی ارامگاه های خوب بسازی
تو این بازی انگلیسی ادم خوب باشه میتونه پیشرفت کنه!منم این بازی رو بازی کردم .بازی سختی هستش!
منم این بازیو دارم
هیچی ازش نفهمیدم
اگه دوست داشتی می تونم راهنماییت کنم من یه چیزایی میدونم
من این نسخه از سری محبوب توتال وار رو بعلاوه افزونه های Barbarian Invation و Alexander بازی کردم
مشکل داشتید در تاپیک مربوطه اعلام کنید کمکتون می کنم
تمام نکات داخل بازی رو میدونم
منم مدت هاست كه اين بازي رو انجام ميدم و تقريباً از همه جاش سر در ميارم اگر سوالي داريد خوشحال ميشم جواب بدم!
ماشالله همه واردن
پس یکم منو راهنمایی کنید کلا بازی چجوریه قسمت هاشو کلا توضیح بدین
ممنون
سبك بازي استراتژيكي دوره اي است كه در آن روابط سياسي اقتصادي و فرهنگي و ... صورت ميگيرد و در زمان جنگ به استراتژيكي همزمان تغير پيدا مي كنه. كه امكان در اختيار داشتن ارتشي بزرگ را داريد
قسمت هاي بازي عبارتند از:
custom battle :1 : كه بازيه اصلي در اين جا قرار داره كه در ابتدا سه خانواده ي بزرگ رومي قابل انتخاب هستند تا با آن ها وارد بازي شويد. ولي با گرفتن سرزمين هاي مختلف و گسترش دادن مرز هاي خودي تمدن هاي جديد قابل انتخاب مي شوند(21 تمدن) .
2: quick battle: كه شما در اين قسمت ميتوانيد ارتش خود را انتخاب كنيد و وارد جنگ با قوم هاي ديگر شويد.
3: historival battle : كه نبرد هاي واقعي و تاريخي براي شما فراهم شده و ميتوانيد تاريخ را باز سازي كنيد!
اميدوارم توضيحاتم كافي بوده باشه. اگه اشكالي بود باز بگيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)