از كجا بفهمم كارت گرافيكم چنده بدون اينكه از روي خود كارت ببينم
چون كيسم پلوم هست
اگه ميشه از داخل خود ويندوز بگين
مرسي
از كجا بفهمم كارت گرافيكم چنده بدون اينكه از روي خود كارت ببينم
چون كيسم پلوم هست
اگه ميشه از داخل خود ويندوز بگين
مرسي
يعني چي چنده ؟؟ منظورن چند مگ هست ؟
رو دسكتاپ (صفحه اصلي ويندوز) راست كليك كن بعد گزينه Properties رو بزن بعد گزينه
Setting و بعد Advanced و بعد گزينه Adapter رو انتخاب كن مشخصات رو متوني اونجا ببيني
بين رفتم همين جا كه گفتي فقط 1 چيزي اگه نوشته بو د memory 64 mb گرافيك ميشه 64
مرسي
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ای بابا دوستان من يکی که کم اوردم! :shock:
برای دیدن DDr یا SDR بودن کارت فقط باید از روی کارت نگاه کرد . نرم افزار ها اینو نشون نمیدن
آقا تو اين قسمتي كه ميگيد (memory size( واسه ما نوشته 32mb
يعني كارت گرافيكم فقط 32 mb
در حالي كه بازي هاي 128mb رو هم اجرا ميكنم
با سلام ..
دوستان براي ديدن مشخصات كامل قطعات سيستمتون و كارت گرافيك از نسخه درايور گرفته تا اسم و مدل و مقدار حافظه ميتونيد به اين قسمت زير مراجعه كنيد :
Start/Allprogram/Accessories/Systemtools/System Informtion
بعد از سمت چپ روي Components كليك كنيد و اون رو گسترش بدين به صورتي كه + بشه - بعد روي Display كليك كنيد ..
كه در سمت راست مشخصات به تفصيل اومده :
---AdapterRAM مقدار حافظه كارت گرافيك كه مقدار واقعي و اكزيممش توي پرانتز قيد شده .
موفق باشيد :arrow:
mpsjavad جان . آره میشه دید ولی نمیگه که مثلا رم کارت گرافیک DDR هست یا SDR . این رو فقط باید از روی خود کارت دید .
در جواب آرمین خان هم باید بگم من هم یک کارت گرافیک GeForce2 MX400 دارم . با رم 64 دی دی آر . اما با اون دارم Doom3 و NFS UG2 و Splinter Cell 2 و حتی Prince Of Persia WW رو بازی میکنم !!!
از هر 1000 تا کارت یکیش خوب در میاد و دلیلی بر خوب بودن اون مارک و اون مدلش نمیشه .
اما من کارت گرافیکی دیدم که با 128 مگا بایت رم نتونسته Splinter Cell 2 رو اجرا کنه !!!
پس بهتره قدر کارت گرافیکت رو بدونی .
یک چیز دیگه که یادم رفت بگم اینه که چیپ ست کارت گرافیک هم خیلی تاثیر گذاره . مثلا برای بازی کردن Nvidia حرف اول رو میزنه . و یا توی کارهای صنعتی و سنگین ATI خوب جواب میده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)