دوستان بنده قصد خرید یک تلویزیون 22 یا 23 اینچ دارم که هم بعنوان تلویزیون و هم بعنوان مانیتور کامپیوتر ازش استفاده کنم ، و البته الان چون PS2 هم داریم و در آینده نزدیک میخوام XBOX360 هم بگیرم(باتوجه به نیاز داشتن به 100هرتز فول اچ دی در تصاویر گیم ) وهمینطور اگر بخواهیم با کامپیوتر فیلم فول اچ دی هم ببینیم ، به نظر شما کدوم یکی از این تلویزیون/مانیتورها مناسبه ، البته شما مدلهایی از برندهای دیگه هم اگر سراغ دارید معرفی کنید .
مهم ترین اولویتها برام فول اچ دی بودن و زاویه دید بالاست ، داشتن USB وسایر امکانات برام زیاد مهم نیست چون با کامپیوتر میخواد استفاده بشه پس داشتن و نداشتن USB اصلا مهم نیست ولی زاویه دید خیلی مهمه و همینطور فول اچ دی بودن ! و بیشتر به خاطر اینکه میخوام ایکس باکس هم بگیرم ، حالا این معیارهای بنده است ، اگر نکات دیگری هم باید لحاظ بشه لطفا راهنمایی بفرمائید.
انتخاب اولم سامسونگ 22B690 هست که نمیدونم مدل اروپایی اون هم موجوده یا خیر ؟ که عیب این تلویزیون در مرحله اول فول اچ دی نبودنه ! و در مرحله دوم اینکه به هر نمایندگی زنگ زدم که زاویه دید رو سوال کنم گفتند که زاویه دیدش خوبه و هیچ مشکلی نداره و فقط اگر بخواهی بصورت دراز کش تلویزیون نگاه کنی تاریک دیده میشه تصویر . ولی فکر کنم 100 هرتزه که در استفاده ایکس باکس بکار میاد و با این اشکال که فول اچ دی نیست ! نمیدونم چه باید کرد از فول اچ دی بگذریم به هرتز بالا بچسبیم !؟
انتخاب دومم ال جی 2394A هست که فول اچ دی هست ولی ظاهرا 100 هرتز نیست البته کیفیت B690 رو خیلی از بچه ها تایید کردند ولی این ال جی رو نمیدونم در چه حدی هستش ؟ زاویه دیدش هم افقی 170 و عمودی 160 هست ، ولی عملا ندیدم که چطوره ؟
انتخاب سومم هم 22LH200R LG هستش ، که طبق ادعای سازنده در سایت گلدیران زاویه دیدش 178 درجه عمودی و افقی هستش ولی فول اچ دی نیست ( مثل اینکه بایستی از فول اچ دی صرف نظر کنیم ، چون 2394 فقط فول اچ دی هست که اونم ظاهرا زاویه دید عمودیش افتضاحه )
دوستان نطرتون چیه ؟ آیا مدلی از این برندهای ذکر شده یا سایر برندها هست که هم فول اچ دی باشه و هم 100 هرتز باشه یا اگر همچین چیزی نیستش از گزینه های مطرح شده کدوم بهتره و به چه دلیل ؟