سلام خدمت دوستان
من یک کیس می خواستم جمع کنم حدودهشت صدتا یک میلیون تومان فقط برای کار با نرم افزار گرافیکی و سه بعدی مثل 3dsmax
درضمن سی پی یو اینتل باشد آیا کارت گرافیک قوی نیازاست
با تشکر
سلام خدمت دوستان
من یک کیس می خواستم جمع کنم حدودهشت صدتا یک میلیون تومان فقط برای کار با نرم افزار گرافیکی و سه بعدی مثل 3dsmax
درضمن سی پی یو اینتل باشد آیا کارت گرافیک قوی نیازاست
با تشکر
اگر قرار هست از سیستم برای رندر گیری استفاده بشه قطعا انتخاب 6 هسته ای AMD کارایی و سرعت بیشتری در رندرگیری به شما میده.
البته اگر برای کاربرد سبک قرار هست استفاده بشه خوب تفاوتی بین اینتل و AMD چندان نیست
حالا کاربرد شما از بین دو گزینه فوق کدام هست؟
مرسی از جوابت
منظور از سبک تا چه اندازه سبک ؟
سلام
چرا اینتل؟!
با این بودجه از 6 هسته ای های AMD سیستم بهتری میشه بست و کارایی بالاتری هم داره
CPU:AMD Phenom II X6 1090T=320
M.B:Gigabyte 890GPA-UD3H=200
RAM:Cruise Blood Iron 8Gb 1600 CL8 (4x2Gb)=280
VGA:On Board=0
HDD:Samsung SpinPoint F3 500Gb=50
DVD RW:HP 1270i=34
Power:Memonex Silent EX L.N 540W=52
Case:Green Orbit=55
All:991
با بودجه شما که نمیشه سمت کارت گرافیکهای Quadro یا ATI Fire Pro رفت چون حداقل 450-500 قیمتشون هست
و با خرید این کارتها بودجه خوبی برای پردازنده و مادربرد که مهمترین قطعات برای رندر هستند نمیمونه
و اگه اهل بازی نیستید گرافیک آنبرد این مادربرد به خوبی از پس رندر بر میاد (قویترین گرافیک آنبرد دنیا هست)
شما کارت سری انودیا بگیری از Cuda میتونی رندری سری تری یک 6 هسته ای داشته باشید مخصوصا سری 400 انودیا
شما با چه پلاگین رندر گیری میکنی metal ray و یا Vray ....
مرسی ازجوابت
آیا به نظر شما انبرد جواب می دهد آیا بهترنیست حداقل geforc gt 9500 که حدود قیمت 70 هزارتومان است بذارم
وچراهارد سامسونگ راپیشنهادکردیدآیا segate یا مگستور با این همه سابقه بهترنیست
ومن کلا سیستم با سی پی یو اینتل چه برای خودم ودیگران خریدم آیا core i7 920 انتخاب خوبی نیست
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
مرسی ازجوابت
والا سیتم را برای دوستم می خواهم که نماهای ساختمان رابا 3dsmax ایجاد می کند وازان رندرمی گیرد
گرافیک آنبرد این سیستم قدرتی معادل با 9400GT داره و به نظر من نیازی به خرید گرافیک مجزا نیستآیا به نظر شما انبرد جواب می دهد آیا بهترنیست حداقل geforc gt 9500 که حدود قیمت 70 هزارتومان است بذارم
سریعترین هارد حال بازار Samsung F3 هستوچراهارد سامسونگ راپیشنهادکردیدآیا segate یا مگستور با این همه سابقه بهترنیست
ومن کلا سیستم با سی پی یو اینتل چه برای خودم ودیگران خریدم آیا core i7 920 انتخاب خوبی نیست
خوبه ولی برای رندر پردازنده 6 هسته ای چه برای حال و چه برای آینده مناسبتره!
آیا به نظر شما( 2*2)2 یعنی 8گیگابایت dual chanel ببندم بهتر است یا 2* 3 یعنی 6گیگابایت triple chanel.
این سیستم Triple Channel ساپورت نمیکنه و بهتره 8 گیگ بصورت Dual Cahnnel ببندیدآیا به نظر شما( 2*2)2 یعنی 8گیگابایت dual chanel ببندم بهتر است یا 2* 3 یعنی 6گیگابایت triple chanel.
مثلا این سیستم کهtriple chanel ساپورت می کند
CPU:Intel Core i7 920=260
M.B:Asus P6T SE=240
RAM:SuperTalent 6Gb 1333 CL8 (3x2Gb)=160
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)