تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: نحوه ایجاد یک shared object (so)؟

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض نحوه ایجاد یک shared object (so)؟

سلام به همگی

من تازه برنامه نویسی توی لینوکس رو شروع کردم، در حال حاضر از اوبونتو نسخه 9.04 استفاده می¬کنم و اون روی Virtual Machine نصب کردم ولی ویندوز هاستم اکس پی هست.
    توی محیط خط فرمانی کار می کنم، یعنی روی لینوکس SSH رو نصب کردم و توی ویندوز با PuTTY به لینوکسِ روی VM وصل می¬شم و دستورات رو توی پوتی می¬نویسم. یعنی توی پوتی با استفاده از vim برنامه نویسی می¬کنم.

می¬خوام برنامه¬هایی در حوزه IPC (InterProcess Communication) بنویسم و فعلا با shared memory شروع کردم!

من می¬خوام که یه shared memory (یا shm) ایجاد کنم و یه چند تا shared object (یا so) ساده درست کنم که به این shared memory دسترسی داشته باشند و مثلا یه so یک چیزی رو توی shm بنویسه و یه so دیگه اون رو از shm بخونه یا اینکه یه Table ای توی shared memory ایجاد کنم و so های دیگه بهش دسترسی پیدا کنن و بشه توی برنامه اینها رو مدیریت کرد و ...

توی اینترنت گشتم و دو تا مثال پیدا کردم که از هدر فایل shm.h توی لینوکس استفاده می¬کنن و با نام shm_client.c و shm_server.c هستند که کد مربوط به shm_server.c یه چیزی رو توی حافظه می¬نویسه و و کد مربوط به shm_client.c اون رو می¬خونه که کدهاش در انتهای صفحه لینک زیر هستند:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی هنوز نمی¬دونم که درست کردن یه so ساده چه جوریه؟

یعنی مثالی رو در این زمینه پیدا نکردم، لطفا سورس کد ساده از نحوه ایجاد یه so رو واسم بذارید و راهنماییم کنید که چه طوری به طور همزمان چند تا so داشته باشم که اینها بتونن به یه shared memory دسترسی پیدا کنن و یه جوری بشه اینها رو مدیریت کرد.

باور کنید کلی گشتم ولی چیز به درد بخوری پیدا نکردم و ناچار شدم که اینجا بپرسم، لطفا کمکم کنید!!!

با تشکر

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

لینک زیر رو حتما مطالعه کن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •