سلام دوستان .
این چند مدت به نظرم 50 درصد پست های این انجمن مربوط به این دو سری بوده و بیشتر بحث ها هم از روی تعصب بوده .
من سعی می کنم بدون تعصب این بررسی رو انجام بدم .
البته از ایسوز فقط N61JQ قدرت رقابت با مدل های F115 به بالای سونی رو داره و بقیه حرفی واسه گفتن ندارند .
به خاطر همین من فقط در این انجمن N61JQ رو با سری F سونی مقایسه می کنم .
البته مقایسه پردازش این مدل از ایسوز با مثلا F115FM سونی کار درستی نیست چون سونی 6 گیگ رم داره ولی ایسوز 4 گیگ رم داره .
به خاطر همین سعی می کنم مثلا پردازش ایسوز رو با F116FG مقایسه کنم که 4 گیگ رم داره .
اطلاعات هم تقریبا دقیق هستند و میشه بهشون اعتماد کرد .
منابع هم در پایان بررسی ها ذکر میشه .
در ضمن من حرفی که بزنم با دلیل و مدرک میزنم و مطمئن باشید بدون مدرک هیچ چیز در اینجا نمی نویسم پس شک نکنید برای هر حرفی که در این تاپیک نوشته میشه یه منبع دارم .
در هر مرحله امتیاز گذاری هم میکنم .
در کل امیدوارم که بتونم دوستان رو از گمراهی در بیارم و انتخاب رو براشون آسون کنم .
موفق باشید .
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
صفحه نمایش ها ( در حالت حداکثر روشنایی ) :
Asus N61 Series :
Maximum : 210 cd/m²
Average : 186.7 cd/m²
Illumination : 82 Percent
Black : 0.82 cd/m²
Contrast : 234:1
Brightness On Battery : 135 cd/m²
Sony F Series :
Maximum : 265 cd/m²
Average : 252 cd/m²
Illumination : 89 Percent
Black : 0.47 cd/m²
Contrast : 564:1
Brightness On Battery : 265 cd/m²
نکات :
1 - توجه کنید که اطلاعات سونی مربوط صفحه نمایش های Matte هست و در صفحه نمایش های Glossy مقدار روشنایی صفحه یکم از اینی که اینجا هست بیشتره ولی در عوض رفلکس صفحه زیاد تره و رنگ های تیره نیز در صفحه ها Glossy یکم روشن تر دیده می شوند .
2 - تمام مدل های موجود در ایران از سری F سونی صفحه نمایش Glossy دارند و فقط مدل های مخصوص اروپا و استرالیا صفحه نمایش Matte دارند .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
میزان صدای نوت بوک ( در هر بخش میانگین صدا ها ذکر شده ) :
Asus N61 Series :
IDLE : 31.7 dB
HDD : 34.6 dB
DVD : 34.8 dB
UNDER LOAD : 37.4 dB
Sony F Series :
IDLE : 30.9 dB
HDD : 31.3 dB
DVD : 33.7 dB
UNDER LOAD : 46.0 dB
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دمای نوت بوک ( تست ها در دمای 21 درجه سانتی گراد با کانفیگ یکسان در سی پی یو صورت گرفته ) :
Asus N61 Series :
CPU - Max : 86 / Min : 52
GPU - Max : 80
Power Supply - Max : 55 / Min : 34
Sony F Series :
CPU - Max : 80 / Min : 43
GPU - Max : 75
Power Supply - Max : 60 / Min : 43
امتیاز های ویندوز سون ( بدون تغییر در درایور ها ) :
Asus N61 Series :
Specs : Intel Core i7 720QM - 4 GB / DDR3 / 1333 - ATI 5730 / 1024 MB Dedicated - 500 GB / 5400 RPM
Processor : 6.9
Memory : 6.9
Graphics : 6.7
Gaming Graphics : 6.7
Primary Hard Disk : 5.9
Sony F Series :
Specs : Intel Core i7 720QM - 4 GB / DDR3 / 1333 - Geforce GT 330M / 1024 MB Dedicated - 500 GB / 5400 RPM
Processor : 7.0
Memory : 7.4
Graphics : 6.5
Gaming Graphics : 6.5
Primary Hard Disk : 5.9
نکات :
1 - با آپدیت درایور کارت گرافیک سونی امتیاز کارت گرافیک به 5.7 ارتقا پیدا می کنم و تقریبا 10 تا 15 درصد به قدرت کارت گرافیک افزوده میشود .
2 - ایسوز ار رم کینگستون استفاده می کند و سونی از هاینیکس که در حالا حاضر مدلی که در سونی به کار رفته از تمام رم های موجود دارای حافظه 2 گیگ و در بین رم نوت بوک ها از هم قوی تر می باشد .
بررسی هارد نوت بوک ها ( در شرایط یکسان و در اولین استفاده از نوت بوک ) :
Asus N61 Series :
HDD Model Name : SEAGATE ST9500325AS
Transfer Rate Minimum : 34.7 MB/sec
Transfer Rate Maximum : 79.3 MB/sec
Transfer Rate Average : 62.3 MB/sec
Access Time : 19.5 ms
Burst Rate : 58.6 MB/sec
CPU Usage : 1 Percent
Sony F Series :
HDD Model Name : SAMSUNG HM500JI
Transfer Rate Minimum : 42.4 MB/sec
Transfer Rate Maximum : 75.4 MB/sec
Transfer Rate Average : 64.8 MB/sec
Access Time : 17.9 ms
Burst Rate : 57.2 MB/sec
CPU Usage : 1 Percent
بررسی مصرف برق ( در شرایط متفاوت سخت افزاری ) :
Asus N61 Series :
IDLE ( Without WLAN - Min Brightness ) : 4h 49min
Surfing With WLAN : 2h 52min
DVD : 2h 08min
LOAD ( Max Brightness ) : 1h 10min
Sony F Series :
IDLE ( Without WLAN - Min Brightness ) : 3h 34min
Surfing With WLAN : 1h 31min
DVD : 1h 37min
LOAD ( Max Brightness ) : 1h 26min
نکات :
1 - توجه کنید که در این تست رم و کارت گرافیک سونی از ایسوز بیشتر و صفحه نمایش نیز 0.4 اینچ بزرگتر می باشد همچنین در سونی از بلوری رایتر ولی در ایسوز از دی وی دی رام استفاده شده است .
2 - سونی صفحه نمایشی بسیار شفاف تر از ایسوز دارد و این باعث افزایش مصرف برق میشود .
3 - در کل مصرف سونی حتی با توجه به تفاوت های بالا بیشتر می باشد .
4 - در حالت فول لود مصرف سونی کمتر می باشد .
بقیه اطلاعات رو هم به مرور اضافه می کنم تا کامل بشه .