تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 8 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 75

نام تاپيک: خرید کیس تا 2 ملیون تومان

داره خودمونی میشه Omidelf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

14 خرید کیس تا 2 ملیون تومان

سلام
    اقا من یه کیس میخواستم تا 2000000 میتونم خرج کنم فقط چند تا نکته :

1. در مورد خرید کیس شک دارم و موندم که یک کیس فقط بگیرم و یا مانیتور هم باهاش بگیرم
    من الان یه samsung bw 1953 دارم حالا خودتون پیشنهاد بدین که فقط کیس بگیرم و یا مانیتور هم باهاش بگیرم
    و دلیلش هم لطفا بگین

2.این سیستم رو 90% برای بازی میخوام

3.من یه اسپیکر creative 5.1 inspire t7900 دارم برای این گفتم که یه وقت با سیستمی که مینویسید مشکل پیدا نکنه

ممنون میشم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

1. در مورد خرید کیس شک دارم و موندم که یک کیس فقط بگیرم و یا مانیتور هم باهاش بگیرم
    من الان یه samsung bw 1953 دارم حالا خودتون پیشنهاد بدین که فقط کیس بگیرم و یا مانیتور هم باهاش بگیرم
    و دلیلش هم لطفا بگین
    من پیشنهاد میکنم که حتما مانیتور بگیرید، چون سیستمی که با این بودجه میشه بست، توانایی اجرای بازیها در مانتیوتر فول اچدی 22 اینچ یا حتی بیشتر رو داره و گر فرضا 300 تومن هزینه مانیتور کنید، سیستمی که با 1.7 میلیون میشه بست، تفاوت کارایی آنچنانی با سیستم 2 میلیونی نداره و برای شما که سیستم رو 90 درصد برای بازی میخواید حیفه که توی 19 اینچ بازی کنید!

3. 2 کاربر از lebesgue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

چون سیستم بیشتر برای بازی هست مطمئنا یه مانیتور فول اچ دی و با سایز 23 اینچ خیلی بهتره و بازی در اون لذت بیشتری هم داره و همینطور گرافیکی که انتخاب شده قوی هست و باید یه مانیتور خوب هم در کنارش باشه دیگه....

اسپیکر هم که هیچی و خودتون دارید.

در مورد پلتفرم هم به نظر من العان شش هسته ای های AMD آینده ی خیلی بهتری دارند و در آینده کاراییه خودشو بهتر نشون میده و همچنین در بیشتر مواقع چه در بازی و چه در رندر بهتر از اینتل عمل کرده پس العان سیستم بر مبنای این پلتفرم پیشنهاد میدم:

M.B:GIGABYTE 890FXA-UD5 270.000 این مین قابلیت اورکلاک بالایی داره...
    CPU:PHENOM II X6 1090T 3.2GHz 312.000
    CPU COOLER:TUNIQ TOWER 120 EXTREME 50.000
    RAM:CORSAIR DOMINATOR 4GB (2&2GB) DDR3 1600 CL8+FAN 200.000
    VGA:SAPPHIRE 5870 1GB GDDR5 445.000
    POWER:GREEN GP885B 145.000
    CASE:GREEN FUSION 95.000
    H.D.D:X2 WESTERN DIGITAL CAVIAR BLACK 500GB RAID0 120.000
    O.D.D:HP 1270i 24X 34.000
    LED:ASUS MS238H 360.000 (این ال ای دی جایگزین 2370 است و مشخصاتش کاملا با سامسونگ یکیه .... دیگه بقیش صلیقه ای است که خوشت بیاد یا نه.من میگم یکی دو هفته دیگه صبر کن و اگه سامسونگ نیومد اینو بگیر)

ALL:2.031.000

راستی آقا این کیس فیوژن بلاخره اومد ها.... راحت شدیم.برو با خیال راحت بگیر و حالش رو ببر......

5. 4 کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سیستم پیشنهادی مگدیوم جان مورد تائید هست...

7. 5 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سیستم پیشنهادی مگدیوم جان مورد تائید هست...

1. فقط کیس رو که گرفتم من اسمبل بلد نیستم چی کار کنم ؟

2. قطعات رو از بازار رضا بگیرم ؟ الان همش گیر میاد ؟

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

1. فقط کیس رو که گرفتم من اسمبل بلد نیستم چی کار کنم ؟

2. قطعات رو از بازار رضا بگیرم ؟ الان همش گیر میاد ؟

اسمبل کردن کاری نداره....چون بیشتر قطعات دارای دفترچه اسمبل هستند تا افراد مبتدی هم راحت بتونن کار کنن و راحت طبق عکس میتونی نصب رو انجام بدی مثلا سی پی یو کولر و مین و سی پی یو و کیس این دفترچه رو دارند.ولی اگه خیلی مبتدی هستی و مثلا نمیدونی کابل های پاور باید به کجا وصل بشه و دیتا ها رو به کجا بزنی توصیه میکنم حتما یک آشنای قابل اطمینان و وارد پیدا کنی تا برات اسمبل کنه و در موقع اسمبل ازش طریقه ی اسمبل قطعاتت رو هم یاد بگیری.

بله تمام قطعات گیر میاد.بهت پیشنهاد میکنم قطعات رو خرد خرد بگیری و بازار رو بگردی و هر جا ارزونتر بود قطعات رو تهیه کنی.اینجوری دیگه سر قیمت هم سرت کلاه نمیره و فرقی نداره از بازار رضا تهیشون کنی یا ایران.

ولی اگه کلی میخواهی بگیری توصیه میکنم زیاد سمت بازار رضا نری که قیمت ها فوق العاده بالاست و فقط تعداد محدودی مغازه دار با انصاف پیدا میشه و ایران هم بهتره.

10. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اسمبل کردن کاری نداره....چون بیشتر قطعات دارای دفترچه اسمبل هستند تا افراد مبتدی هم راحت بتونن کار کنن و راحت طبق عکس میتونی نصب رو انجام بدی مثلا سی پی یو کولر و مین و سی پی یو و کیس این دفترچه رو دارند.ولی اگه خیلی مبتدی هستی و مثلا نمیدونی کابل های پاور باید به کجا وصل بشه و دیتا ها رو به کجا بزنی توصیه میکنم حتما یک آشنای قابل اطمینان و وارد پیدا کنی تا برات اسمبل کنه و در موقع اسمبل ازش طریقه ی اسمبل قطعاتت رو هم یاد بگیری.

بله تمام قطعات گیر میاد.بهت پیشنهاد میکنم قطعات رو خرد خرد بگیری و بازار رو بگردی و هر جا ارزونتر بود قطعات رو تهیه کنی.اینجوری دیگه سر قیمت هم سرت کلاه نمیره و فرقی نداره از بازار رضا تهیشون کنی یا ایران.

ولی اگه کلی میخواهی بگیری توصیه میکنم زیاد سمت بازار رضا نری که قیمت ها فوق العاده بالاست و فقط تعداد محدودی مغازه دار با انصاف پیدا میشه و ایران هم بهتره.

الان این سیستمی که نوشتید چیزه دیگه ای نمیخواد ؟! مثلا کارت صدا

من یه مودم Adsl با مارک Asus دارم قطعه ای برای اون نمیخواد بگیریم ؟

در رابطه با مانیتور هم با هم هیچ فرقی ندارن ؟ بعد هر دو HD هستن ؟ یعنی 1900x1200 ?

سوال اخر هم اینکه ای بازی Crysis رو رو بالاترین کیفیت با 1900x1200 میشه بدون lag با این سیستم بازی کرد ؟

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

الان این سیستمی که نوشتید چیزه دیگه ای نمیخواد ؟! مثلا کارت صدا
    کارت صدای آنبرد مادربرد به حد کافی خوب و با کیفیت هست که نیازی به کارت صدای مجزا نداشته باشید

من یه مودم Adsl با مارک Asus دارم قطعه ای برای اون نمیخواد بگیریم ؟
    خیر
    در رابطه با مانیتور هم با هم هیچ فرقی ندارن ؟ بعد هر دو HD هستن ؟ یعنی 1900x1200 ?
    هر دو Full HD و رزولوشنشون 1920x1080 هست
    سوال اخر هم اینکه ای بازی Crysis رو رو بالاترین کیفیت با 1900x1200 میشه بدون lag با این سیستم بازی کرد ؟
    بله در هر صورت با این کارت گرافیک در هر شرایطی، حتما میتونید بالای 30 فریم بگیرید (جای نگرانی نیست و خیلی بیشتر از 30 هم میشه فریم گرفت)

13. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بعد اینکه به نظر خودتون مانیتور asus رو بگیرم یا Samsung ?

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezabanderas2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هر جفتشون خوبن

صفحه 1 از 8 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •