بــه ســـوی کـــامــــیـــابـــــی
چند وقت پیش کتابی خریدم با نام به سوی کامیابی < 4 > قدم های بزرگ ! که سری چهارم از کتاب های به سوی کامیابی نوشته آنتونی رابینز بود.
به دلیل نکات ژرف ، با معنی ، مهم و کاربردی که در این کتاب در 12 بخش آن بیان شده است ، تصمیم گرفتم این تاپیک رو درست کنم تا هر روز با همدیگر با یک نکته جدید از این کتاب به ترتیب جلو بریم و هر روز راجع به موضوع و نکته اون روز و راه استفاده درست از اون نکته و کمک هایی که میشه به همدیگه کرد در راه رسیدن به کامیابی ، بحث کنیم.
توجه : فهرست صفحات نکات به ترتیب در پست دوم قرار دارد.
توجه : دوستان قوانین انجمن رو رعایت کنند.
توجه : توهین به عقاید دیگران مطلقا ممنوع.
توجه : لطفا بحث شما فقط در رابطه با نکته بیان شده مخصوص اون روز باشه.
توجه : نکته جدید هر روز صبح اضافه میشود.
مقدمه نویسنده کتاب :
- حتما کامل مطالعه کنید !
از اینکه بار دیگر با من همقدم شدید به شما خوش آمد میگویم.
می دانم که شما هرکس که باشید ، هر موقعیتی که کسب کرده باشید و هر مشکلی که در حال حاضر داشته باشید ، فقط به یک علت این کتاب را که با هم خواهیم داشت ، به عنوان همسفر ، تصمیم شما را به کسب موفقیت شادباش میگویم.
اگر کاملا با من همراه باشید ، به شما قول میدهم که پاداشی دور از انتظار خواهید گرفت.
در این کتاب از بهترین ابزارها ، تکنیک ها ، اصول و شیوه هایی استفاده کرده ام که قبلا در پرفروش ترین کتاب سال (( نیروی عظیم درونی را فعال کنید )) نیز آن ها را شرح داده ام.
هدف من از نوشتن این کتاب ، دو چیز است :
اول اینکه به شما روحیه دهم و شما را نیرومندتر سازم.
دوم اینکه اعمال ساده ای را یادآور شوم که انجام مداوم آنها ، این نیرو و انرژی را در جهت رسیدن به نتایج چشمگیر و قابل سنجش هدایت کند.آن تقویت روحیه همراه با این کارهای کوچک روزانه ، سبب می شود که گام های بزرگی رو به جلو بردارید و کیفیت زندگی خود را بهتر کنید.
از آنجا که زندگی پرمشغله امروزی ممکن است اجازه پرداختن به مسائل عمیق زندگی را به شما ندهد ، لذا این کتاب طوری طراحی شده است که همه فلسفه ها ، بینش ها و شیوه های لازم را در قالب دستورات ساده و قابل هضمی به شما عرضه کند که درک آن ها فقط چند دقیقه از وقت روزانه تان را بگیرد.
ابتدا از نیروی ساده تصمیم گیری - که پایه هر نوع ایجاد تغییر است - شروع میکنم و سپس به ابزارهای دقیق تر و مشخص تر که تعیین کننده روابط ، وضعیت مالی ، سلامت جسمانی ، و عواطف و احساسات شماست ، میپردازم.
از این کتاب هم به منظور تقویت روحیه و هم به عنوان راهنمای عمل ، مدد بگیرید و به هر شکل که راحت تر است از آن استفاده کنید.اگر دلتان خواست آن را به ترتیب بخوانید ( که توصیه من به شما است ) و یا اینکه از بخشی به بخش دیگر بروید تا نکته دلخواهتان را پیدا کنید.
هدف من این است که در حداقل زمان به حداکثر نتیجه برسید و در ضمن اطلاعاتی در اختیارتان قرار بگیرد که برای یک سال تمام به دردتان بخورد.
مهم ترین کاری را که از شما میخواهم ، این است هر چه را میخوانید بلافاصله مورد عمل قرار دهید.
تقویت روحیه اگر با پشتوانه عمل همراه نباشد به چه دردی میخود ؟
از اینکه به من اجازه دادید تا مهارت هایی را با شما در میان گذارم متشکرم.امیدوارم در صفحات کتاب ، مطلبی را پیدا کنید که شما را دگرگون کند ، حتی اگر این مطلب تنها یک جمله ، یک فکر قانع کننده و یا یک نظریه نیرومند باشد.در این صورت احساس خوشبختی خواهم کرد.
دلم میخواهد روزی شما را حضورا ملاقات کنم.تا آن رو به یاد داشته باشید که با شور و شوق زندگی کنید.
آنتونی رابنز
تایپ از خودم !!!