متاسفانه این پرینتر با هر 600 پرینتن اجازه پرینت نمیده و یه راه روش هایی داره برای حلش روی 1200 تا دیگه وقتش رو نداشتم بازش کنم و از اون راه و روش ها انجامش بدم با یک نرم افزار این کارو کردم که خدا پدر و مادر نویسندش رو نیامرزه جاش توی جهنم باشه و کلی چیز دیگه که اینجا زشته بگم تنو دلم به برنامه نویسش بدو بیراه میگم
به محض استفاده از این برنامه چراغ زرد خاموش شد که خداروشکر کردم حله و دیگه کارم راه افتاد ولی...
زرده که خاموش شد نا مردی نکرد نگذاشت سبزه هم روشن بشه![]()
حالا دیگه USB هم گفت این دو تا که روشن نمیشند چه کاریه منم کار کنمدر نتیجه این خانواده صمیمی با هم دیگه تصمیم گرفتند که USB کامپیوتر رو نشناسه چراغ سبزه روشن نشه چراغ زرده هم که قرار نبود روشن بشه
ولی خوب واسه اینکه حال من رو بگریند با هم موقعی که پاور رو میزنم یه دفعه روشن میشند
بازم واسه اینکه حسابی حال من رو بگیرند وقتی کلید تست رو نگه میدارم یه رقص نور خوشگل برام میزنند
در نتیجه تصمیم گرفتم IC مربوطه به بافر کانتر رو عوض کنم IC رو خریدم عوض کردم همون داستان قبل بود فرقی نکرد IC رو خارج کرد بازم همون جریان قبل
ولی به دلیل بسیاررررررررررررررررررررر رررررررررررررررررررررررر با کیفیت بودن برد سامسونگ و دقت خیلی خیلی کم من (بگذریم که بسیار حساس عمل کردم ) 2 تا پایه ناقابل از قسمت خود برد بلند شد و حسابی پرینتر دیگه بهم حال داداون لحظه بود که حسابی اون برنامه نویس بزرگ رو دعا کردم و براش از خداوند بلند ترین درجات جهنم رو درخواست کردم
دوستان کسی میتونه بهم کمک کنه ؟؟؟
برد رو پرسیدم میگند 50 که واقعا بالاست خد این پرینتر رو 84 خریدم فقط یک بار شارژش کردم