سلام دوستان
می خواستم بدونم با چه برنامه و چه جوری میشه این پسوندها رو به هم تبدیل کرد .
من خودم از یکی از دوتانم شنیدم که adobe after effect هستش و منم نصب کردم ولی نفهمیدم باید چی کار کنم ؟
اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشم .![]()
سلام دوستان
می خواستم بدونم با چه برنامه و چه جوری میشه این پسوندها رو به هم تبدیل کرد .
من خودم از یکی از دوتانم شنیدم که adobe after effect هستش و منم نصب کردم ولی نفهمیدم باید چی کار کنم ؟
اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشم .![]()
سلام
همراه مایا نرم افزاری به نام fcheck نصب می شه
توی این نرم افزار open sequence کن.
بعد از لود شدن ویدیو با save as sequence به فرمت دلخواهت خروجی بگیر
ممنون ولی یه چیز :
این open sequence کجاست ؟
من load animation می بینم که وقتی باهاش لود می کنم نشون میده ولی برای خروجی گرفتن .avi نمی گیره !!!
حالا به هر حال ممنون . اگه میشه بیشتر توضیح بدید .
ببخشید. حق با شما بود توی نسخه ویندوز fcheck گزینه open animation داریم. به فرمت avi هم خروجی نمی گیره.
یک پیشنهاد: با استفاده از fcheck خروجی فرمت tga از انیمیشتون بگیرید.
سپس با استفاده از گزینه open image sequence در quickTime نسخه tga را باز کنید و با این نرم افزار خروجی ویدیو از کارتون بگیرید.
فرمت iff را هر نرم افزاری نمی تونه بخونه. می تونید با نرم افزارهای کامپوزیت مثل shake, nuke , fusion و ... خروجی avi بگیرید.
سلام
خیلی ممنون ولی یه چیزو باید بگم :
توی برنامه ی QuickTime پسوند های .tif رو می خوند نه پسوند .tga
ببخشید ولی گفتم بگم بهتر از اینه که نگم![]()
با برنامه Premire Pro....
بايد بري Import ... اولين فريم iff را انتخاب كني بعدش يه تيك هست اون پايين كه اولش نوشته N... اين را كه بزني و ايمپورت كني به صورت فيلم ايمپورت ميشه .. + اينكه آلفا هم هست .. يعني بك گراندش چيزي نيست .....
اquickTime این فُرمت ها را ساپورت می کنه:
3GPP
3GPP2
AIFF
AMC
AU
AVI
BMP
DV Stream
FLC
Image Sequence movie exporters
JPEG/JFIF
JPEG 2000
MacPaint
MIDI
MPEG-4
Photoshop
PICT
PNG
QuickTime Image File
QuickTime Movie
SGI
System 7 Sound
Targa
Text
TIFF
WAV
Last edited by RezaTayebiJ; 15-06-2010 at 12:45.
چون كوايك تايم شما رضا جان رجيستر شده ولي مال اونا ترياله .....چون نسخه مکینتاش quickTime فرمت tga را می خونه و من خیلی از خروجی هام را با quickTime تبدیل به ویدیو می ک
سلام
در كل همون premiere كه دوست عزيزمون گفت از همه راحت تره بيشتر انيميشن هاي حرفه هم به همين صورت به فيلم تبديل ميكنن چون ممكنه 1 ماه يا بيشتر رندر طول بكشه برا همين iff ميگيرن و هر 24 ساعت يه بار 1 ساعت سيستم خاموش ميشه بعد همه ي اينiffها رو در premiere به فيلم تبديل ميكنن.
الان معمولا از premiere 6.5 استفاده ميشه با اين كه مال چندين سال پيشه به طور خودكار رندر هاش بسيار كم كيفيته ولي با نصب برنامه procoder و رندر با اين برنامه كيفيتش خوب ميشه
موفق باشي
همان طور كه دوستان گفتن از نرم افزار پريمير ميشه استفاده كرد.
اما يه نرم افزار ديگري نيز هست حرفش در همين كاره ..After Effect .. با اين نرم افزار ميتوايند فايل هاي كه از مايا خروجي
گرفتيد به فايل هاي ويدوي به آساني تبديل كنيد بدونه افت كيفيت .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)