تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: فایلهای jps.exe و nvcpl ویروسه یانه؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز gog2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ايران

13 فایلهای jps.exe و nvcpl ویروسه یانه؟؟؟؟؟؟

یک فایل با نام jps در تسک منیجر نشون میده که با کلیک راست کردن به راحتی میشه بستش ولی بعد ریستارت کردن سیستم دوباره پیداش میشه و معلوم نیست به کدوم برنامه مربوطه

احتمال داره ویروس باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یک فایل nvcpl هم که در استارت اپ قرار گرفته که با غیر فعال کردنش و برداشتن تیک مربوط به ان از قسمت msconfig با ریستارت سیستم بازم غعال میشه و خودکار تیک دار میشه

ممکنه ویروس باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در ضمن من از انتی ویروس کاسپراسکای 2010 که همیشه اپدیتش می کنم استفاده می کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه pcnondaily's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Cyberspace, Iran

پيش فرض

دوست عزیز، این فایل ها یکی مربوط به ماشیم مجازی جاواست (Java Virtual Machine Process Status Tool=JPS) و دیگری مربوط به درایور کارت گرافیک انویدیا (NVIDIA Control Panel=NVCPL).
    کلا JPS کمی مشکوکه اما NVCPL مشکلی نداره. بهتره به رفتار JPS دقت کنی و اگه حرکت مشکوکی انجام میده، یه اقدامی دربارش انجام بدی. ببین توی Startup ورودی داره یا نه، اگه هست و با برداشتن ورودیش بازم بالا میاد، اونوقت دیگه واقعا مشکوکه!

آخر فروم باز gog2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض jqs

دوست عزیز، این فایل ها یکی مربوط به ماشیم مجازی جاواست (Java Virtual Machine Process Status Tool=JPS) و دیگری مربوط به درایور کارت گرافیک انویدیا (NVIDIA Control Panel=NVCPL).
    کلا JPS کمی مشکوکه اما NVCPL مشکلی نداره. بهتره به رفتار JPS دقت کنی و اگه حرکت مشکوکی انجام میده، یه اقدامی دربارش انجام بدی. ببین توی Startup ورودی داره یا نه، اگه هست و با برداشتن ورودیش بازم بالا میاد، اونوقت دیگه واقعا مشکوکه!
    البته فکر کنم اینی که شما میگین jqs است نه jps الان که دوباره ویندوز را نصب کردم خبری از فایل jps نیست ولی فایل jqs همچنان در تسک منیجر از همان ابتدا قرار دارد

اگه نباشه جاش خالی می مونه pcnondaily's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Cyberspace, Iran

پيش فرض

نه عزیز، jqs برابره با Java Quick Starter، اونی که گفتم همونیه که هست، ممکنه گاهی ویروس هم باشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •