بعد از نصب PES 10 از شركت نوين پندار در هنگام اجرای آن دچار ارور Runtime C++ مي شود .من حتی بازی را دوباره نصب کردم اما مشکل حل نشد. دایرکت ایکس و چیزای اضافی رو هم نصب کردم ولی حل نشد. دوستان لطفا یه کمکی بکنن.
باتشکر
بعد از نصب PES 10 از شركت نوين پندار در هنگام اجرای آن دچار ارور Runtime C++ مي شود .من حتی بازی را دوباره نصب کردم اما مشکل حل نشد. دایرکت ایکس و چیزای اضافی رو هم نصب کردم ولی حل نشد. دوستان لطفا یه کمکی بکنن.
باتشکر
احتملا شما باید Visual C++ 2005 Redistributable Package یا Visual C++ 2008 Redistributable Package
رو نصب کنید که به راحتی می تونید پیداش کنید ذر غیر این صورت می تونید از اینجا دانلود کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Visual C++ 2008 Redistributable Package این نرم افزار از قبل رو سیستم نصب شده بود یعنی دوباره نصب کنم
وقتی که ارور می ده شما پنجره ارور رو فعال کن و دکمههای Ctrl+Insert رو بزن و متن رو اینجا پیست کن ببینیم چی نوشته.
++Runtime C از سری برنامه های Runtime مایکروسافت هست که نرم افزار هایی که تحت ++C نوشته شده اند بهش نیاز دارن و شامل نسخه های 2005 و 2008 هست.
یه نکته ریز اینجا وجود داره. اونم اینه که اگه یه برنامه ای با ++C نوشته شده باشه و باگ داشته باشه، ویندوز پیغام ++Runtime C رو میده که با نصب Runtime های 2005 و 2008، باز هم این پیغام خطا ظاهر میشه و کاریش نمیشه کرد.
اشکال در کار برنامه نویش ناشی اون شرکته که خودش برنامه خودشو خوب چک نکرده تا مشکلی نداشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)