تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 16 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 151

نام تاپيک: مثل معتادها شدم چه کار کنم؟

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض مثل معتادها شدم چه کار کنم؟

سلام. می خواستم این مطلب رو در ادامه بحث "یک بیمار چه ورزشی کند؟" مطرح کنم ولی احساس کردم شاید بی ربط باشه.

چهارشنبه هفته پیش رفته بودم بیمارستان میلاد. از 6 صبح که از خونه بیرون زدیم ساعت 5 بعد ازظهر رسیدیم خونه، خورد و خمیر و خسته. نمی خواستم بخوابم چون اونوقت ممکن بود شب خوابم نبره ولی خستگی امون نمی داد. در حالت خواب و بیداری خوابیدم، این حالت 3 ساعتی طول کشید و در این مدت شاید 8 بار با حالت خفگی و به شدت از خواب می پریدم تا اینکه ساعت 1 نیمه شب خوابم برد. شما فکرش رو بکنید، اواخر خرداد و هوای گرم ولی من سردم شده بود!!!!

فردای اون روز حالم خوب نبود و یک ضعف عمومی بدنم رو گرفته بود. یک روز بعد، کمی حالم بهتر شده بود ولی باز هم ضعف داشتم. این ماجرا تا امروز ادامه داره و یک ضعفی تمام بدنم رو گرفته، حالم خوب نیست ولی با خوابیدن هم مشکل حل نمی شه.

در ضمن، حدوداً 2 ماهی می شه که دنده های پشت قفسه سینه ام درد می کند به حدی که نمی تونم راحت عطسه کنم و حتی سرفه کنم چون احساس می کنم دنده هایم می شکنند!!!! این درد دنده ها از سرفه های 15 روزه عید ایجاد شد ولی اصلاً خوب نمی شود و واقعاً اذیت کننده است.

احساس می کنم مثل معتادها شده ام. بدنم درد می کنه، بازوهام درد می کنه. حالا چه کار کنم؟

2. 4 کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

يه ليست از همه داروهاي كه مصرف ميكني بذار اينجا

4. این کاربر از Old_Chater بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

چند کیلویی و چند سالته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Black Dahlia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    هر جا اینترنتم به راه باشه !

پيش فرض

خب برو دکتر برادر.
    راستی ناراحت نشیا !!!
    با دخترا زیاد رابطه داری؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. با دخترها رابطه دارم چون خودم دخترم!!!
    می دونید چرا سوال پرسیدم چون نمی دونم کدوم دکتر برم. ارتوپد برم برای درد دنده های پشت قفسه سینه، داخلی برم برای بی حس شدنم. غدد برم شاید دوباره تیروئیده سر ناسازگاری گذاشته و یا همون کلینیک آلرژِی تهران برم، شاید عاملش نفس تنگی و آسم باشه.
    من حالم اینجوری نبود، از چهارشنبه بعدازظهر که از بیمارستان میلاد اومدم، اینجوری شدم. آخه آدم خسته هم باشه تا حالا دیگه خستگی اش از بدنش بیرون می یاد دیگه!!!
    1-اگر فشار پایین افتاده باشه، می تونه عامل اینهمه خستگی و درد باشه؟ یا اینکه فشار هم وی این مدت باید بالا اومده باشه؟
    2-کم خونی می تونه عاملش باشه؟ که آزمایش 12 اریبهشت من، مشکلی رو نشون نمی داد.
    از چی هست؟ کدوم متخصص برم؟ می ترسم برم، کلی آزمایش الکی بنویسن و پول الکی که هدر می ره.

داروهایی هم که می خورم، متی مازول و پروپانول برای تیروئید هست و از اسپری ونتالکس هم برای باز کردن ریه هنگام تنگی نفس استفاده می کنم. فکر نمی کنم به اینها ربطی داشته باشه چون اگر ربط داشت پس چرا قبل از چهارشنبه حالم خوب بود؟

8. 2 کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

دکتر متخصص داخلی برو. و یه چیز رو از من بشنو: با خوابِ شدید اصلا مبارزه نکن. من سر دردهای خیلی بدی به خاطرش کشیدم و الانم تا کمی با خواب میجنگم حالم بد میشه.

10. 2 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دکتر متخصص داخلی برو. و یه چیز رو از من بشنو: با خوابِ شدید اصلا مبارزه نکن. من سر دردهای خیلی بدی به خاطرش کشیدم و الانم تا کمی با خواب میجنگم حالم بد میشه.
    این دوستمون درست میگه با خواب شدید اصلا مبارزه نکن چون بدن واکنش شدید نشون میده و سیستم بدن به هم میریزه .
    تقریبا شبیه مشکل شما برام پیش اومده بود به خاطره کم خوابی چون من صبح زود میرم بیرون برای دویدن بعد از ظهر هم خوابم نمیبره اصولا . چند شب نتونستم با وجود اینکه خسته بودم درست بخوابم تا اینکه سه روز مثل شما حس بدی داشتم و کمرم به خاطره شکستن غلنج درد میکرد شکندن غلنجو گذاشتم کنار و دو روز استراحت کردم و خواب درست داشتم تا دوباره رو به راه شدم .
    شما هم باید استراحت کنی

12. 2 کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. ممنونم. نمی دونم والا، یعنی چون اون سه ساعت رو در حالت خواب و بیدار به سر بردم اینجوری شده؟
    بعدش که خوابیدم و فرداش هم دیر بلند شدم. یعنی خوابم عمیق بود و خواب مشوش هم ندیدم که بگم با حالت خسته از خواب بلند شدم. ولی هنوز حالم بده. با شما تا حدی موافقم چون دیشب بد خوابیدم و چون خواب مشوش می دیدم، ساعت 3:30 بامداد امروز با حالت سرفه و نفس تنگی بیدار شدم، دو ساعت طول کشید تا تونستم نفسم رو درست کنم(با تئوفیلین و اسپری ونتالکس). حدوداً ساعت 9 صبح بود که خوابیدم ولی حالم بدتر شد چون خوب و مناسب نخوابیده بودم. حالا، هم بدنم درد می کنه، هم بازوهام و هم گاهی ساعد و انگشتام. عجب بدبختی شده ها!
    راجع به دکتر داخلی،چشم، ببینم چی می شه. ممنونم.

14. 2 کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. رفتم یه مسکن 500 خوردم و بهتر شدم. نمی دونم شاید هم آرامش بعد از طوفان باشه و دوباره درد ها شروع بشه. ای کاش زودتر به فکرم می رسید ولی درد دنده های پشت قفسه سینه کماکان برقراره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

حتما دکتر برو ، خوب ؟

یه خورده به خودت برس از نظر غذایی ...

اگر توانایی جسمانیشو داری به خورده ورزش کن بعد از ظهرا هر چقدرم که سبک باشه اما مدتش کم نباشه خیلی ...

آب زیاد مصرف کن تو طول روز ...

زیاد پشت کامپیوتر نشین ، لا اقل یه کتاب برو بخون یا چه میدونم برو نقاشی بکش !

هوای خونه مطبوعه ؟ نه اونقد گرم باشه که گرمازده شی نه اونقدر خنک که بچای ...

مورد غذایی که بهت گفتم خیلی اهمیت داره ، من نمیدونم باتوجه به شرایطت چه محدودیت های مصرفی داری اما

در کل پروتئین خوب و سبزیجات تازه و میوه استفاده بکن حتما همینطور یه مولتی ویتامین مناسب.

یه چیزیم امتحان کن شاید برات خوب بود ( اگرم نبود ، بد نیست لا اقل ! ) من خودم خیلی تاثیر دیدم از این :

یه لیوان آب خنک بردار توش یه نصف قاشق چایی خوری نمک بریز ، یه چند حبه قند بریز و کمی هم شکر و هم بزن

تا حل شه بعد بخور ، این توازن الکترولیت بدنتو برقرار میکنه کلا حال عمومی رو بهتر میکنه ...

خوب بخوابی

17. 4 کاربر از ebliser بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 16 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •