تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: روش پاک سازی یک سیستم پز از برنامه های مخرب

  1. #1
    داره خودمونی میشه rezariza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    پست ها
    80

    پيش فرض روش پاک سازی یک سیستم پز از برنامه های مخرب

    با سلام به همه ی اساتید گرامی
    آقا من یه سیستم دستم رسیده که مال دوستم هست و 3 سال پیش خریده و در این سه سالی که استفاده کرده گویا هیچ نوع آنتی ویروسی هم نصب نکرده و الان که یک برنامه مخرب تمام فایل های exe رو خراب کرده و اجازه ی نصب هیچ برنامه ای رو بهش نمی ده دوزاریش افتاده که سیستمش پر از برنامه lمخربه و به من هم میگفت هر فولدری که می رفته اتوماتیک یک new folder داخلش ایجاد میشد و فکر میکرد این خوبه که کامپیوترش اتوماتیک فولدر باز میکنه!!!بگذریم حالا سیستم رو آورده پیش من که براش کاری کنم (مثلا من استادم) بیرون نمیبره چون هاردش پر از عکسها و فیلم های خصوصیه. حالا من ابتدا خواستم یک آنتی ویروس روش نصب کنم که نشد ویروسه اجازه نمیده.کسپرسکی و نود و مک آفی رو هم امتحان کردم نمیذاره نصب کنمگویا خیلی خفنه!!! در حالت سیف مد هم نمیذاره بوت بشه!!آفرین به نویسندش!!
    خواستم ویندوز عوض کنم ویروسه نذاشت. حالا دو تا راه به نظرم میرسه یکی اینکه هاردشو در بیارم و به سیستم خودم ببندم و ویروسکشی کنم و دوم اینکه هاردشو از نو پارتیشن بندی کنم که بیچاره 100 گیگ عکس و آهنگ و فیلمش از بین میره!!!. حالا از اساتید چند تا سوال داشتم که امیدوارم بنده رو راهنمایی بفرمایند.
    اول اینکه آیا اگرمن هاردشو به سیستمم ببندم امکان داره که تاکسپرسکی اینترنت سیکیوریتی آپدیت شده و اکتیو عزیزم بالا بیاد این ویروس ها همون بلایی که سر سیستم دوستم آورده رو سر سیستم من بیاره (فرض کنیم خطرناک ترین برنامه مخرب روش هست)؟؟؟؟ و میشه بعد اینکه سیستم من بالا اومد هاردشو به سیستم وصل کنم ؟ هاردش آسیب نمیبینه؟؟؟؟
    و آیا به جز این دو راه دیگه ای هست که به ذهن من نمیرسه؟؟

  2. #2
    پروفشنال siavashsiavash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    پست ها
    671

    پيش فرض

    سلام
    دوست عزیز این تایپیک را مصالعه کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برنامه های که هست را دان کن
    حجمش خیلی کم هست
    فقط به ترتیبی که گفته اجرا کن چون خودن چند روز پیش با این مشکل مواجه بودم ومشکلم حل شد

  3. 2 کاربر از siavashsiavash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •