سلام اين تاپيك رو زدم تا هر كس هر جور سوختي رو كه بلده بسازه بگه تا همه استفاده كنن
خودم يه چيزايي در باره ريختن آستنون داخل باك
با ريختن تينر و ..............
كسي اگه صحبتي يا بحثي در اين باره داره بگه تا استفاده كنيم![]()
سلام اين تاپيك رو زدم تا هر كس هر جور سوختي رو كه بلده بسازه بگه تا همه استفاده كنن
خودم يه چيزايي در باره ريختن آستنون داخل باك
با ريختن تينر و ..............
كسي اگه صحبتي يا بحثي در اين باره داره بگه تا استفاده كنيم![]()
من از یکی از دوستام شنیدم که یکی تو باک ماشینش الکل می ریزه دیگه نمی دونم می شه یا نه؟
میتونید برای ماشینهای با تنظیمات ecu استاندارد 10 درصد اتلنول اضافه کنید یعنی سوخت E10 بسازید این روش برای بنزین معمولی خاصیت ی شبیه قرصهای سوخت داره و خصوصیات سوخت رو شبیه بنزین سوپر میکنه و در بنزین سوپر پرفرمنس و اکتان سوخت رو بالا میبره .
برای اینکه از درصد بیشتری از اتانول بتونید استفاده کنید باید تنضیمات ECU دستکاری بشه
توی ایران تا E100 هم استفاده شده یعنی اتانول خالص ولی به خاطر هزینه بالا مقرون به صرفه نبوده(اتانول ایران همون بیو اتانول هستش ولی چون حجم تولید کمتری داره گرون تموم میشه)
رایجترین نوعش E85 هستش با 85% اتانول و 15%بنزین .
برای خودروهای دیزلی میشه از پاشش همزمان گاز مایع و سوخت دیزل استفاده کرد .
خيلي ممنون از اطلاعات مفيدتونمیتونید برای ماشینهای با تنظیمات ecu استاندارد 10 درصد اتلنول اضافه کنید یعنی سوخت E10 بسازید این روش برای بنزین معمولی خاصیت ی شبیه قرصهای سوخت داره و خصوصیات سوخت رو شبیه بنزین سوپر میکنه و در بنزین سوپر پرفرمنس و اکتان سوخت رو بالا میبره .
برای اینکه از درصد بیشتری از اتانول بتونید استفاده کنید باید تنضیمات ECU دستکاری بشه
توی ایران تا E100 هم استفاده شده یعنی اتانول خالص ولی به خاطر هزینه بالا مقرون به صرفه نبوده(اتانول ایران همون بیو اتانول هستش ولی چون حجم تولید کمتری داره گرون تموم میشه)
رایجترین نوعش E85 هستش با 85% اتانول و 15%بنزین .
برای خودروهای دیزلی میشه از پاشش همزمان گاز مایع و سوخت دیزل استفاده کرد .
اتانول تا جايي كه اطلاع دارم غير مجازه
به نظرتون از كجا ميشه پيدا كرد يه سرچ در مورد ساختش كردم ديدم نميشه به اين راحتي ها درستش كرد
يه سوال ديگهECU رو چطوري بايد تنظيم كرد ، بايد ماشين سوخت اتانول توش باشه و ببري دياگ ؟
در مورد آستون ( كه شنيدم 100 سيسي تو هر باك ) و تينر روغني اطلاعاتي داريد
محتوای مخفی: مقاله اي در باره ساخت سوخت با اتانول در جهان
محتوای مخفی: هزينه هاي تهيه اتانول
Last edited by ehsan_wwe; 15-06-2010 at 11:51.
اتانول ممنوع نیست چون نوع صنعتی پزشکی اون تولید میشه دقیق نمیدونم کجاها میفروشن
بله هزینه تهیه و لوازم مورد نیازش خیلی گرون تموم میشه .
الانم میشه توی هر ماشینی اتانول رو ریخت ولی خب آسیب میزنه و ایراد میده
بله برای این کار باید سوخت اتانولی توی ماشین باشه و با دیاگ توسط یک فرد وارد تنظیم بشه .در واقع نسبت ترکیب سوخت و زمان چجرقه ها باید تنظیم بشه
همه خوب میدونن تغییر عمده توی نوع سوخت به تغییرات متناسب قطعات موتور احتیاج داره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)