تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: چند سوال در مورد قلمه زنی کاکتوس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض چند سوال در مورد قلمه زنی کاکتوس

سلام من مدت یک سال و نیم هست که کاکتوس زبانی شکل دارم تقریبا مثل همین شکل زیر :

قسمت های مادر و اصلی کاکتوس دارای تیغ های بسیار کلفت و تیز هستند و خود بدنه کاکتوس بیشتر پهن هستند تا بلند (مثل همین شکل بالا ولی با تیغ های بیشتر) ولی جوانه هایی که زده شده و تو این مدت رشد کرده (8 یا 9 ماه از رشدشون میگذره) فقط رشد طولی داشتند و همین زیبایی کاکتوس رو کم کرده قد کاکتوس به نزدیک 70 سانت رسیده و به دلیل رشد عرضی کم تعادل نداره با اینکه اون رو بسته بودم دو روز پیش یکی از قسمت های جدید از محل اتصال با بدنه پایینی با طول حدود 20 سانتی متر شکست و من برای جلوگیری از آسیب دیدن بقیه کاکتوس تصمیم گرفتم با روش قلمه زنی قسمت های دیگه رو هم جدا کنم و مجددا بکارم حال سوال من از شما این است :
    1 ) من دیروز قسمت های زبان شکل رو از محل های اتصال جدا کردم زمان مناسب کاشت این قلمه ها چند وقت بعد از جدا کردن آنها است ؟؟
    چند جا نوشته بود باید چند روز کاشته نشه تا یه مقدار آب خودش رو از دست بده آیا این درست هست یا نه ؟؟
    یکی از قلمه ها پهن و به اندازه یک کف دست هست و بقیه قلمه ها باریک و بلند با طول حدودا 20 سانتی متر
    2 ) آیا لازم هست اول در شن بکارم و بعد به گلدان اصلی منتقل کنم ؟؟
    3 ) همون طور که میدونید محل اتصال زبان ها به هم در این نوع کاکتوس کم هست آیا لازم نیست برش های عرضی دیگری هم بزنم تا سطح تماس اون با خاک بیشتر بشه یا نه ؟؟
    4 ) برای قرار دادن در خاک چقدر از کاکتوس رو در خاک قرار بدم و آیا تیغ های اون قسمت رو قطع کنم یا همون طور با تیغ تو خاک بذارم ؟؟
    5 ) چه مدت طول میکشه تا قلمه ها ریشه کنه ؟؟
    6 ) چه کار کنم قلمه هایی که پهن نیستند رشد عرضی هم داشته باشند تا مجددا نشکنه ؟؟
    البته این نکته رو بگم رشد طولی کاکتوسم تو این مدت عالی بود و سلامت کامل هم داشت ولی مجبور به قلمه زنی شدم و تا حالا هم اینکار رو نکردم

شرمنده زیاد سوال پرسیدم ولی چون مدت زیادی هست این کاکتوس رو دارم و باهاش انس گرفتم گفتم دقیق عمل کنم که قلمه ها از دست نره

ممنون میشم کامل راهنماییم کنید

2. این کاربر از babak_cyclops بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام من مدت یک سال و نیم هست که کاکتوس زبانی شکل دارم تقریبا مثل همین شکل زیر :

1 ) من دیروز قسمت های زبان شکل رو از محل های اتصال جدا کردم زمان مناسب کاشت این قلمه ها چند وقت بعد از جدا کردن آنها است ؟؟
    چند جا نوشته بود باید چند روز کاشته نشه تا یه مقدار آب خودش رو از دست بده آیا این درست هست یا نه ؟؟
    یکی از قلمه ها پهن و به اندازه یک کف دست هست و بقیه قلمه ها باریک و بلند با طول حدودا 20 سانتی متر
    2 ) آیا لازم هست اول در شن بکارم و بعد به گلدان اصلی منتقل کنم ؟؟
    3 ) همون طور که میدونید محل اتصال زبان ها به هم در این نوع کاکتوس کم هست آیا لازم نیست برش های عرضی دیگری هم بزنم تا سطح تماس اون با خاک بیشتر بشه یا نه ؟؟
    4 ) برای قرار دادن در خاک چقدر از کاکتوس رو در خاک قرار بدم و آیا تیغ های اون قسمت رو قطع کنم یا همون طور با تیغ تو خاک بذارم ؟؟
    5 ) چه مدت طول میکشه تا قلمه ها ریشه کنه ؟؟
    6 ) چه کار کنم قلمه هایی که پهن نیستند رشد عرضی هم داشته باشند تا مجددا نشکنه ؟؟
    البته این نکته رو بگم رشد طولی کاکتوسم تو این مدت عالی بود و سلامت کامل هم داشت ولی مجبور به قلمه زنی شدم و تا حالا هم اینکار رو نکردم

شرمنده زیاد سوال پرسیدم ولی چون مدت زیادی هست این کاکتوس رو دارم و باهاش انس گرفتم گفتم دقیق عمل کنم که قلمه ها از دست نره

ممنون میشم کامل راهنماییم کنید
    سلام دوست من نه اصلا مهم نیست هر چی دوس داری بپرس بچه ها اینجا اگه راجع به چیزی اطلاع داشته باشن کمک میکنن
    کاکتوسهتون به احتمال زیاد opuntia یا زبان مادر شوهره تو کتاب دکتر خوشخو نوشته تو تابستون ازش قلمه بگیرین (شمام فکر میکنم زمان خوبی قلمه گرفتین)قلمه ها باید ده روز در معرض هوا قرار بگیرن و بعد تو خاک شنی بکارینش .در مورد حذف تیغ من تا حالا چیزی نشنیدم بنظرم لازم نیست اینکارو انجام بدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

مرثی به باغبونه عزیز.در مورد خراش دهی روی قلمه ها هم اثر مثبت داره روی ریشه دهی(الیته در اکثر قلمه ها).اگه می خوای قلمه رشد عرضی داشته باشه باید موقع قلمه زدن قلمه ای رو انتخاب کنی که خودش قبلا"رشد عرضی داشته.چون یکی از مزایای تکثیره رویشی همینه که صفات پایه مادری کاملا منتقل میشه.معمولا 1/3 قلمه ها در خاک قرار می گیره.تیغهاشو قطع کنی بهتره چون خودش یه جور خراش دهیه.

5. این کاربر از SHILER. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مرثی به باغبونه عزیز.در مورد خراش دهی روی قلمه ها هم اثر مثبت داره روی ریشه دهی(الیته در اکثر قلمه ها).اگه می خوای قلمه رشد عرضی داشته باشه باید موقع قلمه زدن قلمه ای رو انتخاب کنی که خودش قبلا"رشد عرضی داشته.چون یکی از مزایای تکثیره رویشی همینه که صفات پایه مادری کاملا منتقل میشه.معمولا 1/3 قلمه ها در خاک قرار می گیره.تیغهاشو قطع کنی بهتره چون خودش یه جور خراش دهیه.
    سلام دوست من.یه سوالی برام پیش اومد این که گفتین(اگه می خوای قلمه رشد عرضی داشته باشه باید موقع قلمه زدن قلمه ای رو انتخاب کنی که خودش قبلا"رشد عرضی داشته.)در مورد همه گیاهان صدق میکنه ؟چون من فکر میکردم فقط برا یکسری از گیاهان صادقه!بنظرتون خراش دهی برا برگهای کاکتوس احتمال الودکی رو افزایش نمیده؟دوس دارم بحث کنیم و نتیجه بگیریم.متشکرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

سلام دوست من.یه سوالی برام پیش اومد این که گفتین(اگه می خوای قلمه رشد عرضی داشته باشه باید موقع قلمه زدن قلمه ای رو انتخاب کنی که خودش قبلا"رشد عرضی داشته.)در مورد همه گیاهان صدق میکنه ؟چون من فکر میکردم فقط برا یکسری از گیاهان صادقه!بنظرتون خراش دهی برا برگهای کاکتوس احتمال الودکی رو افزایش نمیده؟دوس دارم بحث کنیم و نتیجه بگیریم.متشکرم
    بله تو اکثر گیاهان صدق میکنه.در مورد خراش دهی:اگه قرار باشه با خراش دهی بیماری وارد بشه،پش اصلا"نباید قلمه زد .بهترین کار اینه که قبلا محیط کشت رو ضد عفونی کرد تا خیالت راحت باشه.

8. این کاربر از SHILER. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pocke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    زیر سایه ی شما

پيش فرض

بچه ها من یه قسمت کاکتوس اینجا باز کرده بودم .توضیحات کاملی رو توش گذاشته ام .دوس داشتید یه سر بزنید.

سوالی بود در خدمتم.

10. این کاربر از pocke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •