تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل با نرم افزار Noton GoBack

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض مشکل با نرم افزار Noton GoBack

سلام دوستان. من تا به امروز از نرم افزار Noton GoBack روی سیستمم استفاده می کردم و این نرم افزار رو طوری تنظیم کرده بودم که بعد از هر بار ری استارت خوبخود بحالت اولیه سیستم برمی گشت . دوستانی که با این نرم افزار کار کردن می دونن که قبل بوت شدن سیستم این نرم افزار بالا میاد و نوار قرمزی شروع به خالی شدن می کنه و سپس خط لود ایمیج پر می شه و سیستم بالا می یاد.

اما

امروز این برنامه به کل قاطی کرد اون نوار قرمز اولیه ظاهر نمیشه و سریع روی حالت خط لود ایمیج میره و اونجا هم سر 65% درصد ارور میده. بخاطر وجود این نررم افزار تقریبا امکان استفاده از هیچ نرم افزار بوتیبلی رو ندارم و سیستم هر بار تا همین قسمت بالا میاد و جلوتر نمیره و تقریبا با هر نرم افزاری هم که قابلیت پارتیشن بندی (از جمله پارتیشن مجیک) (بوتیبل) داشت امتحان کردم اما نه می شه هارد رو فرمکت کرد و نه این نرم افزار رو پاک کرد.

لطفا بهم کمک کنید و راهی رو نشون بدید که بتونم این نرم افزار رو پاک کنم ، تقریبا کلافه شدم چون واقعا به هیچ وجه راهی نیست که بتونم داخل ویندوز این سیستم برم.... ممنون

این تایپییک رو به اشتباه در بخش سخت افزار هم زدم به آدرس زیر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لطفا مدیران پاکش کنند.ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خواهش می کنم از دوستانی که درباره این مشکل راه حلی دارن، کمکی کنن چون کلا این هاردی که این نرم افزار رو توش نصب کردم بی مصرف شده...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •