سلام دوستان
سوالاتی که میخوام بپرسم چون به چند بخش مختلف مربوط میشه همشون رو همینجا مطرح می کنم چون نمی خوام تو انجمن زیاد تاپیک ایجاد کنم (چون شلوغ میشه !)
1:
من از یه آقایی یه لپ تاپ خریدم که الان هم خودم پشیمونم هم اون و هر دو موافقیم که قرار داد فسق(اگه غلطه ببخشید) بشه و لپ تاپ رو مرجوع کنم ! ( من از نظر کارایی و مشکلات ... و اون طرف هم بخاطر تسویه نکردن اقساط لپ تاپ !!
توضیح :
من مدل 1555 دل رو از اون آقا بدون پرسجو و به عنوان اینکه دوست بابام بود 128000 + 50000 تومان سود برای 1 ماه خریدم ( 2 ماه پیش ) الان که فهمیدم قضیه چیه و چه کلاهی رفته سرم ، تصمیم گرفتم(با بابام) که مابقی پولش رو ندیم تا خودش به حرف بیاد!
حالا بعد از 1 ماه دیر کرد و داد بیداد و جر و بحث این دوست فروشنده گفته که بیا و لپ تاپ رو مرجوع کن !
1-1:
هنگام مرجوع کردن دستگاه چقدر کم کنه از قیمت اصلیش ؟ ( بالا توضیح دادم)
با توجه به اینکه : تمامی کاور هاش رو کندم ، ویندوزش رو عوض کردم ، ریکاوریش رو پاک کردم ، پارتیشن هاش رو زیاد کردم(2 تا رو به 5 تا تبدیل کردم) و البته چند تا خط کوچولو (لکه) روی بدنه اش افتاده ( همونطور که میدونید مدل های 155x بدنه خیلی نرمی دارن به قدری که با دستمال معمولی تمیزش کنی روش خط میافته - البته با دستمال عینک هم گاهی اوقات خط میندازه)
2-1:
مشکل دوم این لپ تاپ اینه که دیگه بالا نمی یاد !!!!
از دیروز که خواموشش کردم دیگه بالا نمی یاد ! بالا میاد ولی 20-25 دقیقه طول میکشه ! سرعتش 1/30 برابر شده !
مشکل ویندوز هم نداره چون وقتی خواستم ویندوز اوریجینالش رو بریزم یه 20 طول کشید که به منوی اولیهنصب رسید!
ضمنا 1 هفته بعد از خرید متوجه سر و صداهای وحشتناکی از زیر صفحه کلید در قسمت چپ ، وسط شدم که غیر از صدای معمول انگار دچار اتصالی شده و مثل اینکه یه سیدی خش دار توش داره میچرخه !!!! ( ولی صداش بلند نیست ، اگه سرم رو بذارم رو صفحه کلید متوجه صداش می شم )
سوال 2 (با بهتر بگم مشاوره):
من اگه خدا بخواد و با موفقیت مرحله اول رو پشت سر گذاشتم می خوام یک مدل غیر از دل بخرم که :
اول از همه
مقاومت و بدنه اش قوی تر باشه که حداقل با دستمال خط نیافته !
دوم بخش داخلیشه که
یه سیستم معمولی به بالا یعنی :
cpu ci5-7
ram 3-4
cash 4-6
lcd 15.6-16
graphic 512-1 gig
hard 500+
windows 7 HP o HB o Pro (خیلی مهم، از مدل های ویستا خوشم نمی یاد )
گارانتیه معتبر !!!!
سوم
طراحیش باشه که فکر کنم مدل های hp , sony فکر کنم برتری دارن !
ضمنا من دانشجوی رشته کامپیوترم و زیاد با کامپیوتر کار می کنم (روشن نگه میدارم !) می خوام یه مدلی باشه که حداقل بتون بدونه باتری کار کنه (با ac پاور فقط)
یه چیز دیگه :
من 2-3 روزه که فقط دارم مدل لپ تاپ می خونم ، تا حالا 2 میلیون مدل خوندم و کاملا گیج شدم !
اگه می خواید کمک کنید ، بگید مدل x و مدل y چون مثلا فلان قابلیت رو دارن و یه لینک هم بدید که به همون موضوع ربط داشته باشه نه مثلا تاپیک مشاوره خرید رو معرفی کنید !
ببخشید زیاد حرف زدم فقط یه چیز دیگه : قیمتش هم حدود همون دل باشه !
سوال های 1-1 و 1-2 و 2 فقط جواب بدید ( متن اصلی سوال )
هر کدوم هم 5 نمره داره (
.gif)
)