سلام دوستان. من مودم رو کانفیگ کردم. بعد از اینکه MTU رو روی Auto گذاشتم دیگه نه می تونم به نت وصل بشم و نه اینکه به صفحه تنظیمات مودم برم؟ هر کاری هم می کنم مودم با دکمه ی Reset ، Reset نمیشه
لطفا راهنمایی کنید.
سلام دوستان. من مودم رو کانفیگ کردم. بعد از اینکه MTU رو روی Auto گذاشتم دیگه نه می تونم به نت وصل بشم و نه اینکه به صفحه تنظیمات مودم برم؟ هر کاری هم می کنم مودم با دکمه ی Reset ، Reset نمیشه
لطفا راهنمایی کنید.
وقتی مودم روشنه دکمه ریست رو برای 30 ثانیه نگهدار تا همه چراغ ها با هم روشن شه و خاموش بشه مودم ریست میشه.
ممنون از پاسختون .نشد دوست عزیز. راه دیگه ای نیست؟
سلام
از داخل ویندوز چی؟
از اونجا ریست کردی؟؟
منظورم از همون قسمتی که 192.168.1.1 رو میزنی تو قسمت restore هست اگ قبلا بک آپ داشته باشی میشه
مشکل من همینه. اصلا نمی تونم برم توی تنظیمات مودم. برای همین می خوام مودم رو ریست کنم
اگر ویندوزت xp هست تنظیمات عکس زیر رو انجام بده :
بعدش 192.168.1.1.رو تو مرورگر بزن و وارد شوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان خوب دقت نکردید همه چی رو گفتید ولی درد اصلی ایشون رو نگفتید که اصل کاریه
عزیز قبلا با اون دکمه ریست ور رفته بودی ؟
اون یه تیکه دکمه کلیکی هست از همون دکمه هایی که داخل ماوس میزارند ولی یه خورده سفتتره چون فنر زیرش ضخیمتره.
نکنه زدی همه چی رو پروندی ؟
قبلا هم برای من همچین مشکلی پیش اومده بود که داخل فریم ویر مودم نمیتونستم بشم و با فشار دادن این دکمه لامصب همه چی حل میشد
چندبار هم که فشار دادم دیگه فریم ویرش پرید !!! رفتم دوباره اپدیتش کردم.
اگه دکمه رو مصطهلک کرده باشی باید ببری گارانتی چون از لحاظ نرم افزاری به هیچ وجه نمیتونی درستش کنی
مودم من ایسوز بود و خودم ردیفش کردم
اگر شما گارانت داری ببر گارانتی که فردا برات شر میشه چه جوری هم شر میشه.
فعلا
میخوایی ریست کنی مودم به اداپتورش وصل هست ؟
در صورتی که وصله همه چی درست شاید دکمه ریست دچار مشکل شده درب مودم باز کن میتونی به یه سیم روی مدار اتصال کوتاه برقرار کنی ( همون کار دکمه ریست ) !!!
لطفا به هیچ عنوان خودسرانه اقدام به تعمیر وسایلی که از کارکرد اونها اطلاعی ندارید نکنید.
هزینه تعمیر همچین وسیله ای نزد یک تعمیر کار متبحر 4 تا هزارتومن میشه ولی در اثر تعمیر خودسرانه ممکنه یه سری وسایل رو هم به عنوان قطعه اضافی از داخلش در بیارید. و عواقب بدی رو به همراه داشته باشه و ممکنه حتی وسیله رو برای همیشه از دست بدید.
موفق باشید
اینم بی فایده بود.بازم ممنون
خیر دوست من. دکمه ریست مشکلی نداره. بله ، تازه خریدمش. اگه درست نشد حتما می برمش گارانتی. ممنون از شما
آخه این شد راه حل؟
ممنون از راهنمایی همگی دوستان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)