تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: یک مشکل عجیب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض یک مشکل عجیب

سلام من با یک مشکل عجیب روبرو شده ام لطفا راهنمایی کنید:
    درایور dvd و cd که یکی پایونر و دیگری سامسونگ است (دی وی دی رایتر و سی دی رایتر ) مدتی است وقتی دکمه آن را می زنم باز نمی شود اینگار قفل می شود صدایی می کند و بیرون نمی آید اینگار یک مانع برای بیرون آمدنش وجود دارد نمی دانم مشکل از کامیوتر است یا از دستگاه رایتر اگر از درایور است چرا هر دو این مشکل را دارند اینقدر باید با دست آنرا به طرف بیرون بکشم و دکمه را فشار دهم تا شاید بیرون بیاید.

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

درایور dvd و cd که یکی پایونر و دیگری سامسونگ است (دی وی دی رایتر و سی دی رایتر ) مدتی است وقتی دکمه آن را می زنم باز نمی شود اینگار قفل می شود صدایی می کند و بیرون نمی آید اینگار یک مانع برای بیرون آمدنش وجود دارد نمی دانم مشکل از کامیوتر است یا از دستگاه رایتر اگر از درایور است چرا هر دو این مشکل را دارند اینقدر باید با دست آنرا به طرف بیرون بکشم و دکمه را فشار دهم تا شاید بیرون بیاید.
    اتصالات ( کابل ها ) چک شود از سلامت پاور هم اطمینان حاصل نمایید ( با یه پاور دیگه تست شود ) سیستم را با یک آنتی ویروس بروز و قوی اسکن کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

وقتی سی دی یا دی وی دی داخل آن باشد به راحتی با یکبار فشار بر روی دکمه خارج می شود و مشکلی ندارد اما وقتی خالی باشد قفل می شود و به سختی باز می شود. علت چیست؟

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

وقتی سی دی یا دی وی دی داخل آن باشد به راحتی با یکبار فشار بر روی دکمه خارج می شود و مشکلی ندارد اما وقتی خالی باشد قفل می شود و به سختی باز می شود. علت چیست؟
    یعنی دفعه ی اول ( موقع ورود به ویندوز ) دستگاه کار نمیکند و باز نمیشود؟ و وقتی که باز شد و سی دی داخل آن رفت دیگه خوب کار میکنه ؟ اگه این طوریه اون مشکل همه هست من خودم 3-4 تا درایو از برند های مختلف دارم که مشکل شما رو دارن یعنی عشقی باز و بسته میشن ( یه چیزی شبیه تسمه تو درایو هست که درش رو باز و بسته میکنه به یه قرقره وصله اون باید تعویض بشه )
    Last edited by TREASURES; 12-06-2010 at 19:57.

داره خودمونی میشه diligent68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یه قایق شکسته

پيش فرض

این دوتا دستگاه شما چند ساله داره کار میکنه ؟ قدیمیه یا جدید ؟

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

مشكل از درايوها هست . قسمت مكانيكيشون مشكل پيدا كرده .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در 90 درصد موارد با تعویض کش درب مشکل بر طرف میشه

داره خودمونی میشه .Robert Downey Jr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    تو اول باید سی دی رایتر یا دی وی دی رایتر رو باز کنی خیلی راحته ولی حواست باشه نشکنه
    بعد اون قسمتی که سی دی یا دی وی دی روش قرار می گیره رو در بیار بعد زیر اون 4 تا چرخ دنده است که 2 تا راستی ها با کش به هم وصل شدن اگر می خواهی روان بیاد بیرون روی چرخ دنده ها یکم الکل بریز و تمیزشون کن البته با پنبه

داره خودمونی میشه Corvette Racing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    دنيا

پيش فرض

سلام
    تو اول باید سی دی رایتر یا دی وی دی رایتر رو باز کنی خیلی راحته ولی حواست باشه نشکنه
    بعد اون قسمتی که سی دی یا دی وی دی روش قرار می گیره رو در بیار بعد زیر اون 4 تا چرخ دنده است که 2 تا راستی ها با کش به هم وصل شدن اگر می خواهی روان بیاد بیرون روی چرخ دنده ها یکم الکل بریز و تمیزشون کن البته با پنبه
    یک اهرم هم هست که باعث بالا اومدن لنز موتور وتجهیزات میشه چکن.پشت قاب جلو.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام معصومه خانم
    سي دي رام من هم بعد از مدتي همين طور شد. مشكل به دليل ضعيف شدن تسمه پلاستيكي متصل به چرخ دنده هاست كه با تعويض اين تسمه و با هزينه بسيار اندك برطرف مي گردد.
    با تشكر
    هادي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •