سلام
سر دزدی کردنشون باهات موافقم. چون بالاخره نرم افزار های کرک شده رو در اختیار عموم قرار میدن و با این کار به جیب خودشون میلیاردها تومن وارد میشه. اما شما یه لحظه فکر کن که این طور شرکت ها تو کشور ما نبودن. اونوقت شما می خواستید از کجا این همه نرم افزار رو با قیمت 19000 تومن با هم داشته باشی؟ تو این تحریمی که الان ما هستیم بخدا این بزرگترین نعمته که مفت مفت داریم از بهترین نرم افزارهای دنیا استفاده می کنیم.خوب این تا اینجا. پس به نفع کشور ماست که پولی از این بابت از کشور خارج نمیشه. اما یه مشکل اینجاست اون هم این که کشور های دیگه به ایران مثل یه سطح صاف نگاه می کنن که نه میشه ازش سود کرد و نه ازش ضرر میبینند. پس ایران تو کنج دنیا منزوی میشه و اقتدار کامپیوتریش شکسته میشه.
حالا چیکار میشه کرد؟ ما که نمیتونیم بریم با چکش تحریم رو بشکنیم
پس باید از عرصه تولید علم داخلی حمایت کنیم تا بلکه از این بدبختی راحت شیم.
درسته که این شرکت ها دارن به نوعی دزدی می کنند اما از اون طرف هم باید حواسمون رو جمع کنیم اگر خدای ناکرده چهار تا شرکت مثل اینها هم تو کشور نباشند باید بریم به جای فروم بازی، گوسفندچرانی.gif)
پس میشه اینطور نتیجه گرفت: ما به دلیل واقع بودن در تحریم همه جانبه نمی توانیم از نسخه های اصل برنامه های خارج از کشور استفاده کنیم. حالا که یه شرکت میاد در کنار محصولات مفیدش(نمیدونم شما از DVD های آموزشی لرد استفاده کردید یا نه. اما به حق برای کسایی که واقعا میخوان چیزی یاد بگیرند مفیده) یه مجموعه نرم افزار کرک شده هم بیرون میده ما نباید به پشتوانه پخش اون مجموعه سایر محصولاتش رو لگدمال کنیم.
این رو هم اضافه کنم بنده خودم هم هر برنامه ای که بهم بدن اول میشینم ببینم نقطه ضعف یا راه نفوذش کجاست بعد میشینم باهاش کار میکنم. به همین دلیل تا حالا دروغ نگفته باشم، بیش از 5 قفل گردن کلفت و حدود 20-30 تا قفل کوچیک و بزرگ رو شکستم و تا حالا در برابر هیچ قفلی خم به ابرو نیاوردم. دلیلش هم اینه که بعد از هر قفلی که میشکنم به اولین جایی که اطلاع میدم خود شرکتشه. هر چند که اینقدر بعضیهاشون بی حالند که توجهی به این مسائل ندارند. نمونش همین لرد:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبل از این که اینجا مطرح کنم به خودشون گفتم..gif)
البته نه این که بگم تا حالا بعد از شکستن قفل ها به هیچ کس هم ندادم ها چرا پخش هم کردم ولی باز هم با قفل اصلی نه قفل شکسته ....
منتظر ادامه بحث هستم ....