تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: شکسته شدن قفل مجموعه آموزشی لرد 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه Morteza561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    پایتخت خوشنویسی ایران = قزوین

13 شکسته شدن قفل مجموعه آموزشی لرد 2010

سلام

از مدیران محترم خواهش می کنم این تاپیک رو پاک نکنند چون تنها هدفم از این تاپیک ارتقای سطح قفل گذاری برای شرکت های داخلی در مقابل سوء استفاده گران می باشد.

بعد از کلی تلاش (حدودا 7 دقیقه ) بالاخره قفل مجموعه های آموزشی لرد شکست! (البته هدفم تست قفل بود نه سوء استفاده)
    خواهش می کنم مدیران و دست اندرکاران شرکت نوین پندار و یا کسانی که به نحوی با این شرکت در ارتباط هستند به یه نحوی به گوششون برسونند که در مجموعه جدید (که اعلام کردن تا 2 یا 3 ماه دیگه روونه بازار میشه) از این قفل مسخره ASPI استفاده نکنند. چون یکی از تابلو ترین قفل هایی بود که تا بحال دیده بودم. این رو میگم به دو دلیل:

1- من خودم از نسخه 7 لرد (تا الان که 9 هست) همیشه از نسخه اورجینال استفاده کردم و خواهم کرد. آدم از اینجا میسوزه 18900 میدی میخری (البته ارزشش رو هم داره) ولی پس فردا میری میبینی همه دوستا، مغازه ها، اینترنت و... دارند به قیمت 4000 تومن کلش رو خرید و فروش می کنند.

2- به شرکت نوین پندار وپروشات به خاطر کیفیت بالا و تلاش شبانه روزی مدیراشون علاقه دارم ودوست ندارم به خاطر نذاشتن قفل درست و درمون خدای نکرده مثل بقیه ورشکست بشن.

به جون خودم اگه تو لرد 10 هم این قضیه رو دوباره ببینم دیگه به قول دوست عزیزم RapidBaz شرکت نوین پندار و پروشات رو تحریم میکنم و دیگه هیچی ازشون نمیخرم و تا بتونم روش شکستنش رو بین همه پخش می کنم.

از دوستان خواهش می کنم چه به صورت پابلیک و چه به صورت خصوصی از درخواست در مورد راهنمایی برای شکستن این قفل پرهیز کنند.

به امید روزی که یکی از این دو اتفاق برای بخش نرم افزار مملکتمون بیفته:
    1- اینقدر قفلها قوی بشند که دیگه هیچ هکری قدرت نفوذ بهشون رو نداشته باشه(که بعید می دونم).
    2- فرهنگ مردم اونقدر بالا بره که با دیدن نسخه رایت شده یه برنامه ایرانی به جای ذوق کردن و خریدن به مقامات قضایی اطلاع بدن!
    میدونم یکم غیر ممکنه ولی هیچ غیر ممکنی غیر ممکن نیست!

به امید آن روز .... یا حق .....
    Last edited by Morteza561; 11-06-2010 at 12:04.

2. 3 کاربر از Morteza561 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال آنتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دهات

پيش فرض

به امید روزی که یکی از این دو اتفاق برای بخش نرم افزار مملکتمون بیفته:
    1- اینقدر قفلها قوی بشند که دیگه هیچ هکری قدرت نفوذ بهشون رو نداشته باشه(که بعید می دونم).
    2- فرهنگ مردم اونقدر بالا بره که با دیدن نسخه رایت شده یه برنامه ایرانی به جای ذوق کردن و خریدن به مقامات قضایی اطلاع بدن!

به امید آن روز .... یا حق .....
    دوست عزیز نمیخوام نا امیدت کنم ولی
    همه کسانی که به این تاپیک خواهند آمد (از جمله خودم )
    برای این میان که ببینن چطوری میشه این مجموعه را -- کرد

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

من اینو نگرفتم حالا این آموزش ها که توش هست توسط خودشون تهیه شده یا مثل نرم افزار هاش از جای دیگه کپی پیست کردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

والا من در تعجبم هرچی برنامه قفل شکسته و کرک دار هستش میزارن تو یه پک بعد خودشون روش یه قفل میزارن و میگن مبادا از روش رایت بکنین دزدیه
    به نظر من که اگه کسی اینترنت نسبتا خوبی داره از هیچ کدوم از این پکها احتیاج نیست استفاده بکنه و خودش میتونه از تو اینترنت پیدا بکنه.به هر حال به نظر من که فقط نباید نرم افزارهای ایرانی رو ه-ک کرد چون زحمت سازندش به باد میره البته اینم در مورد بعضی از برنامه ها هستش و بیشترشون همون حقشون هستش که برنامه هاشون پخش بشه تو مردم .

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت

پيش فرض

من اینو نگرفتم حالا این آموزش ها که توش هست توسط خودشون تهیه شده یا مثل نرم افزار هاش از جای دیگه کپی پیست کردن
    نه بابا کاملا مولتی مدیا بیچاره ها خودشون درست کردند.

والا من در تعجبم هرچی برنامه قفل شکسته و کرک دار هستش میزارن تو یه پک بعد خودشون روش یه قفل میزارن و میگن مبادا از روش رایت بکنین دزدیه
    به نظر من که اگه کسی اینترنت نسبتا خوبی داره از هیچ کدوم از این پکها احتیاج نیست استفاده بکنه و خودش میتونه از تو اینترنت پیدا بکنه.به هر حال به نظر من که فقط نباید نرم افزارهای ایرانی رو ه-ک کرد چون زحمت سازندش به باد میره البته اینم در مورد بعضی از برنامه ها هستش و بیشترشون همون حقشون هستش که برنامه هاشون پخش بشه تو مردم .
    نه عزیزم رو نرم افزار ها قفل نداره. فقط رو آموزشی ها که هزینه زیادی کردند قفل گذاشتند.

دوست عزیز نمیخوام نا امیدت کنم ولی
    همه کسانی که به این تاپیک خواهند آمد (از جمله خودم )
    برای این میان که ببینن چطوری میشه این مجموعه را -- کرد
    آره خوب خود من هم همینطورم. عرض کردم به امید آنروز ...

پس دعا کنید لرد تو مجموعه جدیدش قفلش رو تقویت نکنه تا من روشش رو لو بدم.
    والا پدرم دراومد تا خریدم. الان میبینی دست همه هست.
    Last edited by Morteza561; 10-06-2010 at 23:26.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت

پيش فرض

نمیدونم ببینید اگه مدیرای بخش میذارن برای تنبیه شرکت پرند هم که شده یه کوچول از راهش رو بگم...
    اگر هم که نه من تابعم. لام تا کام چیزی نمیگم.

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به شرکت پرند وپروشات به خاطر کیفیت بالا و تلاش شبانه روزی مدیراشون علاقه دارم ودوست ندارم به خاطر نذاشتن قفل درست و درمون خدای نکرده مثل بقیه ورشکست بشن.
    آخه دوست عزیز این چه حرفیه
    اینا خودشون دزدند بعد شما داری از اینا طرفداری میکنی و دلت به حالشون میسوزه ؟

چی باعث شده فکر کنید اگه ما بریم از لرد کپی کنیم غلطه ولی اونا کلی نرم افزار خارجی کرک شده رو چپوندن اون تو درسته ؟

9. 3 کاربر از Reza_994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت

12 رعایت کپی رایت چرا آری چرا نه ؟!؟

سلام
    سر دزدی کردنشون باهات موافقم. چون بالاخره نرم افزار های کرک شده رو در اختیار عموم قرار میدن و با این کار به جیب خودشون میلیاردها تومن وارد میشه. اما شما یه لحظه فکر کن که این طور شرکت ها تو کشور ما نبودن. اونوقت شما می خواستید از کجا این همه نرم افزار رو با قیمت 19000 تومن با هم داشته باشی؟ تو این تحریمی که الان ما هستیم بخدا این بزرگترین نعمته که مفت مفت داریم از بهترین نرم افزارهای دنیا استفاده می کنیم.خوب این تا اینجا. پس به نفع کشور ماست که پولی از این بابت از کشور خارج نمیشه. اما یه مشکل اینجاست اون هم این که کشور های دیگه به ایران مثل یه سطح صاف نگاه می کنن که نه میشه ازش سود کرد و نه ازش ضرر میبینند. پس ایران تو کنج دنیا منزوی میشه و اقتدار کامپیوتریش شکسته میشه.
    حالا چیکار میشه کرد؟ ما که نمیتونیم بریم با چکش تحریم رو بشکنیم پس باید از عرصه تولید علم داخلی حمایت کنیم تا بلکه از این بدبختی راحت شیم.
    درسته که این شرکت ها دارن به نوعی دزدی می کنند اما از اون طرف هم باید حواسمون رو جمع کنیم اگر خدای ناکرده چهار تا شرکت مثل اینها هم تو کشور نباشند باید بریم به جای فروم بازی، گوسفندچرانی

پس میشه اینطور نتیجه گرفت: ما به دلیل واقع بودن در تحریم همه جانبه نمی توانیم از نسخه های اصل برنامه های خارج از کشور استفاده کنیم. حالا که یه شرکت میاد در کنار محصولات مفیدش(نمیدونم شما از DVD های آموزشی لرد استفاده کردید یا نه. اما به حق برای کسایی که واقعا میخوان چیزی یاد بگیرند مفیده) یه مجموعه نرم افزار کرک شده هم بیرون میده ما نباید به پشتوانه پخش اون مجموعه سایر محصولاتش رو لگدمال کنیم.

این رو هم اضافه کنم بنده خودم هم هر برنامه ای که بهم بدن اول میشینم ببینم نقطه ضعف یا راه نفوذش کجاست بعد میشینم باهاش کار میکنم. به همین دلیل تا حالا دروغ نگفته باشم، بیش از 5 قفل گردن کلفت و حدود 20-30 تا قفل کوچیک و بزرگ رو شکستم و تا حالا در برابر هیچ قفلی خم به ابرو نیاوردم. دلیلش هم اینه که بعد از هر قفلی که میشکنم به اولین جایی که اطلاع میدم خود شرکتشه. هر چند که اینقدر بعضیهاشون بی حالند که توجهی به این مسائل ندارند. نمونش همین لرد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قبل از این که اینجا مطرح کنم به خودشون گفتم.

البته نه این که بگم تا حالا بعد از شکستن قفل ها به هیچ کس هم ندادم ها چرا پخش هم کردم ولی باز هم با قفل اصلی نه قفل شکسته ....
    منتظر ادامه بحث هستم ....

داره خودمونی میشه Rapidbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

پروفشنال persiankitty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من يك سوالي دارم :
    شما كه اين قدر كارتون درسته كه در 7 دقيقه اين قفل و قفل هاي ديگه رو ترتيبش رو ميدين ، چرا خودتون يك قفل خوب درست نمي كنيد ؟

يك سوال ديگه هم دارم :
    اين پرند چه ربطي به پروشات داره ؟ اون كينگ رو ميزنه و اين يكي لرد رو ميزنه .

ممنونم
    Last edited by persiankitty; 11-06-2010 at 11:03.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •