تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: مشکل با مدیا پلیر ویندوز ۷ (windows 7 media player)

اگه نباشه جاش خالی می مونه فربد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مشکل با مدیا پلیر ویندوز ۷ (windows 7 media player)

من می‌خوام media player 11 x64رو نصب کنم، می‌ره ساغ validate کردن و بعد هم اجازه‌ی این کارو نمی‌ده، چی کار می‌تونم بکنم؟
    البته مشکل اصلی‌م اینه که توی این ویندوز نمی‌تونم به راحتی tag‌هارو edit کنم ، مثل xp) و همچنین اونجوری که می‌خوام عکس آلبوم‌رو بذارم
    و همچنین مشکل مهم دیگه: چه جوری می‌شه کپی‌رایت یه آهنگ‌رو تو این ویندوز پاک کرد؟ (tagی که نمی‌شه Removeش کرد)

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    شما باید با یه کرک ویندوزتون رو اکتیو کنید بعد میتونید دانلود کنید.در ضمن همه اینایی که گفتید اگه برای فایلهای موزیک میگین رو میشه تو
    library>music>all music انجام داد,قسمت پایین صفحه ام جایی برای ادیت کردن هست.امیدوارم منظورتون این بوده باشه.

کرک ویندوز 7

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Dew Drop; 09-06-2010 at 08:57.

3. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    مشکل‌مو تو همون جایی که آدرس دادید، مطرح کردم:

«من ویندوز 7مو crack کردم (x64) و می‌نویسه: winows is activated، حالا می‌خوام windows media player 11 x64 نصب کنم ولی می‌گه: this copy of windows is not genuine، مشکل از کجاست؟»

در مورد tagها هم منظورم همین بود، که گفتید؛ و منم از همین جایی که می‌گید، edit می‌کنم؛ ولی توی این ورژن مدیا پلیر (ویندوز7) هنوز با بعضی امکانات tag مشکل دارم؛ تو ورژن‌های قبلی می‌شد genre و زبون و... برای هر قطعه (موسیقی) مشخص کرد، نام آهنگساز و شاعر و متن شعر رو داد... ولی اینجا نمی‌شه.
    بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این پیغام چیه؟

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

حالا چرا 11 رو می خوای نصب کنی؟ مدیا پلیر سون به طور پیش فرض 12 هست چرا شما 1 ورژن قبل رو می خوای نصب کنی ؟

Last edited by mehrdad38; 14-06-2010 at 21:24.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    شما برای نصب مدیا پلیر 11 باید یه مراحلی رو طی می کردین,نمی دونم حالا اونا رو رفتین یا نه(منظورم downgrade wmp12)؟این ارور به خاطر wmp12 تون هست.توsearch بنویسید Turn Windows Features on or off بعد اون رو باز کنید اونجا یه گزینه ای هست media features ببینید تیک داره؟
    حالا چرا 11 رو می خوای نصب کنی؟ مدیا پلیر سون به طور پیش فرض 12 هست چرا شما 1 ورژن قبل رو می خوای نصب کنی ؟

تو پست های قبلی اشاره کردن که به خاطر tag ها و lyrics که تو مدیا پلیر 12 نیستش 11 رو ترجیح میدن.درسته پلاگین lyrics برایمدیا پلیر 12 هستش ولی مثل مدیا پلیر 11 عمل نمی کنه.

8. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    شما برای نصب مدیا پلیر 11 باید یه مراحلی رو طی می کردین,نمی دونم حالا اونا رو رفتین یا نه(منظورم downgrade wmp12)؟این ارور به خاطر wmp12 تون هست.توsearch بنویسید Turn Windows Features on or off بعد اون رو باز کنید اونجا یه گزینه ای هست media features ببینید تیک داره؟

تو پست های قبلی اشاره کردن که به خاطر tag ها و lyrics که تو مدیا پلیر 12 نیستش 11 رو ترجیح میدن.درسته پلاگین lyrics برایمدیا پلیر 12 هستش ولی مثل مدیا پلیر 11 عمل نمی کنه.
    بله
    اول یه همین صورت removeش کردم (ورژن ۱۲رو) بعد خواستم ۱۱رو نصب کنم (x64 برای 7 x64) (تبعاً restart و ... هم انجام شد)!
    چه مشکل دیگه‌ای می‌تونه باشه
    (windows 7 x64، bitdefender2010، Outpost 2009) که آنتی‌ویروس و فایروال‌و disable‌هم کرده‌ام)
    چه کنم؟

بله به همون دلایل و دلایلی چون افزودن عکس آلبوم (که بهش عنوان هم می‌شه داد... و ژانرو و ...مجبورم ورژن قبلی‌رو - متأسفانه - داشته باشم.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نه منظورم remove نبود.این لینک رو ببینید متوجه میشید چی میگم. شمام همینجوری عمل کردین؟

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه منظورم remove نبود.این لینک رو ببینید متوجه میشید چی میگم. شمام همینجوری عمل کردین؟

کد:

نه، من اول تیک meida center و media playerرو برداشتم (از media features) و بعد از Restart، ورژن ۱۱رو نصب کردم.
    الآن که media player 12 نصبه، این لینک‌رو خوندم و انجام دادم و اینجاها گیر کردم:
    ۱. نفهمیدم take ownership چیه! در نتیجه اون فایلارو کاری نکردم!
    ۲. از سایت مایکروسافت هم فایل setup‌ مربوط به media player 11 for windows 7رو پیدا نکردم! (از یه جای دیگه با search، مدیا پلیر ۱۱ برای ویندوز 7 ۶۴بیتی‌و گرفتم)
    ۳. موقع Run کردن فایل setup مدیا پلیر ۱۱، این پیغام‌رو داد:

!؟!؟
    Last edited by فربد; 16-06-2010 at 21:05.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نه، من اول تیک meida center و media playerرو برداشتم (از media features) و بعد از Restart، ورژن ۱۱رو نصب کردم.
    الآن که media player 12 نصبه، این لینک‌رو خوندم و انجام دادم و اینجاها گیر کردم:
    ۱. نفهمیدم take ownership چیه! در نتیجه اون فایلارو کاری نکردم!
    ۲. از سایت مایکروسافت هم فایل setup‌ مربوط به media player 11 for windows 7رو پیدا نکردم! (از یه جای دیگه با search، مدیا پلیر ۱۱ برای ویندوز 7 ۶۴بیتی‌و گرفتم)
    ۳. موقع Run کردن فایل setup مدیا پلیر ۱۱، این پیغام‌رو داد:

!؟!؟
    سلام
    من یه توصیه دوستانه می کنم اگه هنوز wmp12 براتون کار میکنه از خیر نصب wmp11 بگذرید.چون احتمالا نتونید wmp12 رو پاک کنید ودر نتیجه wmp11 هم براتون نصب نمیشه.من پلاگینی برای مدیا پلیرم نصب کردم که برای lyrics و ادیت خوبه ولی خوب اگه اصرار دارید که نصبش کنید دیگه حرفی نیست.
    برای اینکه take owenership رو اجرا کنید یه سری مراحل رو باید تو properties فایلها انجام بدید ولی با نصب این فایل که براتون اپلود کردم می تونید اون رو تو کلیک راست تون با فشار دادن shift وقتی روی فایل راست کلیک میکنید تو منوی راست کلیک داشته باشید.
    کد:

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •