سلام دوستان عزیز من فتوشاپ 11 رو نصب کردم ولی زبانش یه زبان شکل اسپانیا هستش و می خواستم بدونم چجور می تونم زبان رو تغییر بدم اگه امکانش هست فقط مسیر رو به انگلیسی (لاتین) بهم بگید خودم پیداش می کنم
سلام دوستان عزیز من فتوشاپ 11 رو نصب کردم ولی زبانش یه زبان شکل اسپانیا هستش و می خواستم بدونم چجور می تونم زبان رو تغییر بدم اگه امکانش هست فقط مسیر رو به انگلیسی (لاتین) بهم بگید خودم پیداش می کنم
سلام.
به این آدرس برو:
menu bar>edit>prefrences>general
حالا روی گزینه ی interface کلیک کن.
ببین در قسمت uI text option و روی نوار UI language چی نوشته؟ آیا گزینه ای با عنوان english داره؟
اگه همچین گزینه ای بود که روش کلیک کن. اگه نبود میتونی از آدرسc:adobe photoshop cs4 >locals
درستش کنی ولی من اصلا این کارو بهت پیشنهاد نمیکنم چون احتمال اینکه مجبور شی یه بار دیگه برنامه رو insrtal کنی هست.(قاط میزنه!)
اگه آدم رسیک پذیری هستیپس خوب گوش کن:
اول مطمعن شو که برنامه ی p.s ات بستس. (یعنی برنامه ی photoshop ات run نیست)
دوم اینکه به این آدرس بروc>program file> adobe photoshop> locales >En_gb >suporte file>فایلی به نام tw10428.dat وجود دارد. ایم فایل تغییر زبان menu bar و dialoge box ها و.... را در برنامه ی p.s بر عهده دارد.
بدیهی است که با rename کردن این فایل برنامه ی p.s دیگر قادر به خواندن آن نیست.
حالا اگه برنامه ی p.s رو اجرا کنی تمام گزینه ها به صورت US ENGLISH هستن.
توجه:این کار برای تمام version های p.s کاربردی نیست. (مخصوصا از cs2 به قبل)و اینکه به activision feature بستگی داره. و چون ما درکشورمون برنامه ها مثل نقل و نبات crack میشن!! احتمال کاربردی نبودن این دستورالعمل وجود داره.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی یه سوال چرا وقتی داشتی برنامه رو setup میکردی زبان رو تغییر ندادی؟
شرکت adobe به صورت deafualt (پیشفرض) زبان رو US میذاره و بابت زبان های دیگه (زبان های گم نام) کلی پول روی قیمت محصولش میاره.
واقعا عجیبه که واسه شما این طور شده.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)