با سلام خدمت همه دوستان قصد خرید یک ال سی دی یا ال ای دی 40 اینچ رادارم ولی متاسفانه بین مدلهای مختلف سر درگم شده ام لطفا"راهنمائی فرمائیدضمنا"سری 7000 و690 سامسونگ وex500,ex700 سونی را بررسی کردم ولی نتیجه ای نگرفتم
با سلام خدمت همه دوستان قصد خرید یک ال سی دی یا ال ای دی 40 اینچ رادارم ولی متاسفانه بین مدلهای مختلف سر درگم شده ام لطفا"راهنمائی فرمائیدضمنا"سری 7000 و690 سامسونگ وex500,ex700 سونی را بررسی کردم ولی نتیجه ای نگرفتم
منم عین شما میخوام یه 40اینچ بخرم .
اگر از مارک سونی قصد خرید داری مدلای EX700و NX700 بهترین گزینه ها هستن .
که تو نمایندگی ها ندارن و از هر کی از بچه های سایت که بانه بودن یا رفتن میپرسم دقیق نمدونن که اونجا بوده یا نه .
ex700 اومده ومشخصاتشم تو سایت سونی هست
در مورد 7000 و 650 خيلي مشخصات نزديكي داند تقريبا يكسان هستند البته تقاوتهاي اندكي بخاطر led و lcd ودن
در مورد ex و nxفكر ميكنم هنوز نيومده بازار قطعا nx انتخاب بهتري 800
تو سایت سونی ایران که اصلا هنوز Ex500 رو هم که حتی تو نمایندگی موجوده ، مشخصات و معرفیشو نزده چه برسه به سری های دیگه . ولی اطلاعاتشو از تو سایتای دیگه سونی میتونیین بخونیین .
البته فکر میکنم سری NX800 سایز 40 اینچ نداره و اگه 40 بخایین باید بیایید روی NX700
لا به نظر شما با 2میلیون تومان چی بگیرم بهتره
من که به این نتیجه رسیدم که 40 اینچ یا EX700 یا NX700 بهترین گزینه ها هستن (البته من میخوام از بانه بخرم وگرنه قیمت نمایندگی که مطمئنن سر به فلک میزاره !!!)
اره گزينه هاي خوبي از سوني هستند البته قيمتش با گارانتي فكر ميكنم گرون در بياد
W هم گزينه خوبي تا 2 تومان وبا گارانتي هست
در سمسانگ هم B650 و C650 گزينه هاي خوبي هستند در ال سي دي
خبر تازه :
امروز رفته بودم جمهوری نمایندگی EX700 رو آورده بود و قیمتشم 2.200 بود و 46 اینچ هم 3میلیون .
گفتن احتمالا سری NX هم تا یکشنبه میاد .
خبر تازه :
امروز رفته بودم جمهوری نمایندگی EX700 رو آورده بود و قیمت 40 اینچ 2.200 بود و 46 اینچ هم 3میلیون .
گفتن احتمالا سری NX هم تا یکشنبه میاد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)