تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: مشکل کامپوننت های یه فایل exe

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض مشکل کامپوننت های یه فایل exe

دوستان من قبلا از یه نفر یه برنامه گرفته بودم وقتی بهم داد گفت باید کریستال ریپورت و ویژوال بیسیک رو نصب کنی تا اجرا بشه قرار بود برام اینستالش رو درست کنه که مجبور نباشم اینا رو نصب کنم ولی دست دست کرد و انجام نداد الانم بهش دسترسی ندارم ایا میشه وقتی برنامه رو اجرا میکنم ببینم چیا نیاز داره اونا رو کنارش بزارم تا توی ویندوز جدید لازم نباشه این دو برنامه رو نصب کنم؟مثلا dll و چیزای دیگری که هنگام اجرا نیاز داره رو پیدا کنم و کنار خود exe کپی کنم
    اصلا شدنی هست؟یا کلا ره حلی داره؟
    با تشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

فکر نمی کنم بشه این کار رو کرد!

بهترین راهش همینه که اون دو تا برنامه رو نصب کنی ، چون یه سری از DLL هاش نیاز به رجیستر شدن دارن و فقط با کپی کردن کار نمی کنن!

3. این کاربر از !Plus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    یه سوال این جریان ریجستر شدن DLL چی هست؟ چون در اجرای بعضی برنامه ها دیدم نوشته فلان DLL درست ریجستر نشده
    کلا روند کاریش چطوری هست که ریجستر میشه؟(چطوریه که با کپی مشکل حل نمیشه؟ وایا راه حلی داره؟)

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

1

سلام
    یه سوال این جریان ریجستر شدن DLL چی هست؟ چون در اجرای بعضی برنامه ها دیدم نوشته فلان DLL درست ریجستر نشده
    کلا روند کاریش چطوری هست که ریجستر میشه؟(چطوریه که با کپی مشکل حل نمیشه؟ وایا راه حلی داره؟)

سلام دوست عزیز ! یه راه حل ساده بهت ارائه میدم

این فایل رو بگیر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از اینکه بازش کردی regsvr32 رو اجرا کن !

از این به بعد برای رجیستر کردن DLL ها و OCX ها فقط روی اونها راست کلیک کن و گزینه ی Register رو بزن !
    Register , unRegister به راست کلیک این فایل ها اضافه میشن !

به همین سادگی

شاد باشی

6. این کاربر از vahid_vaezinia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوب دوست عزیر این مشکل حل شد حالا با داشتن یه exe میشه DLLهای مورد نیازش رو پیدا کرد؟یعنی وقتی ‌VB و کریستال ریپورت نصبه و exe اجرا میشه و میشه باهاش کار کرد میتونم DLL ها رو استخراج کنم؟
    یه سوال دیگه غیر از DLL ممکنه چیز دیگه ای هم بخواد؟

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

معمولا در بیشتر نرم افزار ها از کنترل ها و کامپوننت هایی استفاده میشه که توی خود VB نیست ! پسوند این کنترل ها OCX هستش !

برای اجرای این برنامه ها باید OCX ها هم در کامپیوتر مشترک رجیستر بشه !

مثلا تو برنامه از فلش استفاده شده و شما فلش پلیر رو نصب نکردی ! اینجا میتونی به جای نصب فلش پلیر OCX اونو رجیستر کنی !

شاد باشی !

9. این کاربر از vahid_vaezinia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Dark.Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    C:\Windows\Temp

پيش فرض

یه برنامه جانبی به نام Package & Deployment Wizard در استارت منو و در مسیر ویژوال بیسیک 6 قرار دارد، با اون تا حدودی می شود نیاز های برنامه رو رفع کرد، اتفاقا کار با اون زیاد سخت نیست، کاربردش اینه که اگر هم بر فرض ستاپی که درست شده خوب کار نکرد حداقل DLL های مورد نیاز در یک قسمت جمع می شوند و می شود از اون ها استفاده کرد...
    معمولا در پروژه های بانک اطلاعاتی در VB6 با اینجور مسائل روبه رو هستیم،
    در نهایت باز هم اگر همچنان می خواهید یک ستآپ مناسب داشته باشید از برنامه InstallShield کمک بگیرید.
    پیروز باشید.

11. این کاربر از Dark.Lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان دستتون درد نکنه ولی مشکل من اینه که سورس رو ندارم اگه میداشتم که با خود InstallShield حلش میکردم
    منظور من اینه که الان یه ویندوز جدید نصب کردم به اجبار روی اون vb6 و کریستال ریپورت رو نصب میکنم و اون فایلم exe به راحتی اجرا میشه و کار میکنه حالا در حالتی که برنامه کار میکنه میشه فهمید از چه کنترل و کامپوننت هایی داره استفاده مکینه تا اونا رو کپی کنم و در ویندوز بعدی مجبور نباشم این دو برنامه رو نصب کنم و فقط این کنترل و کامپوننت های کپی کرده رو کنار exe بریزم و اجرا کنم؟(اونایی هم که نیاز به ریجستر داره با اون برنامه پست 4 ریجستر میکنم)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

فکر نمی کنم کارش با چند تا DLL از اون برنامه ها حل بشه!

اون فایل های DLL یه جورایی مکمل هم دیگه هستند و مثل زنجیر به هم وصلن!

می تونی DLL های استفاده شده تو برنامه رو با یه برنامه آنالیزر مثلاً StudPE ببینی!ولی رو برنامه های نوشته شده با vb درست جواب نمیده! می تونی امتحان کنی!

از VB Decompiler هم می تونی استفاده کنی! اگه بتونی نسخه Pro ش رو گیر بیاری مشکلت حل میشه! بعد از Decompile کردن برنامه توی قسمت API تمام توابع فراخوانی شده از DLL ها رو همراه با اسم DLL و سایر مشخصات ، دقیقاً همون جوری که برنامه نویس تو برنامش نوشته رو رو بهت نشون میده!

14. این کاربر از !Plus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ضمن تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن امروز مشکلم با برنامه VBReFormer حل شد
    فایل exe رو با این برنامه باز کردم انالیز کرد و اون کامپوننت ها و کنترال هایی که میخواست رو نشون داد ضمن اینکه اونایی که رو سیستم بود رو هم اوکی زدن بوده و محلشون رو نشون داد اونایی هم که نبود رو علامت سوال گزاشته بود رفتم اونا رو توی نت دانلود کردم گزاشتم کنار برنامه اجرا کردم مشکل حل شد حالا نمیدونم بعدا که توی خود برنامه هم کار کنم بازم مشکلی پیش خواهد اومد یا نه ولی فکر کنم حل شد
    بازم از دوستان تشکر میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •