سلام
آقا من یه سری برنامه و اینا دارم که نوشته Numpad1 و... توی پی سی که قسمت سمت راست کیبورد اون اعداد هستن کار میکنه ولی توی لپ تاپ دل 1558 که فقط اعدد بالا هستن اون اعداد رو میزنم کاری و که باید انجام نمیده:(
چی کار باید کنم حالا؟
سلام
آقا من یه سری برنامه و اینا دارم که نوشته Numpad1 و... توی پی سی که قسمت سمت راست کیبورد اون اعداد هستن کار میکنه ولی توی لپ تاپ دل 1558 که فقط اعدد بالا هستن اون اعداد رو میزنم کاری و که باید انجام نمیده:(
چی کار باید کنم حالا؟
یکم بیشتر توضیح بده که دقیقا مشکل چیه!!!
ببین توی کامپیوترها یه سری عدد هم سمت راست کیبورد هست که numpad هست
ولی توی لپ تاپ فقط عددهای بالای کیبورد هست. حالا فرقش با numpad توی پی سی چی هست نمیدونم
ولی من یه سری ترینر بازی دارم که توی پی سی با اعداد numpad سمت راست کیبورد کار میکنه ولی توی لپ تاپ که فقط اعداد بالای کیبورد هست اثر نداره
منظورت چیه کاری که می خوای رو انجام نمیده؟؟؟ بیشتر توضیح بده و خواهشا اگه میشه با عکس
بله ترینرها اکثرا فقط با Numpad کار میکنند...
ببنید در بعضی لب تاپ ها Numpad در سمت چیه کیبورد نیستند و بر روی خود حروف کیبورد واقع شده اند...
شما اول کلید Num LK را روشن کنید...
بعد طبق اعدادی که روی قسمت حروف کیبورد هستند از آنها استفاده کنید مثلا:
M= 0
J= 1
K= 2
L= 3
و ....
عکس رو آپلود کردم ،این numpad هایی که نوشته با اعداد بالای کیبورد کار نمیکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیز روی کیبورد من روی حروف عددی نیس و این کلید NumLK هم نداره!
این هم عکس از کیبورد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست من براي اينكه دكمه هاي اعداد رو ي كلمات كار كنه از برچسب فارسي استفاده كن
يمتي نداره 400 تومن
بعد روي كيبرد هم يه سري علائم با رنگ آبي نوشته شده براي فعال كردن اونها هم بايد كليد fn همزمان با دكمه هايي كه اين رنگ را دارن نگه داري
.
دکمه های آبی قفط f1 jh f12 هست چیز دیگه ای آبی نیس
این برچسب فارسی ای که میگی میچسبه روی کیبورد؟جای حروفش رو توی نت نمیشه پیدا کرد؟
جالبه اثری از اعداد نیست
توی این 2 عکس اگه دقت کنی میبینی که یه سری اعداد روی مدل FW سونی هست ولی روی دل نیست:
![]()
ظاهرا که مال تو داره پیروز!جالبه اثری از اعداد نیست![]()
من نه ایسر ونه دل هیچکدوم این اعداد رو نداره!
آره میچسبه راحتم جدا میشه.این برچسب فارسی ای که میگی میچسبه روی کیبورد؟جای حروفش رو توی نت نمیشه پیدا کرد؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)