سلام
بعضی از برنامه های آنتی ویروس رو دیدید که یه فایل به اسم autorun.inf تو فلش مموری درست می کنن به طوری که به هیچ وجه پاک نمی شه و فقط با فرمت کردن فلش از بین می ره.
حالا من می خوام ببینم چه جوری می تونم فایلهای مثل این رو درست کنم.
ممنون
سلام
بعضی از برنامه های آنتی ویروس رو دیدید که یه فایل به اسم autorun.inf تو فلش مموری درست می کنن به طوری که به هیچ وجه پاک نمی شه و فقط با فرمت کردن فلش از بین می ره.
حالا من می خوام ببینم چه جوری می تونم فایلهای مثل این رو درست کنم.
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه دیگه ای هم برای این کار هست؟
چون اونها زیاد کارآمد نیستند.
اگه منظورت registry یا اینجور چیزاست نمی دونم ؟ ولی شاید بشه فایل رو همیشه با یه proccess ی درگیر نگه داشت اوجوری دیگه نمیشه پاکش کرد تا اینکه اون proccess رو قبلش kill کنی
یدونه از اون فایل ها رو با unlocker چک کن ببین با چه proces ی در ارتباطه
Last edited by djsystem; 11-06-2010 at 20:09.
نه این طور نیست چون تو سیستم های دیگه هم همون طوره و حجم هم صفر کیلو بایته.
با Process لاک کردن هم به درد نمی خوره چون به راحتی می شه حجفش کرد.
در ضمن برنامه ای که اون فایل رو درست کرده اسمش USB_AntiBody هست.
Last edited by MrGee; 11-06-2010 at 21:03.
اقا دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درست عرض کردن مثل کار بعضی ویروس هاست که یک پروسه درست میکنن و تا زمانی که پروسه رو از رو رم حذف نکنید از بین نمیره و اگه هم با فرمت حذف شه یکی دیگه درست می کنه
آقا من با DeviceIOView بایت هایی رو که برنامه تو فلش میریزه رو Capture کردم کسی سر در میاره اینجا بزارمشون؟؟
متوجه منظورتون نمی شم.اقا دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درست عرض کردن مثل کار بعضی ویروس هاست که یک پروسه درست میکنن و تا زمانی که پروسه رو از رو رم حذف نکنید از بین نمیره و اگه هم با فرمت حذف شه یکی دیگه درست می کنه
من فلش رو تا به حال به ده تا سیستم ویروسی زدم و هیچ ویروسی تا به حال نتونسه فایل Autorun.inf خودش رو به فلشم کپی کنه و فقط فایل اجرایی خودش رو کپی کرده که اجرا نشده.
بله panda usb antivirus هم همینطوری کار میکنه.
حالا شما بزار اینجا .از نزاشتنش بهتره شاید یکی سر دراورد
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------
بله panda usb antivirus هم همینطوری کار میکنه.
حالا شما بزار اینجا .از نزاشتنش بهتره شاید یکی سر دراورد
سلام
دلیل اصلی پاک نشدن فایل اینه که همین ویروس تویه خود سیستم شما است سک نکن سما باید به صورت اکسپلورر بازکنین
از برنامه unlocer استفاده شود
روی فایل کلیک راست وunlocer بزنین بعد ازت دستور میپرسه شما باید دلت بزنین
نه عزیز من این فایل رو خود anti virus روی فلش ایجاد میکنه که از ویروس autorun جلوگیری کنه و تا فلش رو فرمت نکنی نه میشه پاکش کرد نه edit
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)