سلام.از تمام دوستان خواهش ميكنم هر اطلاعاتي در مورد نوكيا ان92 دارن در اينجا مطرح كنند.من هم تلاش خودم را ميكنم.شما دوست عزيزي كه اين پيغام را خواندي.يه كمكي بكني بد نيست.از قيمتش هم بگين.من يه چيزايي ميدونم .اما ميخوام با گفته هاي شما مقايسه كنم.
سلام.از تمام دوستان خواهش ميكنم هر اطلاعاتي در مورد نوكيا ان92 دارن در اينجا مطرح كنند.من هم تلاش خودم را ميكنم.شما دوست عزيزي كه اين پيغام را خواندي.يه كمكي بكني بد نيست.از قيمتش هم بگين.من يه چيزايي ميدونم .اما ميخوام با گفته هاي شما مقايسه كنم.
سلام.ازت ممنونم كه اينجا يه سر زدي.من قيمت رو تا قبل از عيد ميدونم كه 1200000 تومان بود .ولي قراره تو اين چند ماهه قيمتش افت شديدي داشته باشه.يعني تا حدود 600000 تومان پايين بياد.
سلام ميشه يه قيمت دقيق بدين ممنونم
من عاشق اي گوشي هستم.
فكر ميكنين تا تير ماه قيمتش چند بشه؟
راستش تو نوكيا فقط ان92 خيلي كارايي خوبي داره
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by mahyarSAMSUNG; 20-04-2006 at 20:20.
ميدونم .از موقعي كه نوكيا ان92 وارد بازار شد .همه عاشقش شدن.چون تقريبا كارايي يك لب تاب رو داره.البته با يه دوربين 1 مگاپيكسلي.در مورد قيمتش گفتم الان هم تو ايران نيست .اگر هم بود تموم شده با همون قيمت 1200000 تومان.و شركت ها هم منتظره پايين آمدن قيمت هستند .تا ضرر نكنند.
تحقيقاتي كه من كردم.نشون ميده كه تا 600-700 تومن هم ميرسه.
بچه ها جديدا شنيدم كه قيمتش تو دبي 550000 تومان هست.و اگر در ايران روي آن قيمت گذاشته بشه ,اختلاف فقط 50000 هست ,يعني همان 600000 تومان كه گفته بودم.
حالا امروز قراره يه زنگ به شركت ها بزنم.امروز دوشنبه 4/2/85
دوربینش مگه 2 مگا نیست؟(جناب گیلان)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)