تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: بهای اینترنت پرسرعت بی‏سیم تصویب شد

  1. #1
    پروفشنال arazboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    برزخ
    پست ها
    505

    12 بهای اینترنت پرسرعت بی‏سیم تصویب شد

    رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از بررسی و تصویب جدول تعرفه ای اینترنت پرسرعت بی سیم (وایمکس) خبر داد و گفت: تعرفه این سرویس در قالب جدولی نسبت به نحوه و زمان و سرعت استفاده مشترکان متفاوت خواهد بود.

    به گزارش مهر، محمد کرم پور با بیان اینکه تعرفه سرویس وایمکس در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به تصویب رسید گفت: تعرفه این سرویس در قالب جدولی نسبت به نحوه و زمان و سرعت استفاده مشترکان متفاوت خواهد بود و اپراتورها با توجه به این جدول تعرفه، نرخ سرویس مورد نظر را برای کاربران تعریف می کنند.

    وی با بیان اینکه در جلسه روز یکشنبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای تنظیم بازار، نسبت به تنظیم تعرفه های پیشنهادی اینترنت پرسرعت بی سیم (وایمکس) و شاخص سطح ارائه خدمات اقدام کرد ادامه داد: تنها بحثی که کمیسیون تنظیم مقررات در قالب تعرفه های وایمکس به دلیل نبود زمان موفق به تصویب آن نشد مربوط به تعرفه موافقت نامه سطح خدمات (SLA) بود که در جلسه آینده این کمیسیون مورد بررسی قرار می گیرد.

    وی با بیان اینکه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای ایجاد تسهیلات هر چه بیشتر کاربران اینترنت، پیشنهاد کاهش قیمت اینترنت را مورد بررسی قرار داد اضافه کرد: این طرح نیز تنها در دستور کار روز یکشنبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات قرار گرفت اما جمع بندی نهایی در مورد آن حاصل نشد.

    به گفته وی بررسی کاهش قیمت اینترنت و تصویب نهایی آن به جلسه آینده کمیسیون تنظیم مقررات موکول شد.

    به گزارش مهر، پیش از این وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ارائه پیشنهاد کاهش 20 درصدی قیمت پهنای باند اینترنت به سازمان تنظیم مقررات خبر داده بود.

    به گفته مسوولان وزارت ارتباطات در صورتی که ارائه دهندگان اینترنت تضمین دهند که کاهش قیمت پهنای باند برای مصرف کننده نهایی ملموس باشد، وزارت ارتباطات با این کاهش قیمت موافقت خواهد کرد.

    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان رئیس، رئیس سازمان تنظیم مقررات به عنوان دبیر، معاون زیربنائی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و معاون امور بانکی، بیمه و شرکتهای دولتی وزارت امور اقتصادی و دارائی به عنوان اعضای اصلی و سه عضو صاحب نظر، اعضای کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات را تشکیل می دهند.

  2. 3 کاربر از arazboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2
    Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    پست ها
    1,877

    پيش فرض

    یعنی وایمکس ایرانسل ارزون میشه؟
    یکم بیشتر توضیع بده

  4. #3
    آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد
    پست ها
    6,467

    پيش فرض

    از اين كاهش قيمت ها زياد بود ه

  5. #4
    Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس
    پست ها
    636

    پيش فرض

    کی گفت کاهش قیمتی در کاره!!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •