درسته که شاسی بلندها راننده رو میکوبه (خسته میکنه) بخصوص در مسافت زیاد؟؟ لطفا اونایی که شاسی بلند رو تجربه کردن جواب بدن
درسته که شاسی بلندها راننده رو میکوبه (خسته میکنه) بخصوص در مسافت زیاد؟؟ لطفا اونایی که شاسی بلند رو تجربه کردن جواب بدن
من خودم مسافت بلند پشت شاسی بلند ننشستم ( جای شاگرد نشستم ) منکه خسته نشدم ، پدرم هم راننده بود خسته نشد !
از دوستان هم کسی خسته نشده
مگه شما سوار شاسی ماشین میشی ؟ خستگی به صندلی بستگی داره !
خب چه شاسی بلندی؟!
چه ماشینی؟!
مثلا کیا موهاوی که الان خیلی توی بورس هست توی مسافت طولانی خسته میکنه ولی وراکروز بهتر عمل میکنه
به پرادو 2010 و لندکروزر میگن شاسی بلند به مورانو 2009 و لکسس Rx350 2010 هم میگن شاسی بلند ولی خب اگر برای جاده و مسافت طولانی و مسافرت میخواین من RX350 و Benz GLK 350 رو پیشنهاد میدم اصلا خسته نمیکنه مورانو 2009 هم خوبه
ولی مثلا مورانو 2009 عقبش نسبت به مدل 2008 بهتر هست چون مدل 2008 خیلی عقبش لت داره!
به هرحال هر شاسی بلندی بد نیست من برای مسافرت GLK و RX350 2010 رو میپسندم تست کردم....
موفق باشید
ممنون از راهنماییتون
شما از بین سانتافه -ای ایکس55 - مورانو -پرادو-کدوم رو پیشنهاد میکنید که راننده در مسافرت خسته نشه؟
شما از بین سانتافه -ای ایکس55 - مورانو -پرادو-کدوم رو پیشنهاد میکنید که راننده در مسافرت خسته نشه؟
بستگی به ماشینش داره اگر منظورت پاتروله اره ولی مثله پرادو و کیا نه اصلا
پرادو تست شده از نظر من مشکلی نداره مورانو قدیمای یه خورده (کم)اذیت میکنه و به نظرم تو مسافت طولانی ممکنه خسته کنه ولی من با سانتافه زیاد حال نکردم یه حس بدی بم میده
سانتافه اصلا خوب نیست
پرادو که دیگه بدتر...مدل 2010 یکم بهتر شده ولی بازهم خوب نیست بهش میگن مادربزرگ نه میتونه راه بره نه خوبه....اصلا برای جاده خوب نیست
ix55 یا وراکروز راحت هستند
مورانو هم راحته البته برای ردیف عقب اگر 3 نفر باشن نفر وسطی یکم اذیت میشه....
من میگم بین اینا یا ix55 یا مورانو رو انتخاب کن....
شاسی بلندی مثل رونیز بله...واقعا میکوبه و اذیت میکنه...ولی پرادو عالیه....یکی از دوستان از سانتافه هم کلافه بود...خودم تست نکردم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)