سلام،
من يه 405 صفر تازه از ايرانخودرو تحويل گرفتم! اما يه مشكل پيدا كرده اونم اينه كه سرعتش كه از 60 بالا مي زنه فرمون به شدت شروع به لرزيدن مي كنه! مشكل از چيه! ماشين صفره! چرا بايد همچين مشكلي داشته باشه! چي كار بايد بكنم!
ممنون
سلام،
من يه 405 صفر تازه از ايرانخودرو تحويل گرفتم! اما يه مشكل پيدا كرده اونم اينه كه سرعتش كه از 60 بالا مي زنه فرمون به شدت شروع به لرزيدن مي كنه! مشكل از چيه! ماشين صفره! چرا بايد همچين مشكلي داشته باشه! چي كار بايد بكنم!
ممنون
ترزش فرمون میتونه از چند دلیل باشه
شل بودن جلو بندی که خیلی خطرناک هستش
کج بودن و بالانس نبودن رینگ چرخها
ولی احتمالا چون توی خط مونتاژ همه چیز کیلویی هستش یعنی فقط تند تند مونتاژ میکنن و چیزی واقعا درست حسابی مونتاژ نمیشه جلوبندی پیچاش شل هستش
در مورد رینگ چرخهام یه نگاهی بندازید .
به نظر من علت اصلی از بالانس نبودن چرخهاست
بالانس چرخهای جلو و عقب(همه چرخها را بالانس کنید)
تنظیم و بازدید کلیه قطعات زیر بندی
چک کردن گاردان و چها شاخه ها (احتمال خرابی و نصب اشتباه در آنها هم هست)
بردم چرخاشو بالانس كنن! يارو يه كم با چرخا ور رفت آخرش گفت بالانس نمي شه! رينگات خرابه! منم گفتم رينگام هم نو هستش هم از خود آپشن ايران خودرو گرفتم! يارو گفت رينگات خرابه و اصلا راهي نداره! 12 تومن هم ازم گرفت!
حالا موندم يارو هيچي بارش نبوده يا آپشن ايران خودرو سرم كلاه گذاشته!!! ديگه داره حالم بهم مي خوره![]()
البته این مسئله ممکنه از رینگها باشه ولی خیلی به ندرت پیش میاد..یکی از دلایل این میتونه باشه که محل پیچهای چرخ در رینگ سنتر نیست و کمی خارجتر از محل مورد نظر تعبیه شده باشه.اینجوری تایر همیشه یه تاب کله زیاد داره که با هیچ بالانسی درست نمیشه.دوتا رینگ سالم از ماشین دوستی..آشنایی کسی قرض بکن و ببین بازم لرزش داره؟اگر رفع شد این مشکل بوده.
مگه سره گردنست.!!!!!!!!112 تومن هم ازم گرفت!
همین دیروز منم مشکل لرزش فرمون داشتم بردم چهار چرخ پرایدو بالانس کردم 2000 تومان ازم گرفت و مشکل لرزش هم به کلی حل شد.
یه کار کن چهار چرخ یه باره دیگه بازکن جاهاشون عوض کن
امتحانش ضرری نداره ولی فکر نمیکنم اینجوری درست بشه.یه کار کن چهار چرخ یه باره دیگه بازکن جاهاشون عوض کن
اگه رینگهات مشکل دارن چرا نمیبری نمایندگی عوضشون کنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)