تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: مشکل با کرایسیس

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض دمای زیاد گرافیک 5770

من اینو تو قسمت حل مشکلات بازیها هم پرسیدم اما جواب نگرفتم اینکه دوباره اینجا میپرسم:

سلام به همه دوستان
    من تو بازی کرایسیس تو مرحله 98_RECKONING_15m_57s مشکل اساسی دارم.در حالیکه تاحالا هیچ مشکلی نداشتم،نمیدونم متوجه شدین کدوم مرحله رو گفتم یا نه !(اونجایی که سوار سفینه میشدیم همه رو نابود میکردیم بعدش میرفتیم تو پایگاه خودمون که بعد یه اتفاقی پایگاه آتیش میگیره که باید از اونجا با شکوندن در خروجی بیای بیرون ...همین جاها گیر میکنه)
    بعد چند دقیقه کوچولو بازی کردن گیر میکنه طوری که باید از بازی بیام بیرون.هیچ error خاصی هم نمیده.من کلا کرایسیس رو تو رزولیشن فول اچ دی با تمام جزئیات و AA*4 بازی میکردم واسه همین گفتم که شاید نتونه این قسمت رو اینجوری جواب بده رزولیشن و جزئیات رو کاملا آوردم پایین باز جواب نداد یعنی هیچ فرقی نکرد.نمیدونم واقعا مشکل از کجاست.لطفا راهنماییم کنید.
    ممنون
    اینم مشخصات سیستم:
    CPU:Intel Q8400
    MB:ASUS P5Q3
    RAM:Geil 2048MB DDR3(1333)
    VGA:Gygabyte 5770
    PSU:Green 535B
    Last edited by esi222; 10-06-2010 at 00:08.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوباره سلام
    ممنون از این همه لطفتون
    دیروز که داشتم بازی میکردم،یهویی تصویر سیاه شد و صدای جیز از اسپیکر میومد هیچ راهی غیر از ریست کردن نداشتم.نمیدونم اشکال از کجاست.چند بار هم قبلا اینجوری شده بود ولی نه تو بازی.
    بعد از بالا اودن ویندوز این ارور رو داد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

شما دمای کارت گرافیک را با GPU-Z در حین اجرای بازی کنترل کنید ببینید چقدر هست

ولی بیشتر شک من روی بازی هست که احتمالا باگ داره

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شما دمای کارت گرافیک را با GPU-Z در حین اجرای بازی کنترل کنید ببینید چقدر هست

ولی بیشتر شک من روی بازی هست که احتمالا باگ داره

ممنون
    من خودمم فکر میکنم از باگ خود بازی هستش.دما رو که با کاتالیست نگاه میکردم بین 80 تا 85 بوده که فکر نمیکنم دمای بالایی باشه واسه این بازی !
    خوب اگه این گیر کردن از باگ بازی باشه،قبلا هم یهو تصویر سیاه شده (در حین کار ساده با ویندوز،کارای روزمره).دلیل این از چی میتونه باشه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شما یک شات از تب مموری و پردازنده و SPD برنامه CPU-Z برای من بذار

من حدس میزنم رم شما مشکل داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Juventus FC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من با گرافیک Geforce 7300 512 MB MSI بازی Crisys و Crysis WARHED را تمام کردم. ولی کلا این بازی از جمله بازی کاملا حجیم و گرافیکی هست. من وقتی Crysis WARHED تمام کردم. گرافیکم قسمت خروجی DVI از کار افتاد و بعد از چند روز به کلی گرافیکم سوخت.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امروز واسه اینکه ببینم گرافیکم مورد پیدا کرده یه نه رفتم مراحل قبلی رو بازی کردم،بدون هیچ مشکلی راحت با تمتم جزئیات بازی میکردم،دما هم بین 90 تا 94 بودش.پس گرافیک مشکلی نداره از باگ بازیه.درسته؟

کد:
    [COLOR="Silver"]
    Last edited by esi222; 07-06-2010 at 21:34. دليل: 2bar send shodan

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

90-94 برای سری 5000 خیلی داغ است دوست عزیز...... از 1 دمایی به بعد کارت خودشو Downclock میکنه تا خنک شه و فشار روش کم شه. این سیستم ایمنی خودکار است که در دماهای بالا به کار می افته.
    دمای بالای 80 برای این کارتای سری 5000 تا حدودی داغ به حساب میاد از 85 بزنه بالا و به 90 برسه کارت شروع میکنه به Downclock کردن هسته تا فشار کم شه و کر و یا مموری آسیب نبینه. ممکنه قفل سیستم از همین باشه. شما از داخل کاتالیست میتونی سرعت فن رو در قسمت دستی بالا ببری تا کارت بهتر خنک شه. این احتمال رو هم میدم که تهویه داخل کیس هم خوب نیست که دمای هسته گرافیک به بالای 90 میرسه(بیش از حد داغه)
    من خودم کارت 5850 دارم و تو گیم ها و بالاترین جزئیات از 64 بالاتر نمیاد و حتی تو نرافزار Furmark که کارت رو تحت فشار بسیار زیادی میزاره از 77 بالاتر نمیاد.
    دمای طبیعی برای این نو کارتا تا همین حدود 75-80 است و بالاتتر از اون نشانه تهویه نامناسب است که اگه زیادی بالا بره سیستم قفل میکنه.
    آین لینکا رو ببین :
    کد:
    کد:

البته ممکنه مشکل از باگ بازی هم باشه ولی درکل 5770 شما زیادی داغ میکنه و این در طولانی مدت تاثیر منفی زیادی رو کارت خواهد داشت و عمرشو کوتاه میکنه. در کل هیچ چیز به اندازه دمای بالا به کارت گرافیک صدمه نمیزنه.
    Last edited by luches; 08-06-2010 at 02:58.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون
    در شرایط عادی که با چیزی کاری ندارم دما رو 51 درجه هستش.پس خیلی زیاده درسته؟
    من تنظیماتشو اصلا دست نزدم پس یعنی fan control رو دستی بزارم رو 100 آخه پیش فرضش 50 هستش

---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------

شما یک شات از تب مموری و پردازنده و SPD برنامه CPU-Z برای من بذار

من حدس میزنم رم شما مشکل داره
    دوست عزیز شات گزاشتم اگه میشه زودتر کمکم کنید
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

من حدس میزنم عامل این ناپایداری در بازیهای سنگین فرکانس رمهای شما هست که با این پلتفرم هماهنگی نداره

شما برید در بایاس و فرکانس رمها را بصورت دستی از 1333 بذارید روی 1066 و دوباره یک تست بگیرید

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •