90-94 برای سری 5000 خیلی داغ است دوست عزیز...... از 1 دمایی به بعد کارت خودشو Downclock میکنه تا خنک شه و فشار روش کم شه. این سیستم ایمنی خودکار است که در دماهای بالا به کار می افته.
دمای بالای 80 برای این کارتای سری 5000 تا حدودی داغ به حساب میاد از 85 بزنه بالا و به 90 برسه کارت شروع میکنه به Downclock کردن هسته تا فشار کم شه و کر و یا مموری آسیب نبینه. ممکنه قفل سیستم از همین باشه. شما از داخل کاتالیست میتونی سرعت فن رو در قسمت دستی بالا ببری تا کارت بهتر خنک شه. این احتمال رو هم میدم که تهویه داخل کیس هم خوب نیست که دمای هسته گرافیک به بالای 90 میرسه(بیش از حد داغه)
من خودم کارت 5850 دارم و تو گیم ها و بالاترین جزئیات از 64 بالاتر نمیاد و حتی تو نرافزار Furmark که کارت رو تحت فشار بسیار زیادی میزاره از 77 بالاتر نمیاد.
دمای طبیعی برای این نو کارتا تا همین حدود 75-80 است و بالاتتر از اون نشانه تهویه نامناسب است که اگه زیادی بالا بره سیستم قفل میکنه.
آین لینکا رو ببین :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته ممکنه مشکل از باگ بازی هم باشه ولی درکل 5770 شما زیادی داغ میکنه و این در طولانی مدت تاثیر منفی زیادی رو کارت خواهد داشت و عمرشو کوتاه میکنه. در کل هیچ چیز به اندازه دمای بالا به کارت گرافیک صدمه نمیزنه.