سوال اول: چجوري رويداد button1 رو داخل رويداد يه چيز ديگه مثلا button2 فراخوني كنيم؟
ارگوماناشو از چه نوع تعريف كنيم؟
سوال دوم:
يه توضيحي در مورد tab control ميديد؟![]()
سوال اول: چجوري رويداد button1 رو داخل رويداد يه چيز ديگه مثلا button2 فراخوني كنيم؟
ارگوماناشو از چه نوع تعريف كنيم؟
سوال دوم:
يه توضيحي در مورد tab control ميديد؟![]()
من که اینجوری مقدار می دم
مثلا
فکر نمی کنم توضیخی بخواد که کنترل ی که اجازه می ده بتونید تو هر زبانه ش یه سری کنترل بزارید و هر وقت روی اون زبونه بود کنترل هایی که توی اون زبونه گذاشیم رو نشون می دهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by L u K e !; 05-06-2010 at 20:56.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این شون منظورشون همه ی رویداد ها بود نه فقط رویداد کلیک
اگه برای همه رویدادها بخواهیم انتقال انجام بشه راه منطقی تر اینه که Handler اون رویداد رو به button اضافه کنیم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:11 AM ---------- Previous post was at 09:09 AM ----------
توضیح راجع به tab control که دیگه توضیح واضحاته. کاربردش هم خیلی راحته. خوت یه کم باهاش کار کنی دست میاد.
ممنون دوستان
فقط در مورد tab control من الان مشكلم اينه كه نمي دونم جحوري بايد تعريفش كرد كه وقتي درو تبها كليك مي كنيم بر رو اون تب![]()
خودش این کارو می کنه
شما فقط اون تب رو انتخاب کن و شی بزار توش و وقتی اجرا می شه وقتی رو اون تب کلیک کنی شی هاشو می بینی
control name.Font = New System.Drawing.Font("2 bardia", 11.25!, CType((System.Drawing.FontStyle.Bold Or System.Drawing.FontStyle.Italic), System.Drawing.FontStyle), System.Drawing.GraphicsUnit.Point,CType(177, Byte))
اين دو عبارتSystem.Drawing.GraphicsUnit.Point , CType(177, Byte چيكارمي كنن؟
يه سوال ديگه اينكه فرق overloading با optional و paramarray چيه؟ همشون يه كار انجام نميدن؟
و shadows كجا واقعا بدرد ميخوره؟
Last edited by Nakh0d4; 09-06-2010 at 06:44.
كسي جواب نميده؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)