تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: درخواست کمک فوری

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

12 درخواست کمک فوری

سلام ، آقا خیلی فوریه
    بعد از وارد کردن یه کلیپ صداش میره در AUDIO 4 قرار میگیره در حالیکه AUDIO 1 , 2,3 خالیه .
    در ضمن بعد از اینکه کلیپ بعدی رو وارد میکنم باز هم صدا میره در خط 4 قرار میگیره و مهمتر از همه وقتی صدای کلیپ جدید رو روی صدای قبلی درگ میکنم روی صدای قبلی اون رو میبره و حذف میکنه
    در ضمن از پریمیر cs4 استفاده میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه specter-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز بهتر بود که عنوان مناسبتری رو برای تاپیک انتخاب میکردید اما در جواب این سئوال باید خدمتتون عرض کنم که در نرم افزار سه نوع لایه صوتی وجود داره: Mono و Stereo و 5.1
    علت این هست که صدای هر دو فایل ویدیویی شما از یک نوع هست اما چونکه 3 تا از لایه های شما برای مثال stereo هست و مثلا صدای فایل های ویدیویی شما هر دوشون Mono هستن برای همین صداها هر دو میرن در لایه چهارم که mono هست قرار میگیرن برای این که مشکل رفع بشه شما کافیه که ببینید نوع فایل صوتی شما چیه بعد یک لایه جدید صوتی با همون نوع بسازید تا صدای فایل ویدیو شما در لایه پنجم (همون لایه ای که شما ساختین ) قرار بگیره

تاريخ عضويت
    Jun 2007

12

دوست عزیز بهتر بود که عنوان مناسبتری رو برای تاپیک انتخاب میکردید اما در جواب این سئوال باید خدمتتون عرض کنم که در نرم افزار سه نوع لایه صوتی وجود داره: Mono و Stereo و 5.1
    علت این هست که صدای هر دو فایل ویدیویی شما از یک نوع هست اما چونکه 3 تا از لایه های شما برای مثال stereo هست و مثلا صدای فایل های ویدیویی شما هر دوشون Mono هستن برای همین صداها هر دو میرن در لایه چهارم که mono هست قرار میگیرن برای این که مشکل رفع بشه شما کافیه که ببینید نوع فایل صوتی شما چیه بعد یک لایه جدید صوتی با همون نوع بسازید تا صدای فایل ویدیو شما در لایه پنجم (همون لایه ای که شما ساختین ) قرار بگیره
    سلام
    ممنونم از این که وقتتون رو گذاشتید
    اولا لطف کنید بگید چطوری میتونم لایه ی صوتی بسازم
    ثانیا چرا وقتی یک کلیپ رو درگ میکنم رو کلیپ قبلی اون رو پاک میکنه یعنی اون قسمتی که میره روی اون یکی ، وقتی برش میگردونم زیرش خالی شده ( دلیت شده ) این برای چیه ؟ این اتفاق برای لایه های صوتی هم افتاد

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از پنل sequence گزینه ی Add Track رو انتخاب کنید بعد از قسمت Track Type نوع لایه صوتی رو انتخاب کنید در مورد سئوال دوم هم اگر درست متوجه منظورتون شده باشم باید بگم بله مسلما وقتی شما یک لایه رو بر روی لایه دیگه ببرید لایه اول خود به خود حذف میشه و لایه دوم جای اون رو میگیره

تاريخ عضويت
    Jun 2007

12

از پنل sequence گزینه ی Add Track رو انتخاب کنید بعد از قسمت Track Type نوع لایه صوتی رو انتخاب کنید در مورد سئوال دوم هم اگر درست متوجه منظورتون شده باشم باید بگم بله مسلما وقتی شما یک لایه رو بر روی لایه دیگه ببرید لایه اول خود به خود حذف میشه و لایه دوم جای اون رو میگیره
    یه سوال دیگه :
    در پریمیر آیا میشه مثل یولید روی تصاویر کار کرد .
    مثلا حرکت تصویر و ورود به صحنه و خروج از آن با دستوری که در جهات بهش میدیم ؟ این رو برا مثال گفتم . در کل آیا میشه به جای یولید از این برنامه استفاده کرد ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یه سوال دیگه :
    در پریمیر آیا میشه مثل یولید روی تصاویر کار کرد .
    مثلا حرکت تصویر و ورود به صحنه و خروج از آن با دستوری که در جهات بهش میدیم ؟ این رو برا مثال گفتم . در کل آیا میشه به جای یولید از این برنامه استفاده کرد ؟
    این برنامه قابلیت هایی چند برابر پیشرفته تر از یولید داره.یولید در برابر پریمیر نرم افزار آماتوری محسوب میشه

تاريخ عضويت
    Jun 2007

12

این برنامه قابلیت هایی چند برابر پیشرفته تر از یولید داره.یولید در برابر پریمیر نرم افزار آماتوری محسوب میشه
    مثلا بهم کمک کنید چطوری میشه تعدادی عکس رو در صفحه به حرکت در آورد و در ورود و خروجشون در صحنه فیلم مدیریت کرد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام ، آقا خیلی فوریه
    بعد از وارد کردن یه کلیپ صداش میره در AUDIO 4 قرار میگیره در حالیکه AUDIO 1 , 2,3 خالیه .
    در ضمن بعد از اینکه کلیپ بعدی رو وارد میکنم باز هم صدا میره در خط 4 قرار میگیره و مهمتر از همه وقتی صدای کلیپ جدید رو روی صدای قبلی درگ میکنم روی صدای قبلی اون رو میبره و حذف میکنه
    در ضمن از پریمیر cs4 استفاده میکنم
    دوست عزیز. خیلی ببخشید بهتر نیست ابتدا یه آموزش اجمالی ( از کتاب یا سی دی یا هر جای دیگه ) در زمینه پریمیر تجربه کنی بعد سوال کنی

چون اینجوری هر قدر که جلو بری هی برات سوال پیش میاد و مجبوری کلی سوال تکراری و ابتدایی بپرسی.

بعد از آموزش می تونی
    گیرهای اساسی ، فوت و فن ها ، مشکلاتی که پیش میاد رو اینجا مطرح کنی.

9. 2 کاربر از M Like Mother بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •