سلام. من کامپیوترم خودش الکی روشن میشه. گاهی نصف شب، گاهی صبح ها، گاهی هم ظهر ها! نمی دونم اشکال از چیه. ویندوزمو عوض کردم. ولی درست نشد. به نظر شما چکار کنم؟![]()
سلام. من کامپیوترم خودش الکی روشن میشه. گاهی نصف شب، گاهی صبح ها، گاهی هم ظهر ها! نمی دونم اشکال از چیه. ویندوزمو عوض کردم. ولی درست نشد. به نظر شما چکار کنم؟![]()
خوب شما وقتی که با سیستم کاری نداری اونو از برق بکش.
به احتمال زیاد از پاورتون هست چکش کنید.
ستاپ مادربرد رو دیفالت کن![]()
چجوری دیفالت بکنم؟
اول سیستم رو خاموش کنید باتری میت رو دربیارید 5 دقیقه باشه با پیچ گوشتی اتصال کوتاه بدید
بعد دوباره باتری رو جا بزنید و روشن کنید یا اینکه برید تو setup و گزینه ی load optimiza default رو بزنید
ولی برای مشکل شما شما باید برید تو setup تو قسمت power managment گزینه های power by mouse-
power by ring- power by keyboard
همچنین گزینه ی resume by alaram که ممکنه به خاطر این گزینه روشن بشه این گزینه رو غیر فعال کنید
همیشه بعد از خاموش کردن سیستم دکمه ی پاور رو بزنید یا اگه دکمه نداره کابل برقشو بکشید
و برقو قطع کنید
اگه غیر اینا بود یا به خاطر الکتریسیته ی ساکنه یا از اتصالی بودن پاوره
ممنون. ولی میشه لطفا بگین توی ویندوز se7en از کدوم مسیر برم؟
من که نگفتم از تو ویندوز برید !!
گفتم از تو setup سیستم برید
پیشنهاد من اینه که اگه با دیفالت کردن که mehrdad mm گفتن درست نشد یه اور گرین 430 وات بگیری و خیال خودتو راحت کنی چون ممکنه بدلیل نوسانات برق پاورت اتصالی پیدا کرده باشه برا من مثل شما بود و مجبور به تعویض شدم
همین کاری رو که دوستمون گفتند انجام بده . خرید پاور اونم گرین راه حل مشکل نیست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)