من یه زمانی برنامه نویس بودم. تمام وقتم شده بود همین، تا اینکه یه سری مسائل واسه من پیش اومد که یه کم بیشتر اومدم تو کار بازی سازی و این جور چیزا. بگذریم حالا، خلاصه یه سری اتفاقات افتاد که اومدم طراحی کاراکتر ( کاری که فعلا بیشتر از هر جیزه دیگه مورد علاقم هست![]()
). الان من تقریبا دو هفته هست که دارم این کار رو می کنم، تقریبا روزی یکی دو ساعت ( به خاطر امتحان ها زیاد وقت ندارم، وگرنه 24 ساعت بود
). تو این مدت تقریبا یکی دو روز یه کتاب خوندم که یکم این مکس بیاد دستم بعد دیگه کتاب رو گذاشتم کنار و کار رو شروع کردم. رفتم چند تا ویدئو آموزشی واسه طراحی کاراکتر گرفتم، یکیش واسه Trinity Animation بود و یکی دیگه هم واسه Gnomon. اول از Trinity Animatio شروع کردم ( به نظر مبتدی تر بود تا Gnomon ). من سر طراحی چشم انسان دو هفته هست که الاف شدم، با این که از عکس هم استفاده می کنه، ولی تو این Gnomon خودش بدون هیچی ( نه عکسی نه کشکی ) یه مدل کامل انسان رو ( البته اگه از Texturing و ... بگذریم ) تقریبا تو 1 ساعت درست می کنه!؟
این مسئله مشکل از منه یا طبیعیه؟ منظورم اینه که به نظرتون تو این کار استعداد دارم؟