تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشکل از منه؟!؟!؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض مشکل از منه؟!؟!؟

من یه زمانی برنامه نویس بودم. تمام وقتم شده بود همین، تا اینکه یه سری مسائل واسه من پیش اومد که یه کم بیشتر اومدم تو کار بازی سازی و این جور چیزا. بگذریم حالا، خلاصه یه سری اتفاقات افتاد که اومدم طراحی کاراکتر ( کاری که فعلا بیشتر از هر جیزه دیگه مورد علاقم هست ). الان من تقریبا دو هفته هست که دارم این کار رو می کنم، تقریبا روزی یکی دو ساعت ( به خاطر امتحان ها زیاد وقت ندارم، وگرنه 24 ساعت بود ). تو این مدت تقریبا یکی دو روز یه کتاب خوندم که یکم این مکس بیاد دستم بعد دیگه کتاب رو گذاشتم کنار و کار رو شروع کردم. رفتم چند تا ویدئو آموزشی واسه طراحی کاراکتر گرفتم، یکیش واسه Trinity Animation بود و یکی دیگه هم واسه Gnomon. اول از Trinity Animatio شروع کردم ( به نظر مبتدی تر بود تا Gnomon ). من سر طراحی چشم انسان دو هفته هست که الاف شدم، با این که از عکس هم استفاده می کنه، ولی تو این Gnomon خودش بدون هیچی ( نه عکسی نه کشکی ) یه مدل کامل انسان رو ( البته اگه از Texturing و ... بگذریم ) تقریبا تو 1 ساعت درست می کنه!؟
    این مسئله مشکل از منه یا طبیعیه؟ منظورم اینه که به نظرتون تو این کار استعداد دارم؟
    Last edited by Armin060; 05-06-2010 at 02:19.

داره خودمونی میشه .:Z7:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ........ Spanish ....... نام: زيرو سون

پيش فرض

خوب اينطوري بايد بگم كه از تو نيست ... طبيعيه ... خوب اون طرف صدمين نه هزارمين كاراكتريه كه داره ميسازه .. يه چيزه طبيعيه كه تو كمتر يه ساعت بسازه ... هنر و فن كلا اينطوريه ... كلا انيميشن از يه جنبه هايي با هك فرق مسلم داره .... و در كل تلاش زيادي مي خواد براي رسيدن بهش .... شما تلاش كن .. درست ميشه .... توي قسمت طرحهاي در حال ساخت همون كاراكتري كه ميگي چشمش رو مي خوام بسازم را بزار بچه هاي كاراكتر ساز كمكت مي كنن .... مطمئن ..

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مراحل پیشرفت پروژه ها

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    :دي

ضايع است كي هستم نه؟؟؟

آخر فروم باز G LADIATOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شيراز ______ (^_^) پست ها: 111,111,111,111,111,111

پيش فرض

نه پس مشکل از منه....
    (شوخی بید... )

شک نکن همه همینجوری شروع میکنن...

ببین...
    یه چیزی بگم خیالت رو راحت کنم...
    اگه خودت حس میکنی که واسه این کار ساخته شدی....شک نکن که 100% موفق میشی تو این زمینه...

ولی اگه از همین الان داری همینجوری واسه تفریح این کار رو میکنی و اگه یک ماه از کامپیوتر دور بشی دیگه کل این چیزا رو هم بی خیال میشی....پس از همین الان بی خیالش بشو..

راستی یه چیز بگم تا یادم نرفت....تو این سه............چهار تا خط که نوشتم یه چیزی جا مونده بود ( <: )

معمولا این آموزش ها رو دور تند میزنن.....این یکی......دومی هم اینکه وقتی دستت گرم بشه...طبیعتا سرعت کارت میره بالا...

من خودم قبلا که استارت زدم یه صورت خالی رو توی 9/10 ساعت میساختم...( الکی گفتم امیدوار بشه.... نو 8 ساعت و نیم میساختم )
    Last edited by G LADIATOR; 05-06-2010 at 11:29.

4. 4 کاربر از G LADIATOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه u.n.s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

زیاد به اینا فکر نکن
    بیشتر بچسب به علاقه ای که داری و برو جلو.............
    خودم
    وقتی هیچی بارم نبود یه مدل (سر انسان)دیده بودم فکر میکردم طرف چی بوده که اینو ساخته!!!! چرا که خودم تا بیام
    دو تا توپ بذارم وسط یه بیضی( سر انسان) چهار ساعت طول میکشید
    اما از سر علاقه ای که داشتم الان رسیذم به جایی که اون مدله هیچی نیست!!!!!!!!!

6. این کاربر از u.n.s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 3dmap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوست عزیز اگه به تری دی علاقه داشته باشی میتونی خدای تری دی بشی ولی به شرط تمرین تمرین و تمرین هر چی بیشتر تمرین کنی دستت بیشتر راه میفته و مسلط تر میشی!!!

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

ضايع است كي هستم نه؟؟؟
    خیلی ضایع ای........
    آقا منم تقریبا شبیه این دوستمون هستم.........
    خیلی مدلسازی دوست دارم ولی بدبختی اومدم مایا نصب کنم نشد ، مکس نصب کنم بدتر از قبلی........نمیدونم چیکار کنم......................
    الان اینقدر به مدلسازی و محیط سازی علاقه دارم میشینم با 3d game studio محیط و مدل طراحی میکنم
    انگار قسمت نیست مایا( و مکس)دار بشیم
    ولی انشاءالله تابستون حله........

9. 2 کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز max_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خیلی ضایع ای........
    آقا منم تقریبا شبیه این دوستمون هستم.........
    خیلی مدلسازی دوست دارم ولی بدبختی اومدم مایا نصب کنم نشد ، مکس نصب کنم بدتر از قبلی........نمیدونم چیکار کنم......................
    الان اینقدر به مدلسازی و محیط سازی علاقه دارم میشینم با 3d game studio محیط و مدل طراحی میکنم
    انگار قسمت نیست مایا( و مکس)دار بشیم
    ولی انشاءالله تابستون حله........
    گفتی 3d game studio ایول میشه توضیح دهید در ورد این نرم افزار یعنی مدل میزنی مخصوص بازی با حجم و ورتکس و پلیگانهای کمتر درسته؟؟؟؟ببینم برنامه نویسی هم باید بلد باشی در این نرم افزار مربوطه؟؟این نرم افزار پلاگین هم میخوره؟؟
    Last edited by max_3d; 07-06-2010 at 00:08.

11. این کاربر از max_3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

تی 3d game studio ایول میشه توضیح دهید در ورد این نرم افزار یعنی مدل میزنی مخصوص بازی با حجم و ورتکس و پلیگانهای کمتر درسته؟؟؟؟ببینم برنامه نویسی هم باید بلد باشی در این نرم افزار مربوطه؟؟این نرم افزار پلاگین هم میخوره؟؟
    والا من اونقدر هم مدلهایی که می سازم حرفه ای نیست ، بازی میسازم بعد اگر مدلی بخوام( کراکتر نه ساختمانی چیزی) با تری دی گیم میسازم ، چون همین طور که گفتم
    خیلی مدلسازی دوست دارم ولی بدبختی اومدم مایا نصب کنم نشد ، مکس نصب کنم بدتر از قبلی........نمیدونم چیکار
    در مورد پلاگین باید بگم من زیاد حرفه ای نیستم ولی فکر میکنم بخوره بله.................

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •