دوستان با داشتن 4.5-5 میلیون چه برندی بهتره از هر لحاظ(52 اینچ به بالا)
ماهواره,تی وی,بازی
امکانات جانبی مث wi-fiو.. هم واسم مهمه
نظرتون در مورد sony nx700چیه؟
مرسی
دوستان با داشتن 4.5-5 میلیون چه برندی بهتره از هر لحاظ(52 اینچ به بالا)
ماهواره,تی وی,بازی
امکانات جانبی مث wi-fiو.. هم واسم مهمه
نظرتون در مورد sony nx700چیه؟
مرسی
،كر ميكنم نميشه اينطور راهنماييتون كرد هر كدوم چه پلاسما چه ال اي دي ال سي دي توي جنبه هايي قوي هستند
در مورد nx700 حقيقتش جز مدلهاي جديد واونقدرها رويو در موردش نيومده جزه ال اي دي هاي حاشيه اي 120 هرتز هست كه فكر نميكنم جز انتخاب هاي 5 ميليوني باشه
قطعا ميتونيد پلاسماهاي خوب پاناسونيك و همچنين مدلهاي خوب lh ال جي و سامسونگ فكر كنيد
دوستان شما چه مدلی پیشنهاد میکنین
سلام
بهترین تلوزیون جهان:panasonic 54 z1 =4500000
Z1 ?چرا؟
اگه در مورد بهترين پلاسما ها صحبت ميكرديم ميگفتيد VT20 مناسب تر نبود تا HDTV ها ؟![]()
سلام
دوست من z1 پلاسما هست وطبق بررسی سایت reviews.cnet.com بهترین hdtv سال انتخاب شده.
متوجه هستم پلاسماست منتها تصويري كه من ديدم اصلا اون چيزي نيست كه فكر ميكنيد (نظر شخصي)
در مورد بهترين پلاسما ها من فكر ميكنم vt20 امسال بهترين باشه
چند وقت پیش آقای رستمی یه سونی تو سایتش زده بود به قیمت 8 ملیون(تو تهران 11 ملیون بود).من مدلش یادم نیست.شاید الان قیمتش پایین اومده باشه و بتونه گزینه ی خوبی واسه شما باشه.دوستان اگه کسی یادش هست بگه.
من هر چي cnet رو گشتم تا اين جمله رو ببينم كه بهترين hdtv هست نتونستم پيدا كنم نمره زياد خوبي هم نگرفته z1 ديگه نميدونم
اگه لينك دارين بگذاريد خوشحال ميشم ببينم دوست عزيز ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبل از اینکه مسئله ایجاد افت بازتولید رنگ مشکی در مدلهای 2009 پاناسونیک مطرح بشه امتیاز Performance این پنل 9 بود که Cnet برای احتمال وجود این مشکل امتیاز پنل رو به 8 تقلیل داد و بعد از ورود مدلهای 2010 هم به رسم هر سال یک امتیاز از امتیاز Performance همه پنلهای 2009 (به جز B8500 سامسونگ!!!-بالاخره اسپانسری گفتن و V10 که افت بازتولید مشکی کمتری داشت) کم میکنه با همه این حرفا بهترین TV سال 2009 از نظر سایت Cnet پنل V10 پاناسونیک بود که بعد مطرح شدن مشکل بازتولید رنگ مشکی Cnet جایزه Editor Choice سال 2009 رو از این پنل پس گرفت و البته این جایزه رو به پنل دیگه ای هم نداد!! یعنی عملا پنلی تو سال 2009 از Cnet جایزه Editor Choice نگرفت.
البته Z1 از نظر چندتا سایت دیگه بهترین پنل سال 2009 انتخاب شده ولی بیشتر به خاطر نو آوری و تکنولوژی.
از نظر کیفیت تصویر کیفیت این پنل تو تصاویر HD فوق العاده هست و کمتر کسی بوده که از دیدن تصاویر HD روی این پنل شگفت زد نشده باشه (با توجه به متن اغلب رویوهای این پنل )
من خودم تصویر این پنل رو تو جمهوری دیدم البته به ندرت این پنل رو روشن میکنن دلیلش هم میگن که اداره استاندارد کالا به این پنل استاندارد نداده(راست و دروغش پای اونا)!!! ولی اون یکی دوتایی هم که روشن بودن متاسفانه مثل اغلب نمایندگی های پاناسونیک از کابل کامپوزیت (واقعا بعضی وقتها از این همه هوش و درایت آدم تعجب میکنه)!!! و سورس SD برای نمایش تصویر روی این پنل استفاده شده بود بنابراین نمیشد قضاوت درستی کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)