سلام
بعد از یه سال تصمیم گرفتم گوشیمو عوض کنم. چندتا سئوال دارم. گوشی با امکانات زیر پیدا میشه .؟
- امکان پخش فیلمهای DIVX که حدود 1.5 ساعت زمان داره و حجمشون 700 مگ هست. میخوام فقط با این گوشی فیلم 1.5 ساعته ببینم. بدون این که فیلم رو تبدیل کنم. فیلمها هم همشون پسوند AVI یا DIVX دارند ومیخوام گوشی باشه که اینن فیلم ها رو بدون تبدیل کردند پخش کنه و با قالب DVDrip مشکلی نداتشته باشه. و یک سئوال ایا این گوشیهای امکان پخش زیرنویس هم دارند ؟
میخوام با این گوشی بیشتر فیلم نگاه کنم . حتما باید این مورد لحاظ شده باشه. یه سری سامسونگ جدیدا تولید کرده که HD هم ساپورت میکنند ولی قیمتشون 500 تومنه و نسبتا زیاده . من کمتر میخوام
مثلا امکانات زیر بیشتر مورد توجه من هست:
-ساپورت رم حداقل 4 گیگ به بالا
-دوربین رزولیشن بالا اگه هم نداشت مهم نیست
-تاچ اسکرین و صفحه پهن
-توی این رینج قیمت گوشی پاکت پی سی هست یا نه ؟ که ویندوز موبایل داشته باشه ؟
-اولویت سیستم عامل اول با ویندوز موبایل هست بعدش هم با سیمبین .
ترجیحا از برندهای معروف نوکیا HTC و یا سامسونگ
- وای فای هم داشته باشه بهتره.
-نسل سوم رو هم ساپورت کنه.
ضمنا مورد مصرف بیشتر فیلم دیدن ( همانطوریک ه ذکر شد ) و وبگردی هست
و یک سری نکته :
قضیه GSM900-1000 واینها رو میشه توضیح بدید ؟
3G یا TRIBAND همون گوشی نسل 3 هستش ؟
روی گوشی فعلی من همین 3G نوشته شده ولی دقیق نمیدونم که ساپورت میکنه یا نه.
و یک نکته اگر نسل سوم ساپورت نشه چه چیزایی رو از دست میدم ؟ ایا کل امکانات گوشی به خطر میفته ؟
خودم فعلا یک گوشی پیدا کردم مدلش ویوتی LG هست قیمتش هم 180 تومنه ولی نسل 2 هستش دوربینش 5 مگاپیکسله تاچ اسکرین هست و ضمن این که دایویکس رو ساپورت میکنه و 8 گیگ هم رم میخوره . فقط کسی که امتحانش کرد یه کلیپ 5 دقیقه ای دایویکس نشونم داد و گفت تا حالا فیلم 700 مگیکه فیلم سینمایی باشه و 1.5 ساعت هم زمانش باشه روی این گوشی کپی نکردم ببینم ساپورت میکنه یا نه ولی روی گوشی لوگوی دایویکس رو -- کرده. و میتونه بصورت دایویکس هم فیلمبرداری کنه.
برای همین میخوام بدونم این گوشی کار منو راه میندازه با مدلهای بهتری هم میتونم گیر بیارم؟؟؟؟؟؟
باتشکر از همه دوستانی که به من راهنمایی میکنند.
مرسی![]()