سلام من می خوام گرافیک کامپیوترم رو ارتقا بدم مادربوردم Asus M2V- TvM و در حال حاضر 6200 256 دارم . بهترین مدلی که می تونم بخرم چیه و اگه سایتی سراغ دارین معرفی کنین قیمت بین 90 تا 120 باشه مرسی
سلام من می خوام گرافیک کامپیوترم رو ارتقا بدم مادربوردم Asus M2V- TvM و در حال حاضر 6200 256 دارم . بهترین مدلی که می تونم بخرم چیه و اگه سایتی سراغ دارین معرفی کنین قیمت بین 90 تا 120 باشه مرسی
بقیه قطعاتت چیه !؟ با این بودجه 4770 اگه پیدا کنی عالیه ! کمیابه !
رم 1.5 گیگ
سی پی یو 3400 amd sempron
تازه هاردم داره کامپیوترم![]()
فکر کنم 9800gt بشه 130 تومان گیر آورد
به فکر ارتقا کلی باش !
فعلا که نمیتونم ایشالا بعدا میشه بدونم با این مادربوردی که الان دارم چقدر میتونم سی پی یو رو ارتقا بدم؟ حالا بلاخره 9800 یا 4770؟![]()
با این مادر برد به فکر ارتقا نباش.4770
نه انگار می خواین یه خرج حسابی رو دستم بزارین خب یه سیستم پیشنهاد بدین شاید پایه شدیم . فقط سوالم اینه اگه الان قط گرافیک بخرم این گرافیک بدردم می خوره اگه بعدا کل سیستمو عوض کنم یا اول برم مادربورد رو عوض کنم
اگر گرافیکی بخرین بعد میتونید رو مادر برد جدید هم ببندید ولی موضوع اینه که cpu برای گرافیک خیلی محدودیت ایجاد میکنه.
شما بودجه و کاربردتو بگو
لطفا اول مشخصات کامل این گرافیکو بهم بدین اگه لینکی از سایتی چیزی بدین که ببینم مشخصاتشو خوبه
راستش بودجه ندارم فقط 120 تا 130 گذاشتم واسه گرافیک ولی تو اولین فرصت مادربورد و سی پی یو رو هم عوض می کنم پولش خیلی مهم نیست فقط زیاد گرون نباشه
واسه بازی می خوام![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)