تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: رایت سی دی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض رایت سی دی

ببخشید سوالم ابتداییه. خواستم بپرسم اگه بخوام عکسای jpg رو روی cd رایت کنم که توی دستگاه ویدئو سی دی خوانده شده و عکسا بترتیب نشان داده شن باید از چه قسمت nero ورژن 6 اینکارو کنم؟

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از برنامه پیش فرض ویندوز بنام move maker
    یا از برنامه حرفه ای pro show gold

3. این کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

h66

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممنون از جوابتون اما من منظورم این نیست که بصورت کلیپ تصویری با افکت باشه. من یه سی دی دیدم که توی دستگاه ویدئو dvd عکسارو پشت سر هم و بدون داشتن افکت نمایش میداد و وقتی سی دی رو کامپیوتر زدم دیدم که معمولی رایت شده و بصورت کلیپ تصویری که مثلا با movie maker ساخته شده نیست و فقط عکسا پشت سر همند.کسی میدونه اون سی دی چطور رایت شده؟البته روی ویدئو cd خوانده نمیشدو ااینکه باید چطور رایت کرد که روی دستگاه ویدئوcd هم ، مثل ویدئو dvd نمایش بده؟

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    تو نرم افزار نرو قسمت photo and video رو انتخاب ميكنيد بعد عكسهايي رو كه ميخوايد copy,paste يا drog and drop ميكنيد مياريد تو صفحه سمت چپ.بعد اون پايين هم نشون ميده كه چقدر ميتونيد عكس تو cd تون بزاريد.بعد burn رو ميزنيد و عكسا تو سي دي رايت ميشن.فكر ميكنم منظورتون اين بود.

6. 3 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه honeyxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

1

ممنون از جوابتون اما من منظورم این نیست که بصورت کلیپ تصویری با افکت باشه. من یه سی دی دیدم که توی دستگاه ویدئو dvd عکسارو پشت سر هم و بدون داشتن افکت نمایش میداد و وقتی سی دی رو کامپیوتر زدم دیدم که معمولی رایت شده و بصورت کلیپ تصویری که مثلا با movie maker ساخته شده نیست و فقط عکسا پشت سر همند.کسی میدونه اون سی دی چطور رایت شده؟البته روی ویدئو cd خوانده نمیشدو ااینکه باید چطور رایت کرد که روی دستگاه ویدئوcd هم ، مثل ویدئو dvd نمایش بده؟
    من فکر کنم به نوع Player هم مربوط باشه. بعضی ها به صور کارخانه ای قابلیت هایی رو برای پخش عکس دارن که فکر نکنم به نوع رایت رو سی دی برگرده و از قابلیت های دستگاه به شمار میره. اگه بخواید رو سیدی این قابلیت رو اجرا کنید باید همون کاری رو بکنید که دوستمون گفت. مثلا با یه برنامه مثه Movie Maker این کارو بکنید و عکسارو مثه فیلم به هم بچسبونید.
    موفق باشید.

8. 2 کاربر از honeyxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •