تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: خرید سیستم تا 2.5 میلیون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض خرید سیستم تا 2.5 میلیون

سلام به همه دوستان. من میخوام یه سیستم تا 2.5 میلیون ببندم . اگه میشه راهنماییم کنید . چندتا قطعه رو انتخاب کردم اگه میشه ما هم نظر بدین یا قطعه مناسب و خوب جواب پس داده رو معرفی کنید.

خوب قبلش این توضیح رو بدم که میخوام باهاش این کارا رو انجام بدم : افترافکتز، پریمیر،فتوشاپ،فلش،3dmaxو مایا، اما بیشتر از همه واسه کار با افترافکتز و رندر گرفتن میخوام . بازی هم هست . لطفا اگه اطلاعات دارید بهم بگید چیکار کنم .

سی.پی.یو : Intel Core i7 - 2.80GHz - 930
    ----------
    مادربورد : ASUS - P6X58D Premium
    (در مورد مادربوردلطفا بیشتر نظر بدین! چون مهمه . واسه ارتقا اینا به مشکل بر نخورم. asus یا gigabyte ؟فرقشون چیه؟تا 500 تومان میتونم واسش بدم میدونم چند مدل هست اما کدومش کاراییش و امکاناتش بیشتر و بهتره.)
    ---------
    رم : KINGSTON - Triple Channel 6GB - 2000-(3x2GB) - HyperX T1 Series
    (شش گیگ خوبه یا کمه ؟ میخوام 2000 باشه . رو اینم راهنمایی کنید)
    --------
    گرافیک : CLUB - ATI RADEON HD 5970 - 2GB
    ( این خوبه یا زیاده ؟ اگه میشه بگین چه برند یا مارکی بگیرم . واسه رندر و بازی .)
    --------
    هارد اچ دی دی : یه هارد پر سرعت و خوب میخوام
    --------
    کیس، پاور، خنک کننده : شنیدم کولرمستر خوبه . هم بی صدا باشه هم قدرت بالا برای خنک کردن سی پی یو و کیس . آخه واسه دوستم یه گرافیک Asus4870 فکر کنم گرفتیم با کیس گیرین و پاور گرین اما گرافیکش میگه اورهیت شده ارور میده . فکر کنم داغ کرده . خوب اینا هم مهمه . میخوام کارت گرافیک و سی پی یو سیستم خنک کننده قوی داشته باشن.

---------

کلا لطف کنید یه راهنمایی جامع بکنید . ممنون میشم . منتظرتونم . فردا میخوام برم بخرم .

---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------

راستی یادم رفت . مانیتور چی بگیرم ؟ 22 یا 23 اینچ واید میخوام . واسه کار رندر و فیلم و بازی LED خوبه ؟ فول HD میخوام .
    سامسونگ یا ال جی ؟ لطفا مدل رو با قیمت بگین و اونی که خوب جواب داده رو معرفی کنید . تشکر

---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------

منو ول کنید همینطوری سوال میپرسم .سی.پی.یو و مادربورد AMD بهتره بگیرم یا اینتل؟ قضیه ی راید کردن دو تا هارد 500 رو هم اگه بگید چه فایده ای داره خیلی دمتون گرمه !

2. این کاربر از Afshingil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خودتون سبک سنگینش کنید دیگه .

4. این کاربر از Afshingil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام
    پیشنهاد من:
    CPU:Intel Core i7 930=310
    M.B:Asus P6X58D-E=340
    RAM:Team Group Xtreem 6Gb 2000 (3x2Gb)=290
    VGA:Sapphire 5970 2Gb OC=730
    HDD:2 X Samsung SpinPoint F3 500Gb RAID0=100
    DVD RW:HP 1270i=34
    Power:Green GP885B=140
    Case:CoolerMaster HAF922=140
    Monitor:Samsung XL2370=340
    Speaker:Edifier C1=65
    Mouse & Keyboard:A4Tech G7100=25
    All:2514

---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------

قضیه ی راید کردن دو تا هارد 500 رو هم اگه بگید چه فایده ای داره خیلی دمتون گرمه !
    RAID کردن باعث سرعت و کارایی هارد میشه

6. 4 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست خوبم . راستش بیخیال مانیتور شدم . به جاش یه خنک کننده قوی واسه cpu و کارت گرافیک میخوام.
    سیستم رو اورکلاک کنم خوب میشه ؟
    راستی میگن 5970 خیلی داغ میکنه و سیستم خنک کنندش به خودش آسیب میزنه !!! میگن که 2 تا SAPPHIRE HD 5850 1GB بگیرم بهتره . آیا ؟ یه خورده راهنمایی کنید .

کولرمستر HAF X اومده تو بازار ؟؟!!

رم 6 خوبه یا 8 ؟ 2 تا 4 گیگ 2000 میتونم بذارم ؟ چی بهتره ؟ لطفا زودتر جواب بدین . فک کنین واسه خودتونه > lol

8. این کاربر از Afshingil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

ممنون دوست خوبم . راستش بیخیال مانیتور شدم . به جاش یه خنک کننده قوی واسه cpu و کارت گرافیک میخوام.
    سیستم رو اورکلاک کنم خوب میشه ؟
    بله خوب میشه
    میتونید خنک کننده Thermalright Ultra 120 Extreme به قیمت 75 تومن بگیرید
    استی میگن 5970 خیلی داغ میکنه و سیستم خنک کنندش به خودش آسیب میزنه !!! میگن که 2 تا SAPPHIRE HD 5850 1GB بگیرم بهتره . آیا ؟ یه خورده راهنمایی کنید .
    نه همچین چیزی صحت نداره
    5970 از 2 تا 5850 هم قویتره!

کولرمستر HAF X اومده تو بازار ؟؟!!
    ندیدم
    رم 6 خوبه یا 8 ؟ 2 تا 4 گیگ 2000 میتونم بذارم ؟ چی بهتره ؟ لطفا زودتر جواب بدین . فک کنین واسه خودتونه > lol
    6 گیگ بدلیل چینش سه گانه رم و پهنای باند بیشتر بهتره
    و اگه در آینده به رم بیشتری نیاز داشتین می تونید 6 گیگ دیگه هم بندازین کنارش

10. 4 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون اولترابلک جان . مرسی که توجه می کنی .
    واسه خنک کننده اونی که معرفی کردی خیلی خوبه . اما تو سایت لاین کامپیوتر یه مدل دیگش هست که دو رادیاتورس Thermalright -IFX-14 Intel BP و یه مدل هم داره اینطوری COOLERMASTER V10 i7-1366 :

کدوم اینا بهتره واسه خنک کردن ؟! میخوام سی پی یو خنک باشه و برای اور کردن توپ کار کنه و زیاد فشار نیاد بهش.

هاف ایکس کی میاد بازار به نظر شما ؟! خیلی خوشگله امکاناتش هم عالیه ! پاور بی صدا هم کولر مستر سایلنت پرو خوبه ؟ چند وات بگیرم که واسه اوور هم کم نیاره ؟!

در مورد گرافیک فقط یه سوال دارم ؟ کارت گرافیک دوستم ارور میده که جی پی یوش اوورهیت شده ! مشکل از چیه ؟ بخاطر داغ کردنه ؟ اگه من 5970 بگیرم واسه خنک کردنش چیکار کنم ؟

آخرین سوال هم اینکه منظور من این بود که آیا 6 گیگ رم واسه کار من مناسبه ؟! مثلا با افترافکتز و فتوشاپ و تدوین کم نیست ؟ مرسی .

12. این کاربر از Afshingil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

واسه خنک کننده اونی که معرفی کردی خیلی خوبه . اما تو سایت لاین کامپیوتر یه مدل دیگش هست که دو رادیاتورس Thermalright -IFX-14 Intel BP و یه مدل هم داره اینطوری COOLERMASTER V10 i7-1366 :

کدوم اینا بهتره واسه خنک کردن ؟! میخوام سی پی یو خنک باشه و برای اور کردن توپ کار کنه و زیاد فشار نیاد بهش.
    تو تستی که شهر سخت افزار از چندین نوع CPU Cooler گرفت Thermalright Ultra 120 Extreme مقام اول رو کسب کرد:
    نتیجه و سخن پایانی
    پس از بررسی نتایج بدست آمده و نیز بررسی دمای هسته های دیگر پردازنده در هر خنک کننده بهترین محصولات در بخش های مختلف به ترتیب زیر معرفی می شوند :

بهترین محصول در کارآیی – Best Performance
    در این بخش خنک کننده Thermalright Ultra 120 Extreme-1366 مقام اول , خنک کننده های Zalman CNPS 10X Performa و PCCooler HP-1216X مشترکا مقام دوم و خنک کننده Tuniq Tower 120 Extreme مقام سوم را بدست آورده اند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بدون فاصله تایپ کنید
    هاف ایکس کی میاد بازار به نظر شما ؟! خیلی خوشگله امکاناتش هم عالیه !
    این کیس تو نمایشگاه Cebit2010 معرفی شده
    بعید میدونم به این زودیها وارد بازار بشه
    پاور بی صدا هم کولر مستر سایلنت پرو خوبه ؟ چند وات بگیرم که واسه اوور هم کم نیاره ؟!
    خوبه
    ولی خیلی گرونه و زیاد ارزش خرید نداره
    اگه پاور عالی میخوایین Green GP1000B-Gold پاور فوق العاده ای هست و نشان 80Plus Gold گرفته
    قیمتش حدود 220-230 تومن
    در مورد گرافیک فقط یه سوال دارم ؟ کارت گرافیک دوستم ارور میده که جی پی یوش اوورهیت شده ! مشکل از چیه ؟ بخاطر داغ کردنه ؟ اگه من 5970 بگیرم واسه خنک کردنش چیکار کنم ؟
    از خیلی چیزها میتونه باشه
    شما یه کیس با تهویه خوب بگیرید اصلا جای نگرانی نیست و 5970 خودش خنک کننده مناسبی داره
    آخرین سوال هم اینکه منظور من این بود که آیا 6 گیگ رم واسه کار من مناسبه ؟! مثلا با افترافکتز و فتوشاپ و تدوین کم نیست ؟ مرسی .
    خیر فعلا کافیه
    ولی اگه اصرار دارید میتونید 12Gb بگیرید بصورت 6 تا 2 گیگ
    Last edited by Ultra_Black; 03-06-2010 at 13:12.

14. 3 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا دست مریزاد . شما اینجا نباشی باید درشو تخته کنن !

خب حالا یه خورده تخصصی تر سوال بپرسم چون به لطف راهنمایی شما یه خورده اطلاعاتم بیشتر شد و با جستجوهایی ک انجام دادم چندتا مساله پیش اومده :

1) مادربورد GIGABYTE - X58A-UD7 خوبه ؟ یه چیز میخوام که بعدان واسه ارتقا دادن مناسب هم باشه ، مثلا ساتا3 و یواس.بی3 داشته باشه و DDR3 2200و امکان راید و اینا و .... رو داشته باشه . کلا asus بهتره یا giga ؟ فرقشون چیه ؟

2) میگن 4 تا هارد واسه راید بهتره و سرعت رو خیلی بالا میبره ؟! میشه 2تا یا 4تا هارد ساتا3 - 1ترابایت رو راید کرد ؟ الان بهترین هاردها برای زاید چی هستن ؟! منظورم به روز ترینشونه.

3) i7 930 رو اوور کنم به چند مگاهرتز میرسه ؟! آیا آوور کردن به اندازه، از عمر سی پی یو و قطعات کم میکنه ؟ واسه این سیستمی که پیشنهاد دادین ، چیاش بهتره که وور بشه ؟ سی پی یو کافیه یا رم و گرافیک هم باید اوور بشه ؟ نمیخوام زیاد فشار بیاد به سیستم ولی یه اوور معمولی بشه .

4) رم 6 - 2000 یا 2100 یا 2200 داریم الان تو بازار ؟ لازمه اوور بشه یا نه ؟ اگه لازمه چه برندی واسه اوور خوب جواب میده ؟

اولترا جان ممنون میشم با حوصله و مفید جوابمو بدی تا خیالم راحت شه. بابته همه چی ممنون . حیف مه نمیشه زیاد تشکر کرد ! وگرنه الان هزار بار دکمه تشکر رو میزدم !

16. این کاربر از Afshingil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

1) مادربورد GIGABYTE - X58A-UD7 خوبه ؟ یه چیز میخوام که بعدان واسه ارتقا دادن مناسب هم باشه ، مثلا ساتا3 و یواس.بی3 داشته باشه و DDR3 2200و امکان راید و اینا و .... رو داشته باشه . کلا asus بهتره یا giga ؟ فرقشون چیه ؟
    UD7 خوبه ولی نه برای شما
    UD7 برای Extreme OverClock با نیتروژن مایع و... طراحی شده و برای کاربرای معمولی فقط خرج اضافه هست
    و برای شما از لحاظ کارایی تفاوتی با مادربرد 330-340 تومنی نداره
    Asus و Gigabyte هر دو خوبند
    و میتونید از بین Asus P6X58D-E با قیمت 340 و یا Gigabyte X58A-UD3R با قیمت 330 انتخاب کنید
    2) میگن 4 تا هارد واسه راید بهتره و سرعت رو خیلی بالا میبره ؟! میشه 2تا یا 4تا هارد ساتا3 - 1ترابایت رو راید کرد ؟ الان بهترین هاردها برای زاید چی هستن ؟! منظورم به روز ترینشونه.
    بله تعداد هارد هر چقدر بیشتر بشه سرعت RAID هم بیشتره
    ولی احتمال خطر هم بیشتره چون برای هر کدوم از هاردها مشکلی پیش بیاد، اطلاعات تمام هاردها میپره!
    سریعترین هارد حال بازار هم Samsung SpinPoint F3 هست
    3) i7 930 رو اوور کنم به چند مگاهرتز میرسه ؟! آیا آوور کردن به اندازه، از عمر سی پی یو و قطعات کم میکنه ؟ واسه این سیستمی که پیشنهاد دادین ، چیاش بهتره که وور بشه ؟ سی پی یو کافیه یا رم و گرافیک هم باید اوور بشه ؟ نمیخوام زیاد فشار بیاد به سیستم ولی یه اوور معمولی بشه .
    با اون خنک کننده ای که بهتون پیشنهاد دادم راحت میتونید تا 3.6Ghz-3.8Ghz اور کنید
    اگه اورکلاک منطقی و کاربردی باشه و دما هم کنترل بشه،هیچ مشکلی پیش نمیاد
    رم 6 - 2000 یا 2100 یا 2200 داریم الان تو بازار ؟ لازمه اوور بشه یا نه ؟ اگه لازمه چه برندی واسه اوور خوب جواب میده ؟
    حداکثر فرکانس برای رمهای DDR3:
    2000Mhz هست و نیازی هم به اور نیست و همینشم خیلی زیاده
    کلا اور رم پرفمنس زیادی نمیده و ارزش نداره
    اولترا جان ممنون میشم با حوصله و مفید جوابمو بدی تا خیالم راحت شه. بابته همه چی ممنون . حیف مه نمیشه زیاد تشکر کرد ! وگرنه الان هزار بار دکمه تشکر رو میزدم !
    خواهش می کنم دوست عزیز
    بازم سوالی باشه من در خدمتم

18. 4 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه eragorn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    *Alborz*

پيش فرض

از ULTRA BLACK من هم تشکر میکنم ولی می دونی من هم همه رو کمک میکنیم ولی تو قیمت های پایین
    قیمت شما خیلی بالاست به کلاس ما نمیخوره و همچنین از خصوصیات اون قیمت بالا ها هیچ خبری نداریم
    والا در خدمتتون بودیم .
    از ULTRA BLACK جان هم خیلی تشکر میکنم ایشون به همه لطف دارند .
    Last edited by eragorn; 03-06-2010 at 19:40.

20. 3 کاربر از eragorn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •