واسه خنک کننده اونی که معرفی کردی خیلی خوبه . اما تو سایت لاین کامپیوتر یه مدل دیگش هست که دو رادیاتورس Thermalright -IFX-14 Intel BP و یه مدل هم داره اینطوری COOLERMASTER V10 i7-1366 :
کدوم اینا بهتره واسه خنک کردن ؟! میخوام سی پی یو خنک باشه و برای اور کردن توپ کار کنه و زیاد فشار نیاد بهش.
تو تستی که شهر سخت افزار از چندین نوع CPU Cooler گرفت Thermalright Ultra 120 Extreme مقام اول رو کسب کرد:
نتیجه و سخن پایانی
پس از بررسی نتایج بدست آمده و نیز بررسی دمای هسته های دیگر پردازنده در هر خنک کننده بهترین محصولات در بخش های مختلف به ترتیب زیر معرفی می شوند :
بهترین محصول در کارآیی – Best Performance
در این بخش خنک کننده Thermalright Ultra 120 Extreme-1366 مقام اول , خنک کننده های Zalman CNPS 10X Performa و PCCooler HP-1216X مشترکا مقام دوم و خنک کننده Tuniq Tower 120 Extreme مقام سوم را بدست آورده اند.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بدون فاصله تایپ کنید
هاف ایکس کی میاد بازار به نظر شما ؟! خیلی خوشگله امکاناتش هم عالیه !
این کیس تو نمایشگاه Cebit2010 معرفی شده
بعید میدونم به این زودیها وارد بازار بشه
پاور بی صدا هم کولر مستر سایلنت پرو خوبه ؟ چند وات بگیرم که واسه اوور هم کم نیاره ؟!
خوبه
ولی خیلی گرونه و زیاد ارزش خرید نداره
اگه پاور عالی میخوایین Green GP1000B-Gold پاور فوق العاده ای هست و نشان 80Plus Gold گرفته
قیمتش حدود 220-230 تومن
در مورد گرافیک فقط یه سوال دارم ؟ کارت گرافیک دوستم ارور میده که جی پی یوش اوورهیت شده ! مشکل از چیه ؟ بخاطر داغ کردنه ؟ اگه من 5970 بگیرم واسه خنک کردنش چیکار کنم ؟
از خیلی چیزها میتونه باشه
شما یه کیس با تهویه خوب بگیرید اصلا جای نگرانی نیست و 5970 خودش خنک کننده مناسبی داره
آخرین سوال هم اینکه منظور من این بود که آیا 6 گیگ رم واسه کار من مناسبه ؟! مثلا با افترافکتز و فتوشاپ و تدوین کم نیست ؟ مرسی .
خیر فعلا کافیه
ولی اگه اصرار دارید میتونید 12Gb بگیرید بصورت 6 تا 2 گیگ