دوستان یه بار با یکی صحبت میکردم درباره اینترنت پرسرعت . میگفت میتونی یه خط اینترنت از تهران بخری سرعتش خیلی بالاست . حالا میخواستم بدونم واقعا سرعتش بالاست ؟ اصلا همچین چیزی هست ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستان یه بار با یکی صحبت میکردم درباره اینترنت پرسرعت . میگفت میتونی یه خط اینترنت از تهران بخری سرعتش خیلی بالاست . حالا میخواستم بدونم واقعا سرعتش بالاست ؟ اصلا همچین چیزی هست ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
خط اینترنت ؟ از تهران؟
منظور از خط اینترنت چیه ؟ شما کجا هستین؟
منم نفهمیدم منظورشو . من کاشانم . دیگم بهش دسترسی ندارم فعلا که بپرسم . کلا برا اینکه اینترنت با سرعت زیاد بخواهیم بگیریم چه راهی جز اینترنت ماهواره ای هست؟
1- اینترنت ADSL
2- اینترنتWireless/ Wifi
3- اینترنت Wireless/ Wimax
4- اینترنت PLC
حالا کدوم ؟
Last edited by mehrdad38; 02-06-2010 at 22:43.
میشه در مورد plc توضیح بدید؟
البته دوست عزیز من این مورد رو برای اطلاع شما گفتم فکر نمی کنم به خونگی بدن به شرکت ها می دن یعنی اینترنت از طریق بستر برق تا همین حد بدونید، 2 مگ به بالاست.
خوب با ADSL مشکلی ندارید یعنی مرکز مخابراتی تون پورت دارن ؟
Last edited by mehrdad38; 02-06-2010 at 22:44.
گزینه دو سه و چهار فعلن تو ایران خوب جا نیوفتاده و تقریبا نا شناختست...
پیشنهاد من به شما Adsl می تونه باشه ؛ که تو ایران خیلی ها دارن از این فن اوری بهره می برن..
دوست عزیز من adsl که دارم . ولی برای شاتل و از شاتل ناراضیم . سرعت 20 کیلو بایت جوابگوی من نیست . بیشتر به خانگی نمیدن
این که می دن یا نه رو می تونی دقیق تر جویا شی... پارتی هم چیزه بدی نیست..!
اگه بدین شکله یه مودم وایمکس بگیر.. فک کنم 120 تومنی بشه..!
البته باید شهرتونم ساپورت کنه..
خوب تحقیق کن ببین اونجایی که هستی چه شرکتی سرویسش از همه بهتره و سرعت بالا ارائه می ده الان دیگه به جز مخابرات شرکت های دیگه قانون محدودیت بالای 128 کیلوبیت رو رعایت نمی کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)