دوست عزیز اول از همه باید بدونی که با کابلHDMI به هیچ عنوان نمیتونی مانیتور رو به PC وصل کنی و اصلا امکان نداره و در واقع هنوز مانیتوری ساخته نشده که به وسیله ی کابل HDMI به PC متصل بشه و اون HDMI تعبیه شده در بعضی مانیتور ها فقط برای وصل کردن کنسول بازی یا دستگاه بلو ری پلیر به مانیتور هست و کاربرد دیگری هم نداره و در واقع از تبدیل DVI TO HDMI و بلعکس هم نمیتونی استفاده کنی.اگه همچین کاری رو بکنی سه حالت برای مانیتور پیش میاد:مانیتور اصلا تصویر نمیده.2:تصویر فقط در وسط ال سی دی و کوچیک دیده میشه و سوم اینکه 4.3 نمایش داده میشه و در مانیتور های واید با حاشیه مواجه میشی.پس اصلا با هم همخوانی ندارند.فقط ال سی دی تلویزیون هایی که دارای پورت HDMI هستند میتونن به PC متصل شن.
دوما که برای اتصال همزمان دچار مشکل میشی مگر اینکه یه تبدیل دو به یک مخصوص وجود داشته باشه که یک سمتش DVI هست و سمت دیگش DVI و HDMI که باز عملا امکان پذیر نیست و دوباره هم نویز رو مشاهده میکنی چون عطلاعات صوت و تصویر از HDMI هم زمان عبور میکنه و با DVI هم خوانی نداره.به هر حال چون پهنای مسیر سیگنال دو قسمت میشه.تصویر نویز بر میداره یا رنگی میشه و کیفیت پایین میاد.
این حالت استفاده از دو تصویر رو من فقط یک جور امکان پذیر میبینم که خودم هم تست کردم و اون هم استفاده از مانیتور در کنار یک ویدئو پروژکتور هست ...چون پروژکتور ها از RGB آنالوگ و هم دیجیتال میتونن استفاده کنن.