سلام ميشه يه راهنمايي كنين كدوم مدل بهتره من سايز 40 اينچ ميخوام بودجه من 850 هزار هست
ميخوام فردا برم بانه
سلام ميشه يه راهنمايي كنين كدوم مدل بهتره من سايز 40 اينچ ميخوام بودجه من 850 هزار هست
ميخوام فردا برم بانه
،كر ميكنم اگه سوني ميخواين w و اگه سامسونگ ميخواين b650 يا c650 گزينه هاي بهتري هستند با توجه به پولتون
مگه ميشه با 850 هزار سايز 40 اينچ w sony و b650 samsung خريد
با توجه به تاپیکی که دوستان در مورد bx400 سوني زدن این مدل چندان توصیه نمیشه. شما با این بودجه میتونی C550 سامسونگ بخری که خودمم نمونه اشو دارم. نسبت به C650 که حدود 350 تومن گرونتره، اینارو نداره:
اتصال به اینترنت، که به نظر من حداقل تو ایران چندان آش دهان سوزی نیست
100HZ که با توجه به مدل B690 که قبلا داشتم چندان رو کیفیت تصویر تاثیری نداره و تو اغلب موارد خاموش بودنش بهتر از فعال بودنشه.
اما مهمترین آیتم عمق رنگ مشکی هست که نسبت به C650 حدود 10 الی 20 درصد پاینتره. اگر این آیتم براتون 350 میارزه برید C650 بخرید، در غیر این صورت همون C550 بهترین گزینه اس.
آخرین قیمتی که داشتم C550 تو بانه 870 و تو تهران بدون گارانتی 940 و با گارانتی 1.289 هست.
نه نميشه خريد بايد همونطور كه دوستمون گفتند گفتند سراغ سريهاي 5 بريد من سري هاي b580 فكر ميكنم رو ديدم همينطور c550 جفتشون هم ديزاين خوبي دارند هم با توجه به قيمتشون گزينه هاي مناسبي هستند
فقط ديجيتال نيستند كه خوب بري يك كاربر معمولي زياد متفاوت نيست
و اينكه usb كه دارند براي فيلم نيست
اگه اروپايي شون رو تهيه كنيد تيونر ديجيتال دارند 40 با بالاي سري 5
امکانات USB مدل C530, C550, C630 و C650 هیچ تفاوتی با هم نداره.حتی منوهاشونم یکیه.
در ضمن من مدل اروپایی این تلوزیونا رو توصیه نمیکنم (نظر شخصی). چون اگه خراب بشه هیچ کدوم از برداشو نمیتونی گیر بیاری. اما مدلای مالزی حداقل با مال سام سرویس یکیه و میشه جایگزین کرد.
Last edited by kaveh_d; 02-06-2010 at 09:13.
خوب خدا رو شكر كه سري 5 c ميتونه فيلم پخش كنه خبر خوبيه پس ميتونه گزينه خوبي باشه
در مورد اروپايي ومالزيايي والا اين بحث يكمقدار بي مورد
اگه بخواد برد بسوزه كه تعويضش فكر ميكنم اونقدرها به صرف نباشه چه مالزيايي چه اروپايي
من خودم هم مالزيايي دارم البته بخاطر زير نويش بيشتر مد نظرم بود كه خوب شكر خدا راضيم
به نظر منم اگه گير تيونر ديجيتال نيستيد سراغ مالزيايي بريد
یکی از دوستان حدود یه ماه پیش دوتا 46B650 از بانه اورد که یکیش بعد نیم ساعت کارکرد نصفه نیمه از کار افتاد. بردش سام سرویس، برد TFT سوخته بود که 250 تومن باهاش حساب کردن.
من قصد خرید C630 رو داشتم ! واقعا 100 هرتز بودن در روانی تصاویر تاثیری نداره؟اگر اینجوریه که قید fullhd رو میزنم یه پلاسما C450 میگیرم!
تا ثير داره ولي واقعا شايد گاهي تشخيصش سخت باشه
توي حركات سريع اگه 360 استفاده كنيد گاهي متوجه ميشيد اگه دقت كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)