تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: درس خوندن تو کتابخونه چه جوریاست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض درس خوندن تو کتابخونه چه جوریاست؟

سلام عزیزان
    من تا الآن به عمرم کتابخانه نرفتم و از قوانین و محیطش هیچ خبری ندارم.ممنون میشم اگر به سوالات بنده پاسخ دهید:

1-کتابخانه محیط مناسبی برای درس خوندن هست یا نه؟از محیط یکنواخت منزل خسته شدم.ساکته؟همه حواسشون به درسشونه؟اجازه صحبت با موبایل که کسی نداره؟درسته؟

2-کتابخانه ساعت کاری مشخصی داره؟یا از صبح تا شب بازه؟مثلا من اگه بخوام 8 صبح برم و ناهارم رو با خودم ببرم ظهر اونجا رو می بندن یا یک سره بازه؟

3-آیا برای رفتن به کتابخونه مدارکی چیزی لازم هست؟کارت دانش آموزی میخواد؟باید برم از مدرسه نامه ای چیزی بگیرم؟

4-باید برای رفتن به اونجا باید صندلی چیزی رزرو کنم!؟یا همین طور که وارد بشم می تونم برم جایی که دوست دارم بشینم.

5-باید برم اونجا ثبت نام کنم؟حدودا پول می گیرند؟هفتگی پول میگرن یا روزی یا ماهی؟
    (شرمنده اگه سوالاتم مسخرست.تو کتابخونه رفتن هیچ تجربه ای ندارم)

از همکار انجمن جناب farshidshd که علاقه زیادی نسبت به بستن تاپیک دارند صمیمانه خواهش دارم تاپیک را نبندند یا به جای دیگر انتقال ندهند.بنده تمامی جوانب را در نظر گرفتم و اینجا تاپیک زدم.
    Last edited by PEZESHKII; 01-06-2010 at 21:42.

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

سلام عزیزان
    من تا الآن به عمرم کتابخانه نرفتم و از قوانین و محیطش هیچ خبری ندارم.ممنون میشم اگر به سوالات بنده پاسخ دهید:

1-کتابخانه محیط مناسبی برای درس خوندن هست یا نه؟از محیط یکنواخت منزل خسته شدم.ساکته؟همه حواسشون به درسشونه؟اجازه صحبت با موبایل که کسی نداره؟درسته؟

2-کتابخانه ساعت کاری مشخصی داره؟یا از صبح تا شب بازه؟مثلا من اگه بخوام 8 صبح برم و ناهارم رو با خودم ببرم ظهر اونجا رو می بندن یا یک سره بازه؟

3-آیا برای رفتن به کتابخونه مدارکی چیزی لازم هست؟کارت دانش آموزی میخواد؟باید برم از مدرسه نامه ای چیزی بگیرم؟

4-باید برای رفتن به اونجا باید صندلی چیزی رزرو کنم!؟یا همین طور که وارد بشم می تونم برم جایی که دوست دارم بشینم.

5-باید برم اونجا ثبت نام کنم؟حدودا پول می گیرند؟هفتگی پول میگرن یا روزی یا ماهی؟
    (شرمنده اگه سوالاتم مسخرست.تو کتابخونه رفتن هیچ تجربه ای ندارم)

از همکار انجمن جناب farshidshd که علاقه زیادی نسبت به بستن تاپیک دارند صمیمانه خواهش دارم تاپیک را نبندند یا به جای دیگر انتقال ندهند.بنده تمامی جوانب را در نظر گرفتم و اینجا تاپیک زدم.
    1- ساکته و بجز صدای کفش، صدای خاص دیگه ای نمیاد!
    البته ممکنه بعد چند روز از سکوت زیاد کلافه بشی. این که سرت رو بلند بکنی و محیط یکنواخت رو همیشه ببینی توی دراز مدت می تونه ضرر داشته باشه! کلا به نظرم خوب نیست!

2-بشستگی به مقررات کتابخونه داره. بعضیا از 7صبح تا حدود 12 و 1 پسرونه و از اون به بعد تا 7و8 دخترونه است.(یا بالعکس) بعضیا هم یه روز پسرونه و یه روز دخترونه است.

3-مدارک که عکس و پوشه و فتوکپی شناسنامه و فیش بانکک رو می خواد.

4- اگه ثبت نام بکنب هر موقعی می تونی بری و هر جا بشینی.

5- باید بری کتابخونه و شماره حسابشون رو بگیری و شهریه ای رو که می کن( حدود 7 هزار تومن-هر شهر و هر کتابخونه ای فرق داره. البته کتابخونه ی خصوصی فکر کنم گرون تر باشه-برای یک سال) رو به حسابشون بریزی و فیشش رو براشون ببری تا برات کارت صادر بکنن.
    Last edited by Amir_oscar; 01-06-2010 at 21:56.

3. این کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون از امیر خان
    این طور از قوانینش آشنا شدم

نظری در مورد درس خوندن تو کتابخونه ندارید؟خوبه؟بده؟

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1- آره محیط خوبی هست اگه تنها باشی یا حداکثر 2-3 نفرو بشناسی که سوالات درسیتو بتونی ازشون بپرسی. اونجا هم باید مواظب باشی زیاد با کسی دوست نشی

2- اونجایی که من میرم از 8 صبحه تا 11 شب بعضی جاها هم شبانه روزیه. البته بعضی جاها هم زوج و فرد دختر و پسره

3-آره شناسنامه و کارت ملی و عکس میخواد؟ نامه از مدرسه میخوان چیکار!!

4- هرجا بری میتونی بشینی اگه پر نباشه . اگه صبح زود بری جاهای خوب گیرت میاد

5-والا من وقتی رفتم اول مهر همین امسال 3000 تومن دادم ولی چند وقت پیش یه دفعه کردنش 7000 تومن!! برای مدت یک سال

6. این کاربر از behnam_roli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تشکر بهنام جان
    شما ظهر هم برمیگردی خونه؟یا همون جا میمونید تا عصر؟
    منظورم اینه که اگه ناهار ببرم اونجا بخورم ضایع نیست؟یا عادیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

به نظر من کتابخونه جای خوبیه اگر خونه نمیتونی درس بخونی ، برای من که خیلی خوبه.
    موارد کلی رو دوستان گفتن ، اما در مورد سوالی که در مورد ناهار پرسیدی ، نه ، هرکسی میخواد میره بیرون ، هرکسی هم میخواد غذا میاره .
    هر سوال دیگه ای بود من در خدمتم.

2- اونجایی که من میرم از 8 صبحه تا 11 شب بعضی جاها هم شبانه روزیه. البته بعضی جاها هم زوج و فرد دختر و پسره
    اقا بهنام شما احیانا کتابخونه بلوارفردوس نمیرید ؟

9. این کاربر از ramin 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

تشکر بهنام جان
    شما ظهر هم برمیگردی خونه؟یا همون جا میمونید تا عصر؟
    منظورم اینه که اگه ناهار ببرم اونجا بخورم ضایع نیست؟یا عادیه؟
    البته داخل خود سالنش ناهار خوردن فکر کنم ضایع باشه و ببریش بیرون توی حیاطی جایی بخوری بهتر باشه.

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

کتابخونه هم کتابخونه های قدیم...دیگه الان تبدیل شده به محفل عشاق...بعضی از دوستام که حتی از رو خوندن هم بلد نیستن الکی میرن اونجا شاید فرجی بشه...متاسفم واسشون...

بعد از نهار سیگار فراموش نشه!!!!!

12. این کاربر از karkan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تشکر از همگی بابت پاسخ
    من داشتم توی اینترنت دنبال آدرس کتابخونه های شهرمون می گشتم به این دو مورد بر خوردم کدمشون باید برم؟

ليست كتابخانه هاي عمومي تحت پوشش

ليست كتابخانه هاي عمومي مشاركتي

بعد این که این درجه بندی هاشون چه طوریه؟این که مال شهر ما همش بین 5 بود تا 8 یه درجه 1 داخلشون نبود!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوبه
    ولی بعید میدونم الان جات بشه خرداد ماه
    قدیم که ما می رفتیم این موقع ها جا نبود.

15. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •