سلام دوستان به نظر شما براي خريدن تلوزيون LCD برم بانه سردوراهي موندم كه آيا ميتونم يه تلوزيون بخرم كه سرم كلاه نره
سلام دوستان به نظر شما براي خريدن تلوزيون LCD برم بانه سردوراهي موندم كه آيا ميتونم يه تلوزيون بخرم كه سرم كلاه نره
برو ولي مواظب باش
دوست عزيز اين چه حرفيه ؟
اينجا كلي هستن كه رفتن وخريدن از همينجا اطلاعات خوبي جمع كردند وبا چشم باز خريد كردند وخيلي هم راضي هستند
ديگه اون زماني كه سر ملت رو كلاه ميگذاشتند گذشت
قبلا انتخاب ميكنيد ميبينيد تست ميكنيد مقايسه ميكنيد
و ان شالاه ميخريد![]()
سلام دوست من اشتباه نكن
من 50 اينچ پاناسونيك خريدم خيلي خوب بود تا اينه نوسان برق اونو سوزود
ولي با گارانتي بانيان الكترونيك برامون عوض كردند و به عنوان عذر خواهي شركت پاناسونيك به نمايندگي بانيان الكترونيك يه مدل بالاترشو به ما دادن چون اون مدل قبلي كه داشتيم تو بازار موجود نبود به نظر من هر چي را با گارانتي اصلي بگير نمي دوني چه حالي شده بوديم كه تلوزيون دو ميليوني ما سوخته بود نصف تصوير داشت نصف نداشت
البته اين رودند تعويض حدودا 1 ماه طول كشيد
ولي از من به شما نصيحت 200 يا 300 تومن ارزش نداره كه بدون گارانتي از بانه تلوزيون بخري هيچ ارزوني بي دليل نيست
.
نه عزيز
مهمترين مسئله در خريد تلوزيون گارانتي هست
به نظر من يه شارپ 40 اينچ كه ال اي دي هم هست و ژاپنيه و قيمتش هم عاليه بگير
قيمت 1.600 و كيفيت هم بي نظيره
اينجوري ديگه مجبور نيستي بري بانه و با قيمت توپ يه ال اي دي خيلي عالي گرفتي
اين هم مشخصات:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- Full LED Panel
- Full HD 1080P
- 10th-Gen panel
- Utra Brilliant LED and Crystalucent Technology
- Mega contrast 2,000,000:1
- 100/120HZ fine motion advanced
- HDMI x 4
- 10Bit Signal Processing with 1 billion colors
- SRS Trusurround XT
- مجهز به پانل LED ژاپني
- زاويه ديد بسيار وسيع (176درجه افقي و عمودي)
- روشنايي تصوير بالا
- كنتراست فوقالعاده 2,000,000:1 ديناميك
- داراي چهار ورودي HDMI
- مجهز به پانل 10 بيتي با قابليت تفكيك بيش از یک بیلیون رنگ
- قابليت پخش فيلم سينمايي به حالت 24 فريم در ثانيه
- خروجی صوتی SRS Trusurround XT
البته جسارتا عرض ميكنم دوست گلم فكر نميكنم مهمترين قضيه باشه ها![]()
سلام
خسته شدیم بسکه تو هر تاپیکی رفتیم این نوشته رو عینا به یک شکل و طرح و رنگ قرمز از این دوستمون دیدیم.
علتش چیه واقعا؟؟
الله اعلم
علتش اينه كه بعضي ها ميخوان اون ستاره بغل اسمشون هي زياد شه يه نوشته رو بر ميدارن كپي پيست ميكنن
واقعا حركت مسخره ي هست
---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:54 AM ----------
منظورش احتمالا يكي از مهمترين قضيه هاست
ولي واقعي گارانتي هم مهمه. ولي نه در اين حد![]()
به نظر من که اصل کلاه رو نمایندگی ها سر مردم میزارن.تو یه تایپیک دیگه خوندم طرف از بانه 46 B650 گرفته و سوخته.رفته تو نمایندگی درستش کرده و 250 تومن هزینش شده و درست شده.حالا حساب کنید طرف که تلویزسونش سوخته و درستش کرده باز با این خرجی که رو دستش افتاده قیمت تلویزیونش به بیشتر از 1850 نرسیده.حالا نمایندگی ها همون رو میدن حدود 2 ملیون و خورده ای.....
حالا حساب کنید که مشکلی پیش نیاد دیگه خیلی به صرفست....
به نظر من در هر صورت میصرفه بدون گارانتی گرفت حتی اگه آدم بدشانس باشه و بسوزه....(هر چند این موارد سوختن خیلی کمه و البته طبیعیه واسه وسایل الکترونیکی و ربطی به اجناس بدون گارانتی نداره.چون من تو همین تایپیک افراد زیادی دیدم که جنسشون گارانتی داشته و مشکل سوختن پیکسل و یا بالا نیومدن تی وی رو داشتن)
عزیز ما تازه عادت کردیم . شما همون متن همیشگی رو بذاری باعث انبساط خاطر هست. متاسفانه من هنوز حفظ نتونستم بکنم. یه چند بار دیگه زحمت بکشی حله
پی نوشت: مسئول رسیدگی به اسپم کیه اینجا؟
Last edited by amir3408; 06-06-2010 at 12:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)