دوستان سلام با داشتن 14 تومان ريو بهتره بخرم يا پژو 405
دوستان سلام با داشتن 14 تومان ريو بهتره بخرم يا پژو 405
به نظر من ریو از هر نظر ازین 405 که تولید میشه سرتر.
به نظر من ریو . چون در بیشتر موارد از 405 سرتر هست .
خب ريو بهتره شتاب بيشتر و البته خرج بيشتر 16 سوپاپ داره يه بار خرج موتوري كني احتمالا بايد كليه مونو بفروشيم
اما 405 = خرج كمتر
.
همچنیناما 405 = خرج كمتر
405=مصرف بنزین بیشتر
405 حجم موتور بیش تر در حالی که= قدرت ریو با حجم کمتر
Last edited by Electronic-Arts; 01-06-2010 at 19:20.
به نظر من ریو بخر هر چی باشه از تکنولوژی 200 ساله 405 بهتره (همون اتاق 200 سال پیش و یکم تغییر کم تو موتور)
در کل بین 405 و ریو منم ریو رو توصیه میکنم دوستان هم همه چی رو در مورد هر دو گفتن!
و همچنین گشتاور خیلی بیشتر 405 که ریو رو میخوره : ))405 حجم موتور بیش تر در حالی که= قدرت ریو با حجم کمتر
من خودم 405 رو میپسندم
مثل اینکه قراره TU5 رو هم روش سوار کنن
و اینکه میشه با 13700 یه 405 با ABS گرفت
من که داخل 405 بیشتر از ریو احساس راحتی میکنم
دوست خوبم میشه بگی اون 8 تا سوپاپ اضافه چه خرج خیلی اضافه ای میتونه داشته باشه؟؟خب ريو بهتره شتاب بيشتر و البته خرج بيشتر 16 سوپاپ داره يه بار خرج موتوري كني احتمالا بايد كليه مونو بفروشيم
در مورد گشتاور حق با آقا امیره
اما مسئله ای که هست ،این گشتاور بیشتر تو چه زمانی موثره ؟
تو شتاب که تاثیری نداره،تا اونجایی که میدونم تو سرعت های بالا تاثیر گذاره.درسته ؟
من بیشتر با ریو موافقم
چون استهکامش از 405 خیلی بیشتر هست(توجه کنید منظور از استهکام الزاما ایمنی نیست)
اگر آقا پوریا محبت کنند و از جلوی اتومبیل خودشون پشت سپر ها از داخل کاپوت چند تا شات از ورق های آهنی که پشت سپر ها جاسازی شدند بذارند منظور من را از استهکام بیشتر متوجه میشد
البته باز هم میگم که استهکام بیشتر الزاما به معنی ایمنی بیشتر نیست چون در این صورت تراکتور و نیسان گاوی باید امنترین خودرو باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)