سلام دوستان
میخواستم بدونم نور محیط در جدا سازی خوب و موفق پرده ی آبی چقدر تاثیر داره و این نور باید چه رنگی باشه و از چه زاویه ایی بتابه که سایه نندازه؟؟
مرسی...
سلام دوستان
میخواستم بدونم نور محیط در جدا سازی خوب و موفق پرده ی آبی چقدر تاثیر داره و این نور باید چه رنگی باشه و از چه زاویه ایی بتابه که سایه نندازه؟؟
مرسی...
ببین این تصاویر کمکت می کنه
همینطور که می بینی نور پرده ها یکدست و یکنواخت تابیده شده و هیچ کجا زیادی یا کمی نور دیده نمیشه این یک پرده کروماکی عالی میباشد.
این هم یک ویدئو توی همین زمینه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصل اینه که پرده یکدست نور پردازی بشه. حال این شما این منابع نوری اینم پرده.
سوژه هم بر حسب کار ممکنه نور یکدست و نرم داشته باشه یا نور سخت یا از هر طرف دلخواه و با شدتی که بعد با پس زمینه مچ کردنش راحتره.
من روی یه پرده سبز با عرض 3 متر 2 تا نور ضربدری ( مانند شکل دوستمون ) انداختم البته نورها نرم کننده داشت ( خیلی مهم ). تقریبا نور یکدستی بود و تو تدوین براحتی از سوژه جدا شد. اما 100 یکدست نبود.
برای سوژه هم دو تا نور ضربدری و یک نور مستقیم که تقریبا از پایین تابیده می شده استفاده کردم تا صورت سوژه تقریبا یکدست و بدون سایه شود.
قواعد نور پردازی وحی منزل نیست. ولی در واقع تجربیات دیگرانه که علم شده و کار شما رو راحتر کرده.
سعی کن اینا رو رعایت کنی
1- نور پرده یکدست باشه ( نه الزاما پر نور یا کم نور)
2- سوژه تا می تونه از پرده دور باشه تا سایه هاش روی پرده مزاحمت ایجاد نکنه و
3- و اینکه دوربین بتونه بیشتر سوژه رو فوکوس کنه و و پرده بیشتر فلو بشه ( تار )
4- اگر دوربین طوری باشه که بتونی عمق میدانت ( محدوده ای که دوربین تو اون محدوده همه چیز رو فوکوس می بینه ) رو به نحوی تنظیم کنی که فقط سوژه فوکوس باشه بهترین حالت. عمق میدان به دیافراگم، فاصله دوربین تا سوژه و و فاصله کانونی لنزت بستگی داره. این بهترین حالته . بدون تحصیل این نکته هم کروماکی نسبتا خوبی میشه ساخت ( شخصا امتحان کردم )
توصیه می کنن برای پرده سیز بهتره نور سفید باشه اما چون من نور سفید نداشتم از همان نورهای تنگستنی ( زرد ) استفاده کردم. در هنگام تصویر برداری وایت بالانس یادت نره
مرسی از توضیحات عالیتون
بچه
این پروژکتور هایی که تو پست اول زدین عکسش رو قیمتش چنده حدودا؟
یه چیزی حدود 20 تا 30 تومان قیمت دارن
مطئنید که این بند و بساطی که تو عکس هست این قیمتن؟
اگر اشتباه نکنم هر کدوم از این پروژکتورها البته من پروژکتور LED رو می دونم 28 تومان هست
درود;
.......کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام مجدد دوستان
کسی سایتی میشناسه که از این پروژکتور ها بفروشن؟؟؟
تا حالا چند هزارتا تاپیک برا کرو ماکی باز کرده شده؟هرکی گفت جایزش محفوظه
یکمی بگردید بعد فرتی تاپیک بزنید لطفا. وقت خودتون هم هدر نمیره چیز بیشتری هم دستگیرتون میشه قبلا به صورت خیلی حرفه ای تر این موضو رو دوستان برسی کردن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)