تاپيك << آثار هنری شما >> افتتاح شد
در اين تاپيك ميتوانيد آثار خود را بگذاريد . شامل هرچي ميتواند باشد و به جاي آنكه به فكر اين باشيد كه كي ؛ آلبوم آهنگ فلاني مياد ، بيايد كاري كنيد كه مردم بگويند كي آلبوم آهنگ هاي شما مياد .
تاپيك << آثار هنری شما >> افتتاح شد
در اين تاپيك ميتوانيد آثار خود را بگذاريد . شامل هرچي ميتواند باشد و به جاي آنكه به فكر اين باشيد كه كي ؛ آلبوم آهنگ فلاني مياد ، بيايد كاري كنيد كه مردم بگويند كي آلبوم آهنگ هاي شما مياد .
خوب به عنوان اوين كار و Start من اولين قطعه( نه آهنگ ! ) را ميگذارم حجم تصويري 14 مگ و حجم صوتي 1.5 مگ است .
اول اين كه آهنگ با فرمت ac3 هست (دالبي ديجيتال 2 كاناله)! برو حالشو ببر . وجحم تصوير هم 230 mb بود كه با Edius كردم 14 مگ بازم حالشو ببر !!!
و آهنگ رو بهتر است كه با nero Show time باز كنيد .با برنامه هاي عادي مثل كوييك تام بي صدا باز ميشه .
1-اين كد ماله آهنگ است :
[URLhttp://rain2download.persiangig.com/video/Piano/piano%2001.ac3[/URL]
2-اين كد ماله فيلم هست كه از خودم گرفتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم عكسي با كيفيت اصلي 120 مگ از فيلم
اگر هيچ كدوم از آن ها كار نكرد به اين لينك اصلي بريد :
راستي اين را بعد از ضبط با دوربين ميكس قديمي كردم !!!
نظر فراموش نشه ها!!!!
من تا هفته ي ديگه رفتم .
خو عزیزم ایجا هرکی کار میسازه یه تاپیک می زنه می زاره ملت می بینن می نظرندشون و می انتقادندشون عزیزم ..
وهتره که اسم تافکیت عوض شه یه چی دیگه ماله خودت ...
کارتو می بینم می نظرندم![]()
حالا بعدا كار هاي ديگر رو هم ميگذارم مثل سلطان قلب ها و ... ولي بهتره بچه ها هم بيان با اسم خودشون با حجم پايين بگذارن ...
ولي براي تابستون حتما اين پست فعاليت زيادي خواهد داشت .
بابا قرار بود نظر بدید و خودتون هم شرکت کنید پس چی شد ؟![]()
تاپبک خوبیه.. به شرطی که دوستان (با هر سازی که می نوازند و هر موسیقی که کار می کنن) همراهی کنن..
نمی دونم قبل این تاپیک بوده یا نه..
احتمالا من هم قطعاتی از موسیقی (سنتی) رو از خودم با ویولون بذارم.. عمدتا چهار مضراب ها و گوشه هائی از ردیف اول صبا (فعلا!) و.. البته صوتی.
موفق باشید.
آفرین خوب کار کردی انشالله بعد ها کار های بیشتری هم میزاری
الان اینی که گزاشتی کار خودته؟ اگه آره اولاش یکم تکراری و آخر های کار هم میتونستی خیلی خوب ادامه بدی .این نظر من بود!
ولی روی هم رفته خوب بود
حالا ما هم میتونیم کار هایی که مینوازیم رو بزاریم؟ نه خودم نساختم این نسخه ی Mp3 هست فکر کنم اگه بخوام تصویری آپ کنم چند روزی طول بکشه!
لینک تفسیر این آهنگ توی امضام هست که فعلا میتونم موومان اول و سوم رو بزنم موومان وسط چیزی نیست اونم بعدا یاد میگیرم فعلا دارم با استادم نکات ظریف موومان سوم رو تمرین میکنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نتیجه ی 6 ماه تلاش هست ها!! شوخی نیست
البته اینم بگم که اینی که میشنوید رو با پیانو قدیمی آموزش گاه زدم واسه همین یکم ایراد داره اما ویدئو رو اگه بتونم آپ کنم با پیانو ی خودم یا با یک پیانو الکتریکی ضبط خواهم کرد
بسیار جالب بود ممنون . ولی بهتره چند قسمتی از آن را در حد 15-20 ثانیه برای ما آپلود کنی . بازم ممنون .
باشه حتما سعی میکنم حجمشو کم کنم بعد بزارم هنوز ضبط نکردم فیلممو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)