تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: آیا چنین وسیله/مودمی وجود دارد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

14 آیا چنین وسیله/مودمی وجود دارد؟

بسم الله الرحمن الرحیم
    با عرض سلام و خسته نباشید
    سوال من به نظر خودم عجیب هست ولی امیدوارم جواب داشته باشد:
    آیا مودمی وجود دارد که بشود در آن سیم کارت گذاشت و از اینترنت آن استفاده کرد؟اگر هست آیا نوع PCMCIA یا express card موجود هست یا خیر؟
    با تشکر
    یا علی

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم
    با عرض سلام و خسته نباشید
    سوال من به نظر خودم عجیب هست ولی امیدوارم جواب داشته باشد:
    آیا مودمی وجود دارد که بشود در آن سیم کارت گذاشت و از اینترنت آن استفاده کرد؟اگر هست آیا نوع PCMCIA یا express card موجود هست یا خیر؟
    با تشکر
    یا علی

همچین وسیله ای از لحاظ تئوری وجود داره ولی بدلیل ضعف تکنولوژی در ایران هنوز وارد نشده و از مخابرات ما ساپورت نمیشه

هم اکنون در روستا هایی که امکان سیم کشی وجود نداره از همین خط های دارای سیم کارت استفاده می کنند

همچنین در شهرکهای صنعتی هم بدین صورت هست

اخباری از دور دستها شنیده میشه که قرار هست در 3 سال آینده تمامی خطوط سیم مسی مخابرات کلا برچیده بشه و منقرض بشه و بجای این تکنولوژی قدیمی از همین خطوط بیسیم استفاده بشه ولی با توجه به بار مالی سنگینی که بردوش دولت و ملت میذاره بعید می دونم در کمتر از 9 سال آینده ما به این تکنولوژی برسیم

3. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همچین وسیله ای از لحاظ تئوری وجود داره ولی بدلیل ضعف تکنولوژی در ایران هنوز وارد نشده و از مخابرات ما ساپورت نمیشه

هم اکنون در روستا هایی که امکان سیم کشی وجود نداره از همین خط های دارای سیم کارت استفاده می کنند

اخباری از دور دستها شنیده میشه که قرار هست در 3 سال آینده تمامی خطوط سیم مسی مخابرات کلا برچیده بشه و منقرض بشه و بجای این تکنولوژی قدیمی از همین خطوط بیسیم استفاده بشه ولی با توجه به بار مالی سنگینی که بردوش دولت و ملت میذاره بعید می دونم در کمتر از 9 سال آینده ما به این تکنولوژی برسیم
    تکنولوژی adsl هنوز که هنوزه تو اروپا -استرالیا و نقاط مختلف دیگه دنیا در حال استفاده ست
    حرف شما مبنی بر برچیدن خطوط انتقال فعلی درسته ولی تصمیم بر اینه که این خطوط تماما به فیبر نوری تغییر پیدا کنه
    استفاده از شبکه وایرلس همیشه امکان پذیر نیست ولی استفاده از شبکه های درون زمینی با توجه بستری که در اون مورد استفاده قرار میگیره ایمن تر و کم هزینه تره
    adsl تنها تو امریکاست که محدودیتهایی برای استفاده داره ولی تو همین کشور هم شرکتهایی هستن که در صورت درخواست کاربر بستر لازم برای استفاده رو فراهم میارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چنان وسیله ای همون موبایل شما میباشد. توی درایورهای اون بگردید احتمالا درایور مربوط به این کار
    و روش استفاده از موبایل به عنوان مودم را پیدا میکنید.

داره خودمونی میشه S_M_P_D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ایران

12

دوست من . همچین دستگاهی تو بازار موجود هست با قیمتی حدود 70.000 تومان به بالا و از سوی مخابرات ایران هم ساپورت میشه .

اولین بار 1 سال پیش همین تو بازار لب تاپ فروشی شهر قم دیدم . دیگه تهران که فراوونه
    معمولا برای لب تاپ ازش استفاده میکنند .

دوستانی که اطلاعات جدید ندارند ، لطفا قطعی نگند که تو ایران نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بله هست
    من شخصا دیدم
    در ضمن شما بدون صرف هزینه ای می تونید همین کار را با گوشیتون کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •